11 februari 2015 om 09:59
iBOOD
Philips SHX20
Philips SHX20 in-ears testpanel

Een review schrijven over deze gloednieuwe Philips in-ears, dat wil iedereen wel natuurlijk! Hoe kom je in het testpanel, en wat zijn de voorwaarden?

Allereerst: je mag het product gewoon houden. Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij uitgebreide tests doet met deze Philips in-ears, denk aan geluidskwaliteit, duurzaamheid probeer ze eens in de knoop te leggen en test hoe snel je ze weer ontknoopt hebt!

Probeer ze onder alle omstandigheden, vraag je vrienden of familie om hun mening en probeer ze in combinatie met al jouw muziekafspeelapparaten.

Schrijf vervolgens een uitgebreid review en zorg dat deze voor 4 maart 2015 te lezen is op kieskeurig.nl, post hier de link als bewijs en klaar! De Philips in-ears zijn nu helemaal van jou!

Maar eerst geselecteerd worden!

Je maakt kans door de twee onderstaande stappen te doorlopen. Op vrijdag 20 februari 2015 worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Stap 1: Maak een collage van afbeeldingen waarin te zien is hoe wild jij bent van audioapparaten en toon ons waar jij deze in-ears allemaal gaat testen. Het maken van je collage kan via: Photovisi (gratis en zonder registratie) Upload je afbeelding en voeg de link toe bij je comment op het forum. (via bv. Picturepush)

Stap 2: Overtuig ons in ongeveer 200 woorden waarom wij de Philips SHX20 in-ears door jou zouden moeten laten testen?

Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Philips SHX20
19 februari 2015 om 05:20
LennartDeGeyter Gebruiker

 

Nou, een goede reviewer zoeken voor een nieuw stel high-end earphones… Dat is geen makkelijke opdracht. Waaraan moet zo’n reviewer dan voldoen? Allereerst moet hij natuurlijk van muziek houden. En niet zomaar de Ariana Grandes en Bruno Marsen in de wereld, hij moet een gevarieerde smaak hebben. Deze earphones moeten getest worden bij krijsende rock, bij stampende electro, bij fluwelen akoestische folk en atmosferische progressive soundscapes. Dit moet iemand zijn die kwaliteitsvolle audio waardeert, maar in deze revivaltijden voor de grote koptelefoons ook nog een van de weinigen is die soms het comfort en de verborgen kracht van goede in-ears verkiest. Hij moet de nuances in geluidseffecten van videogames kunnen opmerken, het effect van bombastische of net heel emotionele filmsoundtracks kunnen vóélen en klanken kunnen analyseren als de beste. Zulke earphones moeten natuurlijk ook getest worden op de beproevingen van het alledaagse leven – op de fiets, in de rugzak, vast blijven hangen achter een haakje. Testen op het werk, op een donderende trein of in het drukke stadsleven… En als reviewer moet hij kritisch zijn, eerlijk waar nodig (of verdiend!), en als het dan nog even kan, óók nog eens penvaardig! Waar vínd je in godsnaam zo iemand!?

Hallo, ik ben Lennart.

19 februari 2015 om 06:48
rkhtan Gebruiker

Na ontzettend veel verschillende oortjes te hebben uitgeprobeerd ben ik beland bij de in-ear set van Jamo. Die is zo super qua geluid en demping van de “ruis”, dat ik eigenlijk geen andere meer hoef..

Ben benieuwd waar Philips mee op de proppen komt… voor mij al jaren een merk dat pas met uitvindingen komt als alle andere merken het al hebben uitgevonden..

Maar ja wie weet…

19 februari 2015 om 08:14
pcbouw Gebruiker

Altijd wel zin in iets nieuw proberen. Tot op heden al verschillende oortjes gehad, waarbij de meest niet echt goed waren.

Mss dat deze een openbaring worden ;p

In alle omstandigheid zal deze onderworpen worden en kijken hoe hij stand kan houden ;0

19 februari 2015 om 08:41
FlorianMarina Gebruiker

Ik ben Electronics engineer en voor mijn is altijt  een goede welkom een neuwe product.Ik heb well ervaring an Audio Video , Vroeger Ik was ingenieur bij PAnasonic ,Technics and Sony en voor mij is een groete plaisir om een test voor dit product maken.
Ik kan volledig en accuraat te kunnen bekijken.

Heel erg bedankt voor deze kans

19 februari 2015 om 09:37
scalfitura Gebruiker

 

Waarom jullie ze door mij moeten laten testen:

Ik ben al heel lang opzoek naar goede in-ears, maar wat ik ook koop of probeer ze hebben allemaal wel iets. Een veel voorkomend issue is dat de geluidskwaliteit ronduit slecht is. Heb ik er dan eindelijk gevonden waar ik de geluidskwaliteit goed van vind zijn ze fragiel, of is het draag comfort laag.

Ik reis iedere dag een behoorlijk stuk met de trein, met alle ongemakken die daar soms bij horen zijn goede in-ears essentieel. Je weet immers nooit wat de NS nu weer in petto heeft. Hier komt dus het stukje draagcomfort kijken. Ook na 2 uur moeten ze nog “lekker” zitten.

Verder is het natuurlijk erg prettig als ze een hele dag in mijn tas hebben gezeten dat ik niet de hele terugreis bezig hem net ze te “ontknopen”. Op een of andere manier zijn de meeste in-ears op dat gebied mijn aartsvijand.

Mijn muziek smaken zijn net zo divers als de kleuren in mijn collage, dus de in-ears moeten echt ‘allrounders’ zijn. De bas moet goed zijn, maar als ik een mooi rustig nummer wil luisteren, wil ik niet dat ik een zware bas hoor waar het eigenlijk helemaal niet hoort.

 

Misschien bestaan de in-ears die aan al mijn wensen voldoen helemaal niet, en zal het altijd een droom blijven. maar misschien bewijzen deze in-ears het tegendeel.

19 februari 2015 om 09:38
scalfitura Gebruiker

Jammer mijn plaatje werkt niet.

Hier een linkje naar de juiste locatie:

http://imgur.com/kcJ1SSj

19 februari 2015 om 10:57
RSarelse Gebruiker

Ik ben net zoals de meesten gebruikers geïnteresseerd in het gebruik  (tijdens regen/misschien valt er nog sneeuw) op fiets, hardlopend of gewoon thuis op de bank.

- gaan ze snel stuk (kan flink testen want ik heb al 2 bluetooths en verschillende in -ears dus als ze stuk gaan heb ik mijn huidige nog)

- hoe klinken ze

- zijn ze snel te pakken en te gebruiken (niet eerst uit de knoop halen)

- blijven ze een beetje in mijn oren zitten tijdens bewegen en kan ik met mijn hoofd een beetje op mijn zijkant liggen (in trein dutjes) met de dopkes in.

- hoewel ik wel wat ouder ben luister ik verschillende muziekstijlen (top40, house, deep house, lounge etc. tot en met heavy metal (ruigere vooral tijdens hardlopen)

http://www.photovisi.com/s/7yvl3GZ/?vt=hGN6iQ2

 

19 februari 2015 om 11:14
cascades Gebruiker

Beste Ibooder’s,

Graag kom ik hierbij in aanmerking om deze review te schrijven.

Een goede in-ear hoofdtelefoon voldoet aan een combinatie van enkele fundamentele eigenschappen: geluidsbeeld, bouwkwaliteit, draagcomfort.

Aangezien Philips bij mij niet bekendstaat als een audiofiel merk ben ik benieuwd of dit model daar verandering in kan brengen. Bij systemen voor binnenshuis zwicht ik voor een combinatie tussen form factor en geluidsreproductie. Daarbij is een vergelijkende hoortest maken ook veel eenvoudiger.  Voor in-ear hoofdtelefoons zijn internet reviews dan ook veel belangrijker. Omdat ik zowel dagelijks naar een warm en wat aanweziger geluid luister via mijn bluetooth boxje en daarnaast een duurdere homecinema installatie bezit die kristalhelder en natuurlijk geluid produceert kan ik geluidsappartuur op verschillende bronnen beoordelen.

Wanneer ik echter de straat opga met deze apparatuur worden de eisen anders. Het geluid moet uiteraard goed in balans zijn per muzieksoort maar het is wezenlijk dat de isolatie afdoende is, dat de hoofdtelefoon goed in de oren past en dat de bekabeling tegen een stootje kan. Mijn thuissystemen gaan lang mee, maar de apparatuur die ik meeneem op straat houdt het helaas minder lang vol doordat ik het intensief gebruik tijdens het sporten, in de trein, maar ook soms tijdens het werk (wanneer het druk is – open kantoor).

Ik hoop dat ik de mogelijkheid krijg om SHX20’s in verschillende omstandigheden en met diverse geluidsbronnen uit te proberen!

http://imageshack.com/a/img673/3525/Cs5cd3.jpg

Groet

19 februari 2015 om 11:40
festoni Gebruiker

Headphones zijn nodig om verbonden te blijven met je toestellen. Het wordt gebruikt in een dagelijkse setting, op kantoor, tijdens het sporten, openbaar vervoer, speeltje van de kinderen, ….

Bij een aanlevering van deze oortjes zullen ze uitgebreid getest worden op elk aspect. Gedurende 2 maanden zullen de oortjes 80% van de tijd gebruikt worden, zelf al slapend zal de noise cancelling technologie goed van pas komen.

De vraag is, durven jullie deze oortjes wel te onderleggen aan zo een goed gebruik? Kunnen ze dit wel aan?

 

19 februari 2015 om 11:42
festoni Gebruiker

19 februari 2015 om 11:43
festoni Gebruiker
19 februari 2015 om 12:34
Anouk836 Gebruiker

Hallo,

Ik ben Anouk, ik ben 22 jaar en luister al 22 jaar met veel plezier naar muziek. Dat varieerd van klassiek tot hardcore en van disney tot punk. Helaas heb ik de afgelopen tijd geen goede in-ears meer kunnen vinden. Ik was altijd zeer tevreden over de kleine in-ears van sony, maar die worden niet meer geproduceerd. Ik ben dus toe aan nieuwe! Ik heb wel een hele fijne koptelefoon, maar die is niet voor alle momenten even geschikt.

Zelf ga ik ze overal testen. Tijdens verschillende bezigheden zoals: paaldansen (dan is zo’n groot ding op je hoofd echt niet handig!), hond uitlaten, fietsen etc. Maar naast die verschillende bezigheden ga ik ze ook testen in verschillende omgevingen zoals: in de auto, in de trein (wat een hoop lawaai altijd daar), thuis etc. Ook moeten ze ook met verschillende apparaten getest worden en daarvoor gebruik ik dan mijn Sony xperia Z, Surface pro3, home PC, mini mp3 etc. Ten slotte zal niet alleen ikzelf ze testen, maar ik zal ze ook laten testen door mijn partner, zus, moeder en ga zo maar door.

Al met al dus de perfecte onderzoekssetting! Ik zal met liefde een uitgebreide review schrijven over dit product, want zelf vind ik ook niets fijner dan de reviews van anderen te lezen voordat ik iets koop.

Laat maar komen die Philips SHX20 in-ears!

19 februari 2015 om 12:38
Anouk836 Gebruiker
19 februari 2015 om 12:39
Anouk836 Gebruiker

<a href=”http://nl.picturepush.com/public/14538015″><img src=”http://www2.picturepush.com/photo/a/14538015/1024/Picture-Box/photovisi-download.jpg”  border=”0″ alt=”Image Hosted by PicturePush” /></a>

19 februari 2015 om 12:43
Anouk836 Gebruiker

 

De laatste poging. Anders is de afbeelding wel te zien via de link!

19 februari 2015 om 12:37
Anouk836 Gebruiker

19 februari 2015 om 13:01
jawie Gebruiker

Interessant ontwerp vanwege de geluidskamer en daarna met de schuine hoek het oor in.

Is er nog wel voldoende hoog over met die schuine uittreding?

In ben ook gebruiker van in-oor-doppen nu en moet zeggen dat ik ze erg prettig vind vanwege het “wegvallen” van het omgevingsgeluid.

Ook zie ik met nieuwsgierigheid het ontknopingsgetal tegemoet van het in de war zijnde snoer (niet te rubberig, is wel een dingetje) alsook de kwaliteit van de jackplug (geleiding/aanhechting trekontlasting)

Maar buiten dat gaat het natuurlijk vooral om het geluid.

Groet,

Jan W

19 februari 2015 om 13:51
djiepos Gebruiker

Ik wil graag de oortjes testen en dan met name op de racefiets.

Windgeruis weg ? Worden omgevingsgeluiden goed waargenomen etc.

19 februari 2015 om 14:35
Welli84 Gebruiker

Beelden zeggen soms meer dan woorden…. En met muziek in je oren wordt het vaak nog subliemer en aangenamer….

Zelf ben ik al van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met Audio en Video te maken heeft. Ik kan dan ook niet zonder muziek en dit staat, als het even kan, dan ook aan. Waar dan ook. Als Account Manager dagelijks onderweg voor mijn werk en de muziek staat zo vaak als mogelijk aan, waar dan ook. Zelfs als ik me moet concentreren heb ik muziek in mijn oren…

Conclusie is dan ook dat deze oortjes waar dan ook getest en veelvuldig gebruikt gaan worden.

19 februari 2015 om 16:12
Engelaar Gebruiker

Elke met de fiets naar het werk en weer terug, op een dag is dat toch zo’n 40km, in mijn vrije tijd doe ik veel aan mountainbiken in de bossen ed. natuurlijk altijd met muziek aan, maar hoe kan ik dan het beste de in-ear speakers testen? Juist! tijdens mijn dagelijkse bezigheden, zoals het fietsen naar werk en terug, of tijdens het crossen door de bossen met de Philips SHX20 in-ear, want tijdens het sporten en woon/werk verkeer moeten de dopjes wel goed blijven zitten, ik ben dus de man voor jullie die ze dan het best kan testen. Tijdens het chillen op de bank, kijk ik altijd naar series op mijn laptop, dit gebeurt nu nog op oude dopjes die ik bij mijn oude telefoon kreeg, maar ook hiermee kan ik de Philips SHX20 het testen op comfort en kwaliteit. Kortom; ik ben de beste persoon om ze te testen!

http://engelaar1.nl.picturepush.com/showformat.php?format=1024&alid=361937&imgid=14541377&clid=154367

 

Groeten, Michiel

19 februari 2015 om 16:52
MartijnDaane Gebruiker

Voor mij is muziek, en dus geluid, heel belangrijk. Eigenaar van KRK Monitoren Crest en QSC amps en een dik PA systeem. Hieruit kan dus al blijken hoeveel liefde ik voor geluid bezit. Tijdens verschillende situaties zullen de oortjes getest worden, namelijk in de Fitness (loopband en krachttraining) kijken of de oortjes blijven zitten en de kabel niet in de weg zit. Tijdens geluidsproducties, hieruit zal blijken of de driver in evenwicht is qua freqeuntiegebied, zelf heb ik meerdere in-ears gehad, met name de SHURE- SE535 is geweldig vergelijkingsmateriaal. Al moet je hier natuurlijk wel aardig wat voor neerleggen. De SHURE SE-215 heb ik ook tot mijn beschikking en zal een betere vergelijking opleveren aangezien deze maar uit 1 driver bestaat. Ook zullen de in-ears tijdens optredens getest worden, ik draai zelf voor zalen verschillend van 150 tot ruim 1000 mensen en hier staat dus ook verschillend geluid, de oortjes worden hier vooral getest op of ze goed afsluiten van de buitenwereld en je jezelf compleet op de muziek kunt focussen. Voor de rest worden de in-ears aan het dagelijks leven bloot gesteld, fietsen en dergelijke zijn dagelijkse bezigheden, hiermee wordt gelijk getest of de oortjes ook duurzaam zijn.

 

Ik hoop dat ik jullie kan overtuigen!

 

Groeten,

 

Martijn

19 februari 2015 om 16:52
MartijnDaane Gebruiker

http://www.photovisi.com/s/JKvHLCh/?vt=eix6fl7

De link naar de afbeelding, want deze werkt niet als je hem upload

19 februari 2015 om 16:53
statesman Gebruiker

Aan de foto is goed te zien dat ik nog iemand ben die er voor gaat zitten om van muziek te genieten. Elke dag staat mijn, wel ietwat gedateerde, set aan en met de koffie altijd weer even luisteren. Oppervlakkige muziek of juist met diepgang, studio of live, grote of kleine bezetting…..alles wat het luisteren waard is. Met drie studerende dochters zal deze geluidsinstallatie  voorlopig niet vervangen worden en is dit natuurlijk een geweldige manier om een mooie set in-ears in bezit te krijgen. Ze voor jullie testen en beoordelen is dan niet meer dan een kleine moeite voor een groot plezier.

19 februari 2015 om 16:57
statesman Gebruiker

19 februari 2015 om 17:00
statesman Gebruiker

http://www.photovisi.com/s/DlxUhgM/?vt=aDuW7wy : de link van de foto. Anders krijg ik het niet voor elkaar

19 februari 2015 om 17:25
Jwz12345 Gebruiker

Beste iBOOD,

Ik zou heel graag jullie de Philips SHX20 in-ears oordopjes willen testen. Hieronder geef ik een paar redenen waarom jullie mij heel misschien zouden kunnen kiezen.

- Ik heb veel goede en slechte ervaring met oordopjes en koptelefoons

- Ik test normaal gesproken ook altijd eventjes alle oordopjes van mijn vrienden

- Ik luister altijd naar muziek als ik op/in de fiets/auto/bus zit

- Als ik naar de Mediamarkt ga sta ik altijd uren bij de want met koptelefoons om ze allemaal te testen

- ”de duurzaamheid testen” gaat bij mij niet moeilijk worden aangezien sommige oordopjes het bij mij niet zo heel erg lang volhouden

- Ik heb hier zelfs, op iBOOD.com eens een koptelefoon besteld

- Ik vind zelf dat ik wel redelijke reviews kan schrijven (niet arrogant bedoeld hoor)

Ik hoop dat jullie iets wijzer zijn geworden van mijn ”testkwaliteiten”, en ik heb er nu al heel veel zin in om die uitgebreide review te schrijven.

Vriendelijke groet,

Joris Kamphuis (16)

19 februari 2015 om 17:54
Pieter_Laroy Gebruiker

Ik vind het gewoonweg heerlijk naar muziek te luisteren, zelf muziek te spelen of te maken, muziek software te maken. Zowat overal luister ik naar muziek: thuis (voornamelijk via stereo installaties – radio & via squeezebox – kwalitatieve B&W boxen), op het werk (hoofdtelefoon), in de wagen, op de trein, in het vliegtuig… Terwijl de huisgenoten TV kijken, durf ik nogal regelmatig een koptelefoon opzetten om via iPad, LG G3 of mijn MacBook naar muziek te luisteren of te maken. Heel wat omstandigheden om de nieuwe headset in de testen dus :-)

Eén van mijn favoriete headsets was de Philips SHN9500. Jammer genoeg is deze stuk. Vandaag gebruik ik voornamelijk mijn Denon in-ears (AH-C120MA), een Denon on-ears (AH-NCW500) en een over-ears Soul by Ludacris. Heel wat vergelijkingspunten dus.

Mijn muziek is geript in lossless FLAC formaat (ik heb mijn oude iPod daarvoor gehackt), en ik luister tegenwoordig regelmatig via Spotify (heerlijk hoe je playlists kan samenstellen). Verschillende formaten dus om een oordeel te vellen.

Jullie krijgen van mij een heel eerlijke review!

19 februari 2015 om 18:03
David_Vdb Gebruiker

Zo, een review schrijven, dat lijkt me zeker wel interessant. Ik ben echter geen geleerde muziekkenner, wat ik dan wel weer ben is een marketeer (student dan toch).
Voor de collage heb ik het net iets anders aangepakt, het is namelijk een collage met audioproducten die ik aangekocht heb enkel via Ibood.
Dit namelijk om zo maar een gemiddelde persoonlijke aankooproutine van Ibood te tonen.
Ik luister dan ook vaak muziek en ben ik vooral prijs/kwaliteit gericht.

[IMG]http://i61.tinypic.com/av1w2.png[/IMG]

Nu, hoe zou ik de review aanpakken?
Uiteraard zijn er de standaard criteria die behandeld moeten worden voor dit type product, zoals draagcomfort, vormgeving, geluidskwaliteit en duurzaamheid.
Deze resultaten zullen verder vergeleken worden met andere in-ears producten, van lagere, dezelfde en hogere prijsklasse, voor een evaluatie te geven over de prijs/kwaliteit verhouding.

Uiteraard zullen de oortjes dan ook uitvoerig getest worden in verschillende omstandigheden, zoals tijdens het lopen en fietsen.
Een paar testen voor de duurzaamheid te onderzoeken zullen ook nodig zijn omdat te tijdsspanne voor de review uiteraard beperkt is.

19 februari 2015 om 18:04
David_Vdb Gebruiker

<a href=”http://tinypic.com?ref=av1w2″ target=”_blank”><img src=”http://i61.tinypic.com/av1w2.png” border=”0″ alt=”Ibood”></a>

19 februari 2015 om 18:05
David_Vdb Gebruiker

19 februari 2015 om 18:41
sven.francois Gebruiker

19 februari 2015 om 18:42
sven.francois Gebruiker

19 februari 2015 om 18:55
BrianvdKerk Gebruiker

beste ibood,

Ik ben iemand die de hele dag door muziek luistert. Ik heb een erg afwisselende muziek smaak en luister naar genres van hiphop tot rock. Als ik naar school fiets luister ik altijd naar muziek met oortjes van apple. Thuis loop ik de hele dag met mijn sennheisers urbanites op. Ik denk dat ik de beste kanidaat ben voor het voor het uittesten van deze nieuwe inears omdat ik veel verstand heb van goed geluid en ik de inears op veel verschillende manieren kan testen. Ik heb al veel verschillende inears gehad en weet daarom goed waar ik op moet letten. Ook ben ik een drummer dus kan ook tijdens het spelen goed testen hoe de geluidsdichtheid is van deze oortjes. Verder reis ik veel met de trein, fiets elke dag naar school en ben ik een fanatiek sporter waar deze oortjes ideaal voor zijn. Thuis heb ik 2 aardige speaker setjes staan van mijn vader van het merk KEF. Samen met mijn vader heb ik zelfs een eigen sub woofer gemaakt die op bovenstaande afbeelding te zien is (zie de houten kist)(let niet op de looks) die bestaat uit een oude 20 inch sub waarvan de versterker kapot was.

Zoals ik al zei luister ik naar diverse muziek genres. Daarom houd ik van oortjes die veelzijdig zijn in geluid. Ik houd van bas maar het moet wel in verhouding blijven met andere toonhoogtes zodat ik naast de hiphop en house die ik regelmatig luister, het geluid ook goed moet klinken bij muziek van artiesten als Alicia Keys.

Dus kortom ben ik de idealen kanidaat om de nieuw inears van Philips te testen omdat ik veel ervaring heb met een goede geluidskwaliteit, ik mijn oortjes/koptelefoon de hele dag om heb en ze daarom tegen een stootje moeten kunnen en omdat ik ze op de fiets, trein, tijdens het drummen, tijdens sporten en achter in de auto zal gaan testen. Ik beloof een goede review te gaan schrijven en hoop dat mijn verhaal aantrekkelijk genoeg is om uitgekozen te worden.

groetjes,

Brian

19 februari 2015 om 18:56
BrianvdKerk Gebruiker

19 februari 2015 om 20:20
laura_dk Gebruiker

De belangrijkste eigenschappen van super geweldige in-ears? Comfort, geluidskwaliteit, looks, … dat zijn geen leuke extra’s maar een must. Veelzijdigheid, betrouwbaarheid en karakter… daarmee kan een product mij echt overtuigen!

Ik wil één set oortjes die ik overal en altijd kan gebruiken.

Ik wil ermee kunnen joggen (liefst ook in de regen) op de Brusselse wegen, belangrijke telefoongesprekken voeren in een lawaaierig kantoor. Ik wil bereikbaar zijn voor mijn zusje, altijd en overal als ze mij nodig heeft. Ik wil naar mijn favoriete muziek kunnen luisteren, maar ook naar alle andere muziek (want mij smaak veranderd zo vaak). Ik wil vlekkeloze Lync calls kunnen voeren met collega’s als ik van thuis uit werk. Ik wil mij helemaal kunnen afsluiten op de metro rit naar huis na een drukke dag. Ik wil nog snel een filmpje kijken in mijn bed zonder mijn partner wakker te maken. Ik wil dat ze altijd paraat staan als ik ze nodig heb, zonder dat ik moet vechten met een verstrengelde draad. Ik wil dat ze karakter hebben, dat ze bij mij passen.

… Ik verwacht veel van een paar in-ears

… Misschien kunnen de Philips SHX20 in-ears daar wel voor zorgen?

http://www.wordle.net/show/wrdl/8529199/Philips_SHX20_in-ears_Testpanel

<a href=”http://www.wordle.net/show/wrdl/8529199/Philips_SHX20_in-ears_Testpanel”
          title=”Wordle: Philips SHX20 in-ears Testpanel”><img
          src=”http://www.wordle.net/thumb/wrdl/8529199/Philips_SHX20_in-ears_Testpanel”
          alt=”Wordle: Philips SHX20 in-ears Testpanel”
          style=”padding:4px;border:1px solid #ddd”></a>

19 februari 2015 om 20:55
mturnhout Gebruiker

 

Heb ongeveer twee jaar geleden de TDK BA200 dual balance bij iBOOD besteld. Vergeleken met de goedkope oordoppen die ik daar voor had was het een wereld van verschil. De schuimen doppen zaten heerlijk. De brede rubberen kabel was gemakkelijk uit de knoop te halen. Hoorde ineens geluiden in nummers die ik voorheen niet hoorde. De kabel had het alleen al vrij snel begeven. Heb toen van TDK een nieuwe gekregen. Alleen deze heeft het een tijdje terug ook begeven. Gebruik voor nu een paar goedkope Sony oordopjes met microfoon. Ben wel benieuwd waar de kwaliteit van de Philips SHX20 zich bevind tussen deze twee oordoppen. De BA200 is een stuk duurder en de Sony oordopjes zijn de helft goedkoper. Gebruik de oordoppen zelf elke dag onderweg van en naar werk en soms ook nog op werk of thuis. Omdat ik het veel gebruik vind ik kwaliteit belangrijk en ook origineel geluid boven overdreven bas. Dus ben benieuwd wat Philips met de SHX20 te bieden heeft!

19 februari 2015 om 21:11
Roberto2310 Gebruiker

Beste Ibood,

Ik zou deze graag willen testen omdat ik helemaal weg ben van muziek, ik heb ooit al een te gekke Denon Bass headset aangeschaft bij jullie.
En ik zou deze graag nieuwe Philips eens willen vergelijken met mijn andere headsets en speakers, hoe komt de bass tot zijn recht, hoe zijn de hoge tonen? Het omgevingsgeluid wordt dit goed gedempt? En ga zo maar door.

Hierbij de link naar mijn creatie : http://image.photovisi.com/c7df0958-ddef-4dba-b44f-9bb9386b7d09wallpaper.jpg

 

19 februari 2015 om 21:43
luma131 Gebruiker

High End in-ears reviewen dat vraagt nogal wat. Het bronmateriaal moet goed zijn, de signaalketen moet in orde zijn. De reviewer moet kritisch kunnen luisteren en over een voldoende brede smaak beschikken om de hoofdtelefoon met verschillende stijlen muziek te kunnen beoordelen.

Met het bronmateriaal en de signaalketen zit het wel snor, zo kan ik de in-ears beluisteren op zowel professionele geluidskaarten als mobiele telefoons of computers. En qua referentie, tsja ik heb al heel wat hoofdtelefoons geprobeerd dus ik ben benieuwed in-ear mij kan overtuigen …

19 februari 2015 om 22:21
luma131 Gebruiker

Dit had moeten zijn:

Met het bronmateriaal en de signaalketen zit het wel snor, zo kan ik de in-ears beluisteren op zowel professionele geluidskaarten als mobiele telefoons of computers. En qua referentie, tsja ik heb al heel wat hoofdtelefoons geprobeerd dus ik ben benieuwd of deze in-ears mij kunnen overtuigen …

19 februari 2015 om 22:44
delot2011 Gebruiker

Als je 2 maanden op  je spullen wilt. Wachten moet je bij iBood kopen..echt een aanrader….

19 februari 2015 om 22:47
Lex Geurts Gebruiker

Oordopjes je hebt goedkope je hebt dure alleen die goedkope zijn meestal duurkoop dat was dus mij in iedergeval wel het probleem.

Natuurlijk wil je wel iets goeds in je oren stoppen want je wilt je oren natuurlijk niet beschadigen tenminste ik niet.

Daarom kocht ik iets duurdere zoals Apple oordopjes maar allemaal hadden ze heel veel ruis.

Maar om nog duurdere te kopen daar heb ik geen geld voor of ja laat ik het zo zeggen dan heb ik geen geld meer over.

Ik luister elke dag naar muziek s’ochtends, s’middags en s’avonds.

Tijdens het wandelen /fietsen naar school en in mijn vrije tijd in mijn kamer en tijdens het skeeleren.

Maar bij het skeeleren is het probleem dat dat de oordopjes mij altijd uitvallen.

En dat er veel ruis was.

Als ik deze Philips oordopjes zou mogen testen zou ik al die dingen die ik net gezegd heb gaan testen (natuur,logisch duh!!!)

En ik zie het zeker zitten om een complete en eerlijke review te schrijven.  

19 februari 2015 om 22:48
Lex Geurts Gebruiker

19 februari 2015 om 22:56
Sebanja4 Gebruiker

Goedendag,

Ik ben Sebanja en reis dagelijks af naar bedrijven en studies en maken vele kilometers en draaiuren met mijn oortjes. Ik heb meerdere philips in- en on-ear gehad, maar ook Bose, TDK, AKG(zeer goed), Sennheiser, Sony etc gehad. Ik beluister deze oortjes met behulp van mijn mobiele apparaten, zoals mijn tablet/laptop met speciale audio-drivers, mobiele telefoon, laptop en mengpaneel. Ik heb overigens Philips oortjes van 8,99 beter beoordeeld dan Bose van 99,95 en terecht. Dit ook op Kieskeurig.nl.

Ik zou deze oortjes graag willen testen, als hier ruimte voor is.

met vriendelijke groet,

Sebanja

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.