11 februari 2015 om 09:59
iBOOD
Philips SHX20
Philips SHX20 in-ears testpanel

Een review schrijven over deze gloednieuwe Philips in-ears, dat wil iedereen wel natuurlijk! Hoe kom je in het testpanel, en wat zijn de voorwaarden?

Allereerst: je mag het product gewoon houden. Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij uitgebreide tests doet met deze Philips in-ears, denk aan geluidskwaliteit, duurzaamheid probeer ze eens in de knoop te leggen en test hoe snel je ze weer ontknoopt hebt!

Probeer ze onder alle omstandigheden, vraag je vrienden of familie om hun mening en probeer ze in combinatie met al jouw muziekafspeelapparaten.

Schrijf vervolgens een uitgebreid review en zorg dat deze voor 4 maart 2015 te lezen is op kieskeurig.nl, post hier de link als bewijs en klaar! De Philips in-ears zijn nu helemaal van jou!

Maar eerst geselecteerd worden!

Je maakt kans door de twee onderstaande stappen te doorlopen. Op vrijdag 20 februari 2015 worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Stap 1: Maak een collage van afbeeldingen waarin te zien is hoe wild jij bent van audioapparaten en toon ons waar jij deze in-ears allemaal gaat testen. Het maken van je collage kan via: Photovisi (gratis en zonder registratie) Upload je afbeelding en voeg de link toe bij je comment op het forum. (via bv. Picturepush)

Stap 2: Overtuig ons in ongeveer 200 woorden waarom wij de Philips SHX20 in-ears door jou zouden moeten laten testen?

Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Philips SHX20
11 februari 2015 om 12:34
krugerrand Gebruiker

Op vrijdag 18 februari 2015 worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.Dit is ofwel woensdag 18 februari of vrijdag 20 februari.P

15 februari 2015 om 12:23
krugerrand Gebruiker

Het testen van in ears zien wij hier wel zitten.We zijn best wel nieuwsgierig naar welk geluid deze fabriceren en hoe het met de bas zit.Het draagcomfort is eveneens een belangrijk facet en er mogen geen geluiden van buitenaf merkbaar zijn.Bij sommige goedkopere heb je nogal eens last van ruis maar gaat dat bij deze ook zo zijn?Kan je deze bijvoorbeeld gebruiken tijdens het sporten en blijven ze daarbij ook goed zitten.In welke prijscategorie gaan deze vallen en is er een goede prijs-kwaliteits verhouding.Kortom heel veel vragen waar we met verschillende mensen hier thuis hopen de antwoorden te mogen geven indien we uitgekozen worden als testers.

We willen deze graag uittesten op onze muziekinstallatie,smartphones en ipods want dit zijn de apparaten die we hier het meest gebruiken.

15 februari 2015 om 20:13
Maruna Gebruiker

Ik zou de in-ears best willen testen. Ik ben altijd nogwel wat terughoudend op het kopen van duurdere oortjes en luister dagelijks via een setje senheisers muziek als ik naar mijn werk fiets. Dan heb je altijd wel wat ruis van wind in je oren. Ben benieuwd of dat met zo’n setje dan beter zal gaan.

18 februari 2015 om 10:53
Nelvalhil Gebruiker

Ik ben zeer benieuwd naar deze oordopjes, ik luister zelf héél veel muziek, van Pop Punk, Rock, Alternative rock tot Nu-Metal en de top 40. Thuis gebruik ik een draadloze headset om onder andere muziek te luisteren en te gamen, op school, werk en onderweg gebruik ik graag een setje in-ear headphones. Nu heb ik de afgelopen jaren een flink aantal in-ear headphones gebruikt, onder andere Beats by dre, Sennheiser CX xxx serie, Razer Hammerheads etc. Ik hecht erg veel waarde aan de duurzaamheid, (ivm. het sporten of wanneer ik werk, daar kunnen ze nog wel ’s een klap krijgen) de geluidsisolatie, het zitcomfort en boven alles natuurlijk de geluidskwaliteit.

Thuis kan ik de oordopjes uittesten op een Realtek ALC 887 5.1 geluidskaart in combinatie van 320kbs mp3 nummers en op mijn Ipod/HTC ook met 320kpbs mp3 nummers.

Veder lijkt het mij ook heel leuk om zo iets uit te testen, vooral omdat ik erg veel van muziek houd. Hele toffe actie dit Phillips! :D

18 februari 2015 om 11:07
Nelvalhil Gebruiker

Niet echt precies een collage maar dit is ongeveer wat ik dagelijks gebruik =)

18 februari 2015 om 11:08
Nelvalhil Gebruiker

De afbeelding is er niet echt goed uitkomen op de website, dit is de afbeeldings-URL ; http://oi61.tinypic.com/xqfk49.jpg

18 februari 2015 om 11:13
Kalki Gebruiker

 

Muziek luisteren onder het hardlopen, op de hometrainer, op de fiets of eigenlijk altijd tijdens het sporten. Muziek luisteren maakt het sowieso allemaal een stuk makkelijker omdat je lekker bent afgeleid en niet constant denkt aan je ademhaling en je inspanning. Nu valt het me op dat de oordopjes of een koptelefoon niet altijd even goed functioneren. Het ene oordopje kan bijvoorbeeld niet tegen zweet, het andere oordopje heeft ruis met het fietsen en sommige van de oordopjes vallen constant uit de oren tijdens het sporten. Dit is voor mij de reden waarom ik heel graag de Philips SHX20 zou willen testen. Het lijken mij goede oordopjes in-ear die ik altijd kan gebruiken tijdens het sporten. Hopelijk zitten ze comfortabel en zijn ze goed te gebruiken bij het hardlopen en op de hometrainer of andere sporten.

18 februari 2015 om 11:32
Frunz Gebruiker

Ik zou heel graag in ears willen testen .Ik heb diverse merken en soorten oortjes gehad.Beats by dre urBeats, Sennheiser, Philips , Sony enzo. Momenteel gebruik ik Sennheiser adidas 680i en Appel earphones.Echter ga ik niet voor goedkope musicapparatuur.Ik luister music graag tijdens sporten met mijn iPod ,of tijdens het les/huiswerk maken met mij Microsoft Surface Pro 3.Ik luister ook naar music op mij iPhone 5s.Dus ben ik bereid om overal te testen.

Hier de link van de foto:http://1drv.ms/1CHiqIx

 

18 februari 2015 om 12:29
marcmyriam Gebruiker

zou graag deze oortjes testen , ben een muziekfan en gebruik veel oortjes ma echt goeie moeilijk te vinden . ben benieuwd grts

18 februari 2015 om 12:33
TTMAli Gebruiker

Wakker worden, eten, douchen, telefoon en oortjes pakken en gaan. Zo ziet elke ochtend van mij eruit. Muziek luisteren op de fiets, in de trein, in de bus, overal doe ik het. Tijdens mijn studie is het onmisbaar.

Dit doe ik allemaal met in-ears en door de jaren heen heb ik er veel verschillende gehad. Van Philips tot JBL en Sennheisers, ik heb ze allemaal wel gehoord. Verder luister ik naar zeer verschillende muziekgenres. Van R&B tot Metal en Drum & Bass. Verder ben ik een fanatieke gamer en speel ik het liefst met in-ears aangezien ik mobiel wil kunnen gamen. Ook films kijken doe ik vaak, vooral in de trein richting mijn ouders (2 uur reizen) Ik heb dus veel gehoord (en gezien) als het aankomt op oortjes en headphones.

Als ik de oortjes zou krijgen zou ik ze testen op verschillende plekken (fiets/trein) met verschillende soorten media (muziek/gamen/films) op meerdere apparaten (tv/laptop/smartphone) om zo een zo goed mogelijke review te kunnen schrijven over de Philips SHX20 in-ears.

Leuke actie, en ik hoop dat ik word gekozen :)

 

18 februari 2015 om 12:34
tompi Gebruiker

Ik wil deze oortjes ook best wel eens testen. Ik fiets elke dag naar het werk en het is gewoon leuker met muziek.
Aangezien het moeilijk is om duurzame, kwalitatieve en butgetvriendelijke te combineren ben ik zeer benieuwd om deze te kunnen proberen.

18 februari 2015 om 12:52
Martijnsneek Gebruiker

Zijn ze licht van gewicht? Handig voor het sporten? Comfortabel als je ze langere tijd in hebt?

Hoe is de Prijs/kwaliteit. Hoe is de kwaliteit bij meer omgevingsgeluid. Hoe is de balans tussen Lage, midden en hoge tonen? Niet te vergeten.. hoe zien ze eruit, hoe is de afwerking?

Kortom genoeg vragen waar ik graag het antwoord bij wil vinden. Geven jullie mij daarvoor de kans?

18 februari 2015 om 13:10
joost880 Gebruiker

Hallo,

Oortjes bestel ik al jaren bij de ibood, vooral de tdk oortjes bevielen mij heel erg. Ik gebruik oortjes minstens iedere dag, op de fiets, in de sportschool, thuis in de huiskamer, en tijdens het uitlaten van de hond natuurlijk. Ben heel erg fan van elektronica, vooral van muziek en geluid. Heb ik van mijn vader overgenomen, net als het draaien (dj) als hobby.

Ik zou dus aan verschillende mensen deze oortjes kunnen laten horen, want heb met veel vrienden een klik door elektronica. Heb oortjes van veel verschillende merken gehoord, ook via vrienden of zelf aangeschafde oortjes.

Ook heb ik mijn eigen computer gebouwd, en heb ik beneden echt goed hifi geluid (ook weer dankzij mijn vader). Ik zou heel graag de oortjes willen testen en zeker reviewen, want ben zelf ook heel erg benieuwd naar het geluid.

Link met naar picturepush: http://nl.picturepush.com/+yzYr

Suc6 met het kiezen van de winnaars!

 

 

18 februari 2015 om 13:11
joost880 Gebruiker

aangeschafde = aangeschafte

 

spellingsfoutje

18 februari 2015 om 14:15
elise33 Gebruiker

Beste iBooders,

Mijn naam is Elise, 24 jaar en ik studeer Audio-Visuele vormgeving aan het Sint Lucas in Eindhoven. Mijn leven bestaat voornamelijk uit het maken/bewerken van beeld en geluid! Ik speel piano en kan werkelijk waar geen dag zonder muziek! Ik zoek mijn leven lang al naar de perfecte draagbare audio-beleving, voor thuis, onderweg en natuurlijk op school/werk! Ik heb al veel oordoppen/headphones/speakers uitgetest in mijn leven, van Beats Audio tot B&O! Graag zou ik deze in-ears willen testen voor jullie. Ik ben een veeleisende gebruikster, ik neem geen genoegen met “gemiddeld” en zal zeker streng maar rechtvaardig oordelen. Mijn muziekvoorkeuren rijken van Klassiek tot heavy metal en ik zal ze dan ook op het gehele spectrum testen!

KLIK HIER voor mijn collage

Groetjes, Elise

 

 

18 februari 2015 om 14:35
jeroenvangoch Gebruiker

Als ik de samples krijg voor een review gaan ze getest worden in verschillende omstandigheden met verschillende muziek genres.

Voor geluidskwaliteit ga ik ze testen achter mijn bureau omdat er een goede geluidskaart in mijn pc zit. Op de fiets ga ik kijken of ze goed blijven zitten tijdens intensief bewegen. En in de trein test ik hoeveel lawaai de in-ears doorlaten en hoeveel geluid er naar buiten lekt.

De in-ears gaan vooral getest worden met de volgende muziek genres: (alternative/hard) rock, metal en veel verschillende stijlen elektronische muziek zoals Electro, Glitch Hop, House, Dubstep etc. Ook ga ik ze testen op andere media zoals gamen, film’s, en YouTube filmpjes.

Omdat er een ingebouwde microfoon in zit ga ik die testen op geluidskwaliteit, verstaanbaarheid in drukke ruimtes en windruis als je bijvoorbeeld op de fiets zit.

Ik hoop dat jullie mij kiezen en ik kijk uit naar de uitslag! :)

18 februari 2015 om 14:39
jeroenvangoch Gebruiker

de collage is een beetje te groot voor het forum. KLIK HIER voor het origineel.

18 februari 2015 om 14:45
Rotorama Gebruiker

Muziek betekent voor mij motivatie en inspiratie. Afhankelijk van de setting en activiteit luister ik naar genres van klassiek tot elektronische muziek en van ambient tot death metal. Het is altijd leuk om uit te vinden bij nieuwe oordopjes waar deze het best tot zijn recht komen en dat zou ik ook graag uitvinden bij deze Philips SHX20!

Momenteel gebruik ik een paar Sony MDR-XB20EX en een paar TDK IE800 (van iBood!), afhankelijk van welke nadruk ik wil leggen bij het luisteren. De TDK’s geven een natuurgetrouw geluid waarbij lagen in de muziek zeer goed te onderscheiden zijn terwijl de Sony’s een warmer geluid geven met wat extra bass. Benieuwd waar deze Philips dopjes in het spectrum vallen!

Muziek luister ik tijdens lezen, werken, gamen, reizen, sporten en vaak voor het slapen gaan. Hiervoor gebruik ik mijn PC met een Creative X-fi geluidskaart of een Wega P120 op een Denon AVR-2308 en een iPod Classic 160GB. Op de PC speel ik lossless bestanden, op mijn iPod heb ik alles in 320kbps bitrate.

 

 

 

Ik zal eerst alle bijzaken bekijken zoals accessoires, design en bouwkwaliteit. Daarna gaat er wat aandacht naar gebruikszaken zoals comfort en microphonics. Als laatste zal ik luisteren naar de belangrijkste aspecten, geluidskwaliteit en soundstage.

18 februari 2015 om 14:47
Rotorama Gebruiker
18 februari 2015 om 15:02
megaktje Gebruiker

Hallo!

Dagelijks fiets ik ongeveer een uur naar school wat natuurlijk niet te doen is zonder een leuk muziekje voor de reis. Omdat de oortjes telkens in een volle tas boeken verdwijnen is de geluidkwaliteit niet alleen belangrijk maar ook de duurzaamheid. Ik ben begonnen met goedkope oortjes en vanuit daar doorgegaan naar duurdere in-ear oortjes en nu gebruik ik tijdens het fietsen en voor thuis een koptelefoon en voor tijdens het hardlopen nog de in-ear oortjes. Ik heb dus al redelijk veel verstand in het testen van verschillende geluids apparaten omdat ik elke keer niet de eerste de beste heb gekocht maar ze allemaal goed heb getest en vergeleken.

Wat ik aan de oortjes kan testen is dus de duurzaamheid, de kwaliteit van het geluid tijdens het fietsen met af en toe een harde tegenwind en of de verschillende soorten tonen goed weergegeven worden omdat ik zelf van veel verschillende muziekstijlen hou, vooral de bass in mijn hardstyle muziek moet wel mooi naar voren komen.

 

 

18 februari 2015 om 15:11
williamwhite Gebruiker

https://drive.google.com/file/d/0BxCoh00mdB_VTmVROGlMZmZGTEU/view?usp=sharing

Geen muziekliefhebber hier…..Maar wel een groot genieter van Audioboeken. Elke dag luister ik daar zeker 2 uur naar. En dat vraag nogal wat van het apparaat waar je dat mee doet. Het volledige bereik zal ik niet gebruiken, maar op het bereik van de stem moet hij loepzuiver zijn. Want doordat er geen continue achtergrond geluid is valt elke ruis meteen op. Daarnaast moet het draagcomfort hoog zijn. Je zet een boek niet even af, als het spannend wordt :) Ook belangrijk is de afscherming naar buiten toe. Ke wilt niet doof zijn voor alles wat er buiten je headset gebeurt, maar wat je hoort van het boek moet zeer duidelijk zijn.

Dus als je een andere oinvals hoek voor testen zoekt…..

 

18 februari 2015 om 15:14
johanboss Gebruiker

Muziek is mijn leven. In de 41 jaar dat ik op deze aardbol rondloop kan ik niet zonder mijn muziek. Het begon met een oude platenspeler die ik van mijn ouders kreeg. Muziek van Kiss werd mijn grote liefde en ik spaarde alles wat er van deze band uitkwam. Daarna een draagbare radio met cassetebandjes en een on-ear koptelefoon van Philips voor mijn verjaardag. Opnemen van liedjes van de radio werd mijn grote hobby. Met de jaren kreeg ik meer geld om te besteden en ook high end audio apperatuur kreeg een plek in mijn huis. Voor onderweg heb ik uiteraard een muziekspeler waar je Flac bestanden mee kunt afspelen. Deze hebben de dezelfde kwaliteit als een cd. Ik ben in staat om een zeer goed beeld te geven van de Philips oortjes en deze grondig te testen met muziek van klassiek tot metal. Ik sport met muziek en reis veel o.a. met het vliegtuig en trein. Heb dus alle tijd om een goed testrapport te schrijven. Geef mij deze kans en je zult niet teleurgesteld worden!

18 februari 2015 om 16:31
phoender Gebruiker

Ik gebruik de over het oor te plaatsen Philips Fidelio’s al een paar maanden en ben daar erg van onder de indruk.

Je hoort elk instrument spelen en waar die zich ongeveer in het orkest bevindt. Meestal luister ik naar klassieke muziek, gebruik daarvoor een Cowon Z2 met flac.

Graag zou ik deze nieuwe ‘in-ears’ willen uitproberen, bijvoorbeeld voor in de auto. Ik kan ze dan ook vergelijken met oordopjes die ik al bezit, van Senheiser en van Klipsch.

Daarbij kan ik bijvoorbeeld ook een ‘blinde test’ doen: niet wetend welke je in het oor hebt. Of een zeer muzikaal familielid de test laten ondergaan.

Kortom daar zou toch een overtuigende review uit moeten rollen, nietwaar…

18 februari 2015 om 16:58
phoender Gebruiker

18 februari 2015 om 17:03
phoender Gebruiker

18 februari 2015 om 18:43
dejere1 Gebruiker

Hey!

Jeroen hier.. enkele jaren geleden afgestudeerd in Brussel aan de opleiding Audiovisuele technieken. Nu reeds 2 jaar als klankman aan het werk. Hierom ben ik ervan overtuigd dat mijn technische achtergrond me hartig van dienst zal zijn voor het maken van deze review.

Reviews moeten er zijn in verschillende vormen en maten, ze moeten handelen over alle diverse eigenschappen van het product. Ik zou me daarom graag wat minder concentreren op bvb: gebruiksgemak, comfort, esthetiek etc. Deze zaken zijn absoluut van belang, maar aangezien ik op dagelijkse basis met merken als; Beyerdynamics, Focal, Tanoy, etc.. in aanraking kom is het mijn doel me te gaan verdiepen in de geluidskwaliteit in vergelijking met andere In ears en Headphones.

http://www.photovisi.com/s/kKHqy9O/?vt=y5cWNmi

Hopelijk mag ik deze review maken, ik beloof grondig mijn werk te doen voor deze review moesten jullie me kiezen.

Groetjes!

Jeroen

18 februari 2015 om 20:15
ThomasVanThillo Gebruiker

allereerst mijn uses: http://puu.sh/g2yPQ/4001a46431.jpg

Ik ben een heuse muziekfanaat, volledige muziekschool gedaan en ook zowat dagelijks bezig met nieuwe mixes te maken en te ontdekken.

Daarnaast ben ik ook nog eens sportief vrij actief, aantal keren lopen en fietsen in de week om de conditie op pijl te houden en dan heeft een mens nood aan degelijke, kwaliteitsvolle in ears. momenteel heb ik creatives maar die zijn ook wel aan vervanging toe na een jaar.
Ik zit ook samen met een vriend op actief op een techblog om iedereen op de hoogte te houden van technologie en applicaties.

Vaak maken specs van toestellen de grootste doorslag om er iets over te schrijven en voor deze in ears is het dan ook niet anders. Zalig zien ze er uit voor mijn oogjes.

Groetjes,

Thomas

18 februari 2015 om 20:27
ArnoBoey Gebruiker

Als ik de samples krijg voor een review gaan ze getest worden in verschillende omstandigheden:

op de fiets en in de trein zodat ik kan nagaan hoeveel lawaai ze doorlaten van buitenaf maar ik zou ook nagaan of het geluid van de oortjes gen storend element is voor de mensen rondom mij. ik zou de oortjes testen op mijn smartphone, mijn laptop, mijn tv/playstation en mijn versterker van mijn gitaar.

achteraf zal ik de oortjes ook vergelijken met merken die ik al eerder gebruikte.

18 februari 2015 om 20:29
ArnoBoey Gebruiker

en natuurlijk de collage

18 februari 2015 om 22:04
floris236 Gebruiker

Hallo,

Ik zou graag deze oortjes willen uitproberen. Ik gebruik dagelijks mijn in-ears en kan daardoor een goede review schrijven hiervoor.

Ik kan de in-ears goed vergelijken met mijn huidige (AKG + Samsung in ears). Ik heb veel ervaring met in ears en deze lijken erg goed te zijn. Ik zit vaak in de bus, trein en ik loop en fiets veel waaronder ik soms met mijn huidige in-ears niet tevreden ben. Oortjes wil ik gaan testen op mijn mobiel, laptop, stereo en ipod.

Hier collectie van mijn audioproducten, ook heb ik nog een Logitech Z623 en hp spectre met Beats Audio hierin.

 

18 februari 2015 om 23:05
Rutger64 Gebruiker

Eten en drinken zijn erg fijne bezigheden, maar het zijn noodzakelijkheden in het leven. Muziek is een passie en bij mij een zo ernstige dat het ook een noodzakelijkheid is geworden. Ik wil Philips eerst bedanken voor wederom zo’n mooi product. En…Philips kan mij hier erg blij mee maken omdat ik dan thuis eindelijk alle rotzooi kan weggooien.

De Prullenbak staat al klaar!

18 februari 2015 om 23:06
jeroen1992 Gebruiker

Audio is een belangrijk aspect bij mij in het dagelijks leven. Ik ben altijd bezig met het beluisteren van muziek of het kijken van een film of serie. Ik gebruik hiervoor altijd mijn Bose AE2 of mijn JBL J88 in ears. Ik luister van alles. Van classic rock tot aan de hardere elektronische muziek. Omdat ik de in-ears divers in gebruik kan testen zie ik mijzelf ook als een geschikte kandidaat!

18 februari 2015 om 23:09
JelleHER Gebruiker

Hallo,

Muziek luisteren doe ik de hele dag door. Thuis over de speaker, op de fiets met me oortjes en in de trein met me hoofdtelefoon. Ik heb dan ook de afgelopen jaren veel verschillende audio producten gehad. Ik heb dus vergelijkingsmateriaal om de Phillips SHX20 in-ears te testen.

De oortjes wil ik op verschillende manieren testen. Ten eerste ga ik de geluidskwaliteit vergelijken met mijn andere oortjes. Dit doe ik thuis waar ik een goede geluidskaart heb. Hier let ik op een goed gebalanceerd geluid, waar de lage of hoge tonen niet eruit moeten springen. Ook wil ik het geluid in combinatie met me piano testen, als de lengte van het snoer dit toestaat.  Als tweede wil ik het draagcomfort testen door de oortjes een aantal weken te gebruiken op de fiets en tijden het sporten. De oortjes moeten goed blijfen zitten en zeker neit na een tijde gaan irriteren. Als laatste test ik de microfoon, waarbij het geluid helder moet zijn, en het achtergrond geluid niet storend aanwezig zijn.

Hier is zijn mijn audiospullen: http://imgur.com/HvyFEJn

Leuke actie van iBood, en ik hoop dat ik de oortjes mag testen!

 

Groeten,
Jelle

19 februari 2015 om 00:41
JKock Gebruiker

Allereerst is het natuurlijk van groot belang dat geluid ‘goed’ klinkt. Maar tussen ‘goed’ en ‘goed’ klinken zit een wereld van verschil. Vooral bij in-ears vind ik het belangrijk dat de weergave van het geluid erg goed is. Het moet niet alleen goed klinken bij de lage tonen, of goed bij een vol midden geluid maar ook zuiver in het hoog. Wanneer een product dit kan waarmaken is het voor mij een groot succes.

De goede weergave van zuiver en vol geluid is als luisteraar van muziek al een wereld van verschil wanneer ’simpelere’ in-ears worden gebruikt. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat bij het draaien de in-ears de omgevingsgeluiden afsluiten. Ze moeten hard(genoeg) kunnen om boven de monitoren en dergelijke uit te komen en dan nog de zuiverheid kunnen behouden. Wanneer in-ears dit kunnen dan zijn ze voor mij meteen geslaagd.

Wanneer zou ik de in-ears gebruiken? Wanneer niet is meer op zijn plek. Dagelijks worden enkele uren aan muziek verslonden van ‘gouwe ouwe’ platen uit 2004-2010 tot het hedendaagse ‘ram-werk’. Muziek genre is daarbij over het algemeen Hard Dance en dan vooral richting Hardstyle & Hardcore. Deze muziek vergt zeker qua weergave van een goed zuiver geluid en een diepe bass veel van in-ears.

Super actie en ook erg benieuwd naar deze nieuwe in-ears van Philips.

Groeten,

Jorick

19 februari 2015 om 01:37
ossehaas Gebruiker

In ears zijn noodzakelijk om heerlijk te genieten van geluid en in het bijzonder muziek waar en wanneer je maar wilt of het nu op de bank of tijdens het parachute springen is. Je wilt uiteraard wel iets goeds in je oren stoppen, want anders is er geen ruimte meer omdat je met een Schonenbergje in je oren loopt en het dus te laat is ;-)

De Philips SHX20 zien er niet alleen geweldig uit, maar moeten ook geweldig klinken, zeker als je ook nog eens mensen ‘uitdaagt’ om dit product te gaan testen en mooi dat dit puur Nederlandse bedrijf weer met iets moois komt. Ik zet dus even mijn gigantische boxen aan de kant en laat de muziek direct in mijn oren stromen door deze in ears. Voor wat hoort wat, daar zullen we een mooi testrapportje voor maken zodat iBood het product later tegen een scherpe prijs kan aanbieden.

Had een mooie collage gemaakt, maar kan alleen URL invoeren. Uhh, geen technicus, wel een muziekliefhebber.

Gr,

Valentijn

19 februari 2015 om 02:59
El_Ray Gebruiker

 

[IMG]http://i58.tinypic.com/qn5kbo.jpg[/IMG]

Het is niet altijd gemakkelijk voor de audiofiel…hoge verwachtingen die door teleurstelling opgevolgd worden, mooie reclames die de hemel beloven maar met de prestaties amper van de grond komen, …Het is ook niet gemakkelijk voor de producent die zijn nieuwe product ontwikkelt voor een publiek dat – laten we eerlijk zijn – vaak zelf niet echt weet wat het wil. Dreunende beats, zuivere violen en blazers, scheurende gitaren of loungy chillen, ieder zijn ding, en het moet allemaal maar klinken zoals in de concertzaal, op de festivalweide, in de disco.

Essentiëel dus, zo’n review door een echte gebruiker. Op de fiets, in het vliegtuig, op de sneeuw in de bergen of in de zon aan zee, tijdens een boottochtje of thuis mijn electrische gitaar martelen door mijn klein maar potig versterkertje, of…stilletjes in de zetel om de poes niet wakker te maken. Gelegenheden genoeg om de komende weken doorlopend met in-ears rond te lopen.

Omdat cijfers en technische beschrijvingen nu eenmaal niet alles zeggen, zie ik het zitten om een eerlijke en complete review te schrijven in mensentaal.

 

 

19 februari 2015 om 03:03
El_Ray Gebruiker

En ja…foto lukte niet dadelijk…

 

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.