11 februari 2015 om 09:59
iBOOD
Philips SHX20
Philips SHX20 in-ears testpanel

Een review schrijven over deze gloednieuwe Philips in-ears, dat wil iedereen wel natuurlijk! Hoe kom je in het testpanel, en wat zijn de voorwaarden?

Allereerst: je mag het product gewoon houden. Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij uitgebreide tests doet met deze Philips in-ears, denk aan geluidskwaliteit, duurzaamheid probeer ze eens in de knoop te leggen en test hoe snel je ze weer ontknoopt hebt!

Probeer ze onder alle omstandigheden, vraag je vrienden of familie om hun mening en probeer ze in combinatie met al jouw muziekafspeelapparaten.

Schrijf vervolgens een uitgebreid review en zorg dat deze voor 4 maart 2015 te lezen is op kieskeurig.nl, post hier de link als bewijs en klaar! De Philips in-ears zijn nu helemaal van jou!

Maar eerst geselecteerd worden!

Je maakt kans door de twee onderstaande stappen te doorlopen. Op vrijdag 20 februari 2015 worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Stap 1: Maak een collage van afbeeldingen waarin te zien is hoe wild jij bent van audioapparaten en toon ons waar jij deze in-ears allemaal gaat testen. Het maken van je collage kan via: Photovisi (gratis en zonder registratie) Upload je afbeelding en voeg de link toe bij je comment op het forum. (via bv. Picturepush)

Stap 2: Overtuig ons in ongeveer 200 woorden waarom wij de Philips SHX20 in-ears door jou zouden moeten laten testen?

Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Philips SHX20
19 februari 2015 om 22:58
JorikOrdelmans Gebruiker

Als student ben ik veel onderweg met het openbaar vervoer (2 uur per dag). Op deze momenten luister ik graag naar muziek. Het gebruik van in-ears is hiervoor ideaal, tenminste als de geluidskwaliteit goed genoeg is  en ik ze met mijn studentenbudget kan veroorloven. In de afgelopen jaren heb ik meerdere in-ears versleten. Vaak teleurgesteld in de geluidskwaliteit en levensduur van de in-ears om maar niet te spreken over de irritante draad die altijd in de knoop zit. Ik merkte dat ik steeds vaker mijn oude on-ear headphones weer ging gebruiken, hoe lomp of asociaal het er ook uitziet. Mede door de platte draad is dit op dit moment nog steeds mijn “first pick” na 4 jaar gebruik. Als ik deze performance ook uit een in-ear systeem kan halen, ben ik zeer tevreden.

Ik probeer de in-ears dan ook graag uit om dit te bekijken. De platte draad is in ieder geval al een grote pro.Testen zal over het algmeen gebeuren in situaties met redelijk veel achtergrondgeluid. De muziek die ik luister is divers, maar een goede bass vind ik erg belangrijk. Ik kijk ernaar uit om de Philips in-ears te testen.

 

 

19 februari 2015 om 23:00
JorikOrdelmans Gebruiker

[IMG]http://i60.tinypic.com/nn76o5.jpg[/IMG]

19 februari 2015 om 23:07
JorikOrdelmans Gebruiker
19 februari 2015 om 23:02
FlorianMarina Gebruiker

19 februari 2015 om 23:22
EricDeRode Gebruiker

Wellicht hebben jullie iets aan mijn mening over de nieuwe setjes. Ik luister alle soorten muziek en ben behoorlijk kritisch als het om geluidskwaliteit gaat. Ook ben ik een gamer en wil ’s avonds de buren niet storen zodat een hoofdtelefoon handig is. De Philips Fidelio X1 is erg goed maar nogal groot. Ik gebruik de ASUS Xonar Phoebus als hoofdtelefoon versterker of soms de Logitech Z906 uitgang.

In combinatie met de Oculus Rift zou een in-ear setje handig moeten zijn omdat de band vaak over de oren van mensen zit (ik laat toevallig kinderen en volwassenen op dit moment kennismaken met de VR bril + SHB7150 in het Philips Museum).

In de huiskamer zal ik eens luisteren of het zin heeft via een buizenversterker setup te luisteren naar SuperAudio met jullie oortjes…

Gezien de tijdsdruk heb ik even snel twee foto’s op mijn facebook pagina gezet:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.686395768136986.1073741831.100002997080423&type=1&l=5f0a02075f

Eric.

20 februari 2015 om 09:59
tiger79 Gebruiker

Even een keer geen collage met een serie dure koptelefoons om de indruk te wekken dat je een echte audiofiel bent.

Ik ben een gewone gebruiker, je weet wel iemand die de afgelopen 24 jaar altijd mid-range koptelefoons heeft gekocht. Ik bestempel mezelf niet als audiofiel maar ik hoor goed het verschil tussen de goedkope spul en de kwalitatief betere apparatuur. Gezien de prijs van deze set vermoed ik ook dat dit geen high-end versie gaat worden maar meer main-stream, oftewel precies in mijn bootje ! Een dergelijke setje kunnen we hier thuis met zijn tweeën testen tijdens normale dagelijkse zaken : van aansluiten op ipods/smartphones, maar ook (game-)pc’s en natuurlijk ook op het werk, waar ik gerust 4 uur per dag muziek luister. Sporten hoort hier trouwens ook bij ! Indien gewenst willen we deze ook testen met achtergrond-geluid oftewel tijdens het stofzuigen !  Het setje wordt trouwens ook gewoon vergeleken met de (gangbare) andere audio-apparatuur waar we gebruik van maken, dat zijn in-ear en over-ear headphones…

20 februari 2015 om 10:06
ohn74 Gebruiker

Ben zeer benieuwd hoe deze in-ear “het houden” bij klassieke muziek. De in-ears die ik tot nog toe heb mogen gebruiken zijn niet om over naar huis te schrijven.

20 februari 2015 om 11:13
barbamama47 Gebruiker

Ben benieuwd of deze in mijn oren passen. Ik heb nog niet de in/ears gevonden die in mijn oren passen. Vallen er allemaal uit!

21 februari 2015 om 12:22
Anouk836 Gebruiker

Beste iBood,

 

vrijdag 20 februari, de dag dat de winnaars bekend zouden worden, is inmiddels voorbij en jullie hebben nog niets laten weten.

Zijn de winnaars al bekend?

 

Groetjes Anouk

22 februari 2015 om 00:03
pianodeun Gebruiker

Old school combineren met new school. Dat is mijn ding. Daarom heb ik een stokoude iPod en in-ears van Philips. En daarom zweer ik nog steeds bij lp’s, want iedereen weet dat de werkelijke magie van audio in die grote zwarte schijven zit. Ik ben iemand die altijd en overal zijn in-ears mee naar toe neemt. En waar kun je dat beter doen als in de supermarkt. Want goeie in-ears blokken het omgevingsgeluid, zodat de supermarkt-muzak mijn bezoek niet tot een grotere kwelling maakt. En het zal wel niet mogen, maar in de auto luister ik het liefst naar podcasts, op mijn in-ears dus. Om het jaar koop ik nieuwe en heb er dus al heel wat versleten. Tijd voor een nieuwe test!

 

[URL=http://nl.picturepush.com/public/14550104][IMG]http://www1.picturepush.com/photo/a/14550104/640/Picture-Box/photovisi-download.jpg[/IMG][/URL]

 

22 februari 2015 om 00:05
pianodeun Gebruiker

Old school combineren met new school. Dat is mijn ding. Daarom heb ik een stokoude iPod en in-ears van Philips. En daarom zweer ik nog steeds bij lp’s, want iedereen weet dat de werkelijke magie van audio in die grote zwarte schijven zit. Ik ben iemand die altijd en overal zijn in-ears mee naar toe neemt. En waar kun je dat beter doen als in de supermarkt. Want goeie in-ears blokken het omgevingsgeluid, zodat de supermarkt-muzak mijn bezoek niet tot een grotere kwelling maakt. En het zal wel niet mogen, maar in de auto luister ik het liefst naar podcasts, op mijn in-ears dus. Om het jaar koop ik nieuwe en heb er dus al heel wat versleten. Tijd voor een nieuwe test!

23 februari 2015 om 12:22
Moderator iBOOD Moderator

Hallo allemaal!

Iedereen in eerste instantie bedankt voor de originele en grappige verhalen/afbeeldingen van hoe jullie deze in-ears zouden willen testen! We hebben uit alle verhalen een goede en gevarieerde keuze kunnen maken van de 10 gelukkigen die deze in-ears mogen testen. Hieronder de lijst van “winnaars”:

Jeroenvangoch

Rotorama

Whilliamwhite

dejere1

eLRay

Cascases

Anouk836

Pieter_laroy

Tiger79

Phoender

Jullie krijgen zo snel mogelijk de in-ears toegestuurd voor de test en kunnen na jullie test het oordeel plaatsen op Kieskeurig.nl. Ook ontvangen jullie nog een mail met een bevestiging en meer informatie over hoe je een kieskeurig review kunt plaatsen. Wij wensen jullie alvast veel plezier met testen!

Ben jij niet uitverkoren tot tester van dit product? Houdt dan onze fora in de gaten, wie weet ben jij volgende keer de gelukkige!

MvG

Team iBOOD

2 maart 2015 om 09:43
Anouk836 Gebruiker
2 maart 2015 om 12:37
Rotorama Gebruiker
23 februari 2015 om 13:07
Rajmono Gebruiker

Chips, te laat gezien. Had ze graag willen testen en reviewen

3 maart 2015 om 17:58
dejere1 Gebruiker

Hey, allereerst bedankt Ibood dat jullie me de kans geven deze in-ears te testen!

 

http://www.kieskeurig.nl/koptelefoon/product/2450920-philips-shx20/reviews

 

Mijn review staat online op naam van ‘Dejere’

 

Groetjes

Jeroen

5 maart 2015 om 18:24
phoender Gebruiker

Mijn review staat onder het pseudoniem ‘Nisten’: http://www.kieskeurig.nl/koptelefoon/product/2450920-philips-shx20/reviews#5579651

Groeten en nog bedankt.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.