24 november 2015 om 22:55
iBOOD

iBOOD bestaat 10 jaar en in die tijd is er veel gebeurd. In dit forum halen we herinneringen op met een trip down memory lane.

Om te beginnen delen de oprichters van iBOOD hun herinneringen, maar we zijn ook erg benieuwd naar jullie iBOOD-herinneringen. Deel daarom jouw leukste, opvallendste, grappigste of ontroerendste iBOOD-herinnering op dit forum en  maak kans op €10 shoptegoed. We geven 50 vouchers weg!Het concept

12 juli 2004, de Verenigde Staten van Amerika: Matt Rutledge, bedenker van het 'one deal a day'-concept lanceert zijn Woot.com. Deze site zegt je misschien niet zoveel, maar wij vonden het vanaf dag 1 legendarisch! Vanaf die dag volgden wij de site dagelijks omdat het concept zowel simpel als vernieuwend was: elke dag een nieuwe deal tegen de beste prijs. Met een community die de deal bespreekt op het speciaal daarvoor ingerichte forum.
Ondanks dat Woot! niet in Europa leverde, en we dus niks konden bestellen, bleven we trouw elke dag kijken hoe de site zich ontwikkelde. De community werd steeds groter, en de hardcore electronica en IT deals waren verslavend om te zien. "Dit móet naar Europa komen!"


De start

Met trillende handen speurden we urenlang het web af naar een Europees alternatief. Wat waren we opgelucht toen we konden concluderen dat dit vernieuwende retail concept hier nog niet bestond. Iedereen die we vervolgens ons idee voorlegden had nog nooit van zoiets gehoord en was ook direct enthousiast. Op 18 maart 2005 klonk er een luide YES! vanachter de computer. Eindelijk hadden we een domeinnaam gevonden die ook nog eens in elk land beschikbaar was. Het werd iBOOD.com, de afkorting van Internet’s Best Online Offer Daily.
Zodra de website eenmaal klaar was en al het spaargeld was verbrast om het bedrijf op te starten konden we pas echt aan de slag. De openingsdeal was een Apple Ipod 20GB, we verkochten die dag 3 exemplaren. Warempel waren het geen vrienden of familie die de aankopen deden: het avontuur kon beginnen!


Groeien

Natuurlijk deden we in het begin álles zelf, van de inkoop van deals tot het inpakken en versturen van de pakketjes. Het was dag en nacht werk maar niet zonder resultaat. Het eerste jaar verkochten we behoorlijk wat deals en werden we al serieus genomen door toeleveranciers. Wel was het duidelijk dat we het niet meer alleen konden. We huurden stagiaires in en de meesten hebben nog jarenlang bij ons gewerkt en meegebouwd aan het succes. Om het bedrijf verder te laten groeien haalden we investeerders aan boord. Een van de investeerders had een limousine die we mochten lenen. Natuurlijk gelijk bestickerd met iBOOD logo’s. Hierin hebben we voor een lange periode de bestellingen naar het postkantoor gereden. Twee jonge gasten die stapels pakketjes bij het PostNL-kantoor kwamen afleveren in een limousine: dat trok nogal wat bekijks!
Met het groeigeld namen we onze eerste collega’s aan en groeiden we het tweede jaar met honderden procenten in salesvolume. Dagelijks stonden diverse vrachtwagens met pallets vol met producten voor ons kantoor. We zaten op de tweede verdieping en er was geen ruimte voor vrachtwagens om de spullen uit te laden. Na veel liftreparaties en klagende chauffeurs besloten we het inpakken van pakketten volledig uit te besteden aan een daarin gespecialiseerde partij.
In 2008 groeiden we opnieuw exceptioneel De fulfilmentpartner kon de groei niet bijbenen en dus wisselden we naar de grootste externe partij in de fulfilmentbranche. We groeiden voortdurend uit ons jasje en waren non-stop bezig te professionaliseren om de stijgende verkoopvolumes te kunnen verwerken. Inmiddels was de iBOOD-familie al 25 werknemers groot.


Community

Het grootste succes behaalden we in onze community, elke dag om 0.00 uur was er een grote groep hardcore iBOOD’ers online om de productwissel te aanschouwen. Soms waren de commentaren op het forum lovend, soms werden we finaal gesloopt. Deze geweldige afwisseling was voor ons de reden om ook elke nacht live te zijn. Er ontstonden levendige discussies op het forum en we kregen feedback hoe we zaken konden verbeteren. Een drijfveer die ons tot de dag van vandaag bezig houdt.

In 2009 beloonde de iBOOD community ons voor het eerst met de titel “Website van het Jaar”. Als 'nieuwkomers' versloegen we de grote en bekende namen: Apetrots waren we. En toen wisten we nog niet eens dat dit zich daarna ook nog 5x zou herhalen!


Nieuwe site

Eind 2014 was het zover, na 2 jaar hard werken met ons IT-team werd de nieuwe site gelanceerd. Een heel spannend moment, het zou de site compleet veranderen. Niet alleen kregen we er Flashsales bij, ook was de 'achterkant' compleet vernieuwd met een ERP systeem. Een lancering die, zoals jullie waarschijnlijk nog goed kunnen herinneren, niet zonder slag of stoot ging. Waar iedereen in het begin erg moest wennen horen we nu eigenlijk alleen maar positieve geluiden!


Toekomst - wat kunnen jullie nog van ons verwachten?De langbeloofde mobile apps komen er volgend jaar dan toch eindelijk aan. Verder zijn we bezig met een nieuw forum, een betere bestelervaring en natuurlijk een nieuw community-programma waarin we trouwe klanten gaan belonen. Wil je hieraan meewerken, kijk dan op onze vacature pagina of er iets voor je tussen zit!

The best is yet to come!

Bedankt voor jullie steun en proost op ons 10 jarig jublieum!

Dennis Sanders & Jöran Prinssen

25 november 2015 om 00:38
pinohermsen Gebruiker

Proficiat met dit klinkende resultaat.

Voor mij betekend een nieuwe dag al bijna tien jaar een nieuwe iBood. Op vakantie kijk ik zelfs mee wat ik mis. Meestal stel ik het bed even uit tot net na twaalf.

Tijdens mijn werk in de petrochemische industrie heeft iBood ook altijd een rol gespeeld. Een kleine tien jaar geleden kreeg onze chef in de gaten dat tijdens de nachtdienst steeds meer collega’s tot na twaalf uur gingen wachten om onze controle ronde te gaan lopen. Dit is uiteindelijk opgelost door om 0:00 uur maar via de portofoon mee te delen wat de iBood was. Er zijn heel wat sprintjes naar binnen getrokken om die ene iBood nog te kunnen kopen. Gelukkig is het nu bijna niet meer nodig om klokslag twaalf je slag te slaan, genoeg voorraad tegenwoordig! Vroeger was dat vaak anders, dat had wel ook zijn charme.

Hulde iBood! Ga zo door.

 

30 november 2015 om 11:35
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage pinohermsen! €10 shoptegoed zit in je email ;)

 

25 november 2015 om 08:39
noud Gebruiker

Wat gaat de tijd snel. Vanaf de eerste dag loop ik al mee en ik kan me nog herinneren dat ik opbleef om ’s nachts (meestal rond een uur of 1) de nieuwe iBood te zien. Wat een geld ik al naar jullie heb gebracht, hahaha. Vandaag ook alweer twee deals gescoord en de dag is nog maar net begonnen :)

Op naar de volgende tien jaar.

30 november 2015 om 11:58
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage noud! In je mailbox heb je weer wat geld terug in de vorm van €10 shoptegoed ;)

25 november 2015 om 08:44
maaikelovesfer Gebruiker

Ik volg jullie al vanaf het begin. Inderdaad ’s ochtends kijken voor een nieuwe aanbieding (je had toen geen sites als dailyoffers en misschien waren jullie wel de eerste met iedere dag een nieuwe aanbieding) en misschien wel een I-boodbox  voor ik dacht 20 euro?.

De eerste hunt, super spannend wat komt er voorbij, ook wel wat dingen gekocht.

Nu weer hunten, ik ben aan het werk, maar spiek stiekem af en toe toch mee. En als mijn kinderen (ik ben leerkracht) zoals nu zelf een boek lezen, kan ik even een berichtje typen.

Ik blijf jullie lekker volgen :D :D veel plezier met de hunt deze 2 dagen!

 

30 november 2015 om 11:39
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage maaikelovesfer! €10 shoptegoed zit in je email ;)

30 november 2015 om 18:57
maaikelovesfer Gebruiker

Ik zag het, leuk bedankt!

25 november 2015 om 10:00
Copper007 Gebruiker

Ja, weet het ook allemaal nog goed… vooral het forum bij de hunts, want de held was……… Chuck Norris!!!!!!

25 november 2015 om 20:46
kruipstef Gebruiker

Volg al jaren Ibood en door de jaren naar volle tevreenheid verschillende dingen aangeschaft, slechts één keer heb ik een product moeten terugsturen ter reparatie maar ook dat probleem is keurig verholpen. Niet voor niets al jaren de beste website van NL. Ze krijgen in ieder geval elk jaar mijn stem!

25 november 2015 om 22:18
Twinklez Gebruiker

Ibood, Ibood, al vele uren aan gespendeerd.
Standaard elke ochtend even kijken wat er tussen jullie aanbiedingen zit. En tijdens de HUNTS met vriend en schoonbroer langs me, allemaal met een scherm voor ons, elk product bespreken en klikken als een gek als de befaamde IBOODBOX voorbij komt. Vandaag helaas moeten werken, maar morgen heb ik lekker vrij en HUNTEN zal ik, de wekker wordt er zelfs voor gezet! Al menig mooie producten mogen bestellen bij jullie in perfecte staat. En ook na de HUNT kijk ik weer uit naar jullie dagelijkse aanbiedingen. Want geef toe: die slaap moeten we toch weer inhalen! BRING IT ON!

30 november 2015 om 11:43
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage Twinklez! €10 shoptegoed zit in je email ;)

25 november 2015 om 22:39
kamps153 Gebruiker

Ibood.nl is een website die op de computer maar ook op mijn mobiel staat geprogrammeerd;-)) ik ben per toeval sinds 2009 klant en kijk dagelijks naar de aanbieding. Leuk om te zien dat mensen om mij heen ook besmet worden met het “ibood virus”.

Blijf zo doorgaan en ik hoop alleen dat mensen een andere klankboord krijgen om te klagen als ze een mindere ervaring hebben zodat het forum gebruijt wordt waar het voor is: discuseren en vragen stellen over de producten.

 

 

26 november 2015 om 00:58
elsbol Gebruiker

26 november 2015 om 09:04
thijndaanen Gebruiker

Hier sluit ik me volledig bij aan… :)

2 december 2015 om 00:03
Tommyboy Gebruiker

Ik heb net zo veel goeds over iBood te zeggen :)

26 november 2015 om 09:18
thijndaanen Gebruiker

Maar even serieus. Ook hier al jaren fervent Ibooder. Ik zou bijna willen zeggen; “wat ik me via Ibood al bespaard heb is echt heel veel”. Helaas is dit een leugen. Ik heb in al die jaren wel al heel veel korting mogen ontvangen dat wel, maar heb ook heel veel gekocht wat ik misschien eigenlijk niet echt supernodig had. Maar ja, de vrouwen gaan shoppen in de stad, de heren op Ibood. Zo zag ik het zelf altijd maar een beetje.

Van al die bestellingen door de jaren heen maar 1 keer een probleem gehad tijdens de hunt met het bestellen van een ps3 game pakket wat uiteindelijk niet geleverd kon worden en verder niets..De afgelopen 1,5 jaar is er echter wel het een en ander veranderd, en dat is erg jammer. En dan bedoel ik niet het aanpassen van de site, dat was allemaal prima.

Innovatie blijft belangrijk natuurlijk, en doordat de concurrentie groter wordt is het concept uiteindelijk lastiger te exploiteren, dat is ook helder. Dus blijf ons verassen Ibood, en zie ons maar weer veel voor weinig te slijten de komende 10 jaar haha..

30 november 2015 om 12:03
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage thijndaanen! €10 shoptegoed zit in je email!

26 november 2015 om 10:15
Vosfox Gebruiker

Ontvang al sins 2012 dagelijks de mail en heb toen ik op mezelf ging wonen ook bijna m’n halve uitzet bij elkaar gekocht. Dat was ideaal en vooral mooi goedkoop! Wanneer mogelijk vind ik het nog altijd erg leuk om de hunt te volgen, je weet maar nooit of er wat leuks voorbij komt ;)

26 november 2015 om 16:15
effekes Gebruiker

enkel positovo’s ?

vorig jaar een bureaustoel gekocht, na twee maanden zat ik helemaal scheef met rugpijn als gevolg.  Maar goed, dit kan toeval geweest zijn.

maar wat me (en vele anderen) aan erger is dat ik niemand ken die ooit “de doos” aan de haak heeft kunnen slaan.  Direct komt er op de pagina :

502 Bad Gateway

nginx/1.1.19

26 november 2015 om 16:15
excalise Gebruiker

Super, proficiat met jullie 10 jarig bestaan! Veel succes met het verbeteren van jullie service. Ik kan me voorstellen dat er geen simpele structuren/ strategieën voor moeten bedacht worden.

26 november 2015 om 18:45
Security Gebruiker

Wow wat vliegt de tijd zeg. Leuk dit tripje door memory-lane. 
Lang geleden lukt het me wel om zo’n felbegeerde box te winnen… 
Tegenwoordig is dat een andere kwestie.. Ligt het aan de site of aan de servers, wie zal het zeggen?

Beste team iBood,
Ga zo door met het verder uitbouwen van het platform.
Zeker qua klantenservice valt er nog zeker het e.e.a. te verbeteren.

9 december 2015 om 10:29
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage Security! €10 shoptegoed zit in je email!

26 november 2015 om 20:35
willwel Gebruiker

Dag Lieve mensen van Ibood.

 

wat hebben jullie mij vaak verrast met eerlijke mooie aankopen en voordelige prijzen.

Zomaar op eem moment dat ik het het produkt echt nodig had.

Nu ook deze dagen klopt mijn hart met verwachting de aankopen gaan beginnen.

Leuk zo voor de sinterklaas.

Dus proficiat en veel succes in de toekomst.

 

Willem Laan

9 december 2015 om 10:30
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage willwel! €10 shoptegoed zit in je email!

26 november 2015 om 21:43
bigbentheonly1 Gebruiker

Heute ein grobe Überraschung; Postbote mit Paket von http://www.DeineTorte.dean der Tür. Vom wem? Keine Ahnung! Vielleicht noch für meine frau, feierte letzte Woche ihre 70e Geburtstag!Aber es war ein anderes Geburtstag den Anlass! Ibood 10 Jahre. Super Idee und sehr lecker!Leider ist Ibood auch ein Fehler unterlaufen; ich war schon im die Niederlande Mitglied von Ibood, also vermutlich fast 10 Jahre. Nach unsere Emigration nach Deutschland, ist Ibood dann mit uns über die Grenze gezogen nach Deutschland.Ibood: Herzlichen Glückwunsch! ‪#‎ibood10years‬

Het kon natuurlijk ook in het Nederlands, maar als je in DE ook actief bent…. Juist dan ook maar Duits lezen!

26 november 2015 om 22:22
woutfavoreel69 Gebruiker

Hallo,

Al jaren het vaste ritueel. Opstaan, gsm uit de oplader en ibood checken. Elke dag iets om naar uit te kijken, nieuwe aanbiedingen.

Maar soit, het mooiste/speciale moment was vast en zeker toen ik via een review van mijn jabra revo wireless een jabra solemate box won.

Ook het langskomen van de materiaalkoffer die enkele maanden geleden werd gestolen bij ons (bewijst hoe geheerd jullie producten zijn) tijdens de hunt was een geluks momentje. He deze onmiddelijk opniew besteld.

Op naar de volgende 10 fantastische jaren.

Wout

9 december 2015 om 10:31
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor jouw bijdrage woutfavoreel69! €10 shoptegoed zit in je email!

27 november 2015 om 01:25
lisi Gebruiker

Vroeger , 
de tijd dat tijdens de hunt ,
de volgende aanbieding pas kwam als het product echt uitverkocht was..
Dat je uren moest wachten en sommige dingen in 1 min ! 
Ben verslaafde ibooder sinds 2007 ! 
00:01 .. 
Vaak even snel spieken ! 
staat er iets op ?
Als je nu in mijn huis IBOOD schreeuwt dan krijg je reactie van heel wat producten !
IBOOD : 
>>>Yesterday Is History Today Is A Gift Tomorrow Is A Mystery<<<:D

27 november 2015 om 12:00
kevainx Gebruiker

Ibood: de sleurbreker van elke dag, en zeker tijdens de hunt!

Net weer eentje besteld.

1 van men eerste aankopen staat nog steeds op men nachtkastje: ledlamp in verschillende kleuren!

Al 5jaar van de partij, voor hopelijk nog eens 5!

Grtjs Kevin

27 november 2015 om 16:06
eigget Gebruiker

Al jaren trouw bezoekster van Ibood, iedere keer weer verrassend!

My special memory…

nog wat slaperig van het te laat in bed duiken door Ibood en dan vroeg in de ochtend toch ineens wakker worden door het zien van de Ibood-sandwichmensen bij het CS in Amsterdam:-D

27 november 2015 om 16:46
tjoustra Gebruiker

Al menig jaar trouw bezoeker van iBOOD met wisselende ervaringen. Positief: de spanning die een iBOOD HUNT met zich meebrengt. Stiekem toch veelvuldig aan het kijken of er iets gaafs tussen zit. Ook menig product besteld in het verleden. Een paar jaar geleden even helemaal genoeg gehad van iBOOD na een aantal HUNTS waarin geen enkel product dat ik wilde hebben (o.a. de boxes en andere mooi afgeprijsde gadgets) bemachtigd kon worden door de inmiddels bekende Gateway problemen. Daarnaast een aantal leveringen van producten in beschadigde verpakkingen en vervolgens een erg onbevredigend antwoord vanuit iBOOD. En toch … kijk ik nog elke dag wat er aangeboden wordt en ben ik tijdens de HUNT altijd aanwezig. Nu nog een keer een BOX bemachtigen en ik ben weer fan! :-)

9 december 2015 om 10:32
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor je bijdrage tjoustra! Een box kan ik je niet beloven, maar ik kan je wel €10 shoptegoed geven ;) Zit in je email!

27 november 2015 om 17:33
tomverbinnen Gebruiker

Ook al geregeld wat besteld van Ibood, is niet altijd een fantastische deal, maar toch al een paar keer kunnen profiteren. Het grootste voordeel aan Ibood (naast meestal de prijs natuurlijk) is het forum waarop je echte gebruikerservaringen vindt, en opmerkingen ziet waaraan je zelf niet direct dacht.

De customer service is wel ok. Soms moet je meerdere reminders sturen om feedack te krijgen, maar tot heden zijn mijn issues steeds netjes opgelost!

Nog nooit zo’n box  gehad maar wel reuze geïnteresseertd! ;-)

27 november 2015 om 20:13
emailnummer Gebruiker

Dank voor de uitleg hoe het begon. Woot.com kende ik wel en wist niet dat dat de basis voor Ibood. En ook niet dat IBood een afkorting was!

Er is op het forum wel eens gemopperd dat Ibood slechte service zou geven. Nooit iets van gemerkt. Ok, af en toe duurde het wat langer maar daar zit ik als China-besteller niet mee. Een eventueel probleempje is in ieder geval bij mij altijd prima door Ibood opgelost.

Nog wel een vraag: op de foto’s staat dat die limo te winnen was. Ben toch wel heel erg benieuwd hoe dat afgelopen is en of de winnaar hem nog steeds heeft?

29 november 2015 om 17:20
Nu7s Gebruiker

Ik herinner mijn eerste bestelling (van de 45!) nog zoals het gisteren was. Via een collega van iBood gehoord en enkele dagen de kat uit de boom gekeken. Maar plots kwam er een Onkyo versterker bundle langs… De hele dag door twijfelen, opzoeken en raad vragen aan vrienden en collega’s. Maar helaas niet de moed gehad om op “ik neem er één” te klikken. Nog nooit zoveel spijt gehad als de weken daarna dat ik toch de moed niet gehad had. Op goed geluk op 1 november op het iBood tipforum gevraagd of er niet nog eens een Onkyo versterker kon langskomen. Kan je al raden? Op 2 november 2009 stond er terug een Onkyo versterker met Jamo speakers bundle op! Geen moment getwijfeld en direct besteld.

Dit was niet alleen mijn eerste bestelling op iBood, maar direct ook de eerste internetbestelling die ik deed, en direct al goed voor €549,95. Toch direct die twijfels, want het was  een risico dat ik nam. Maar enkele dagen later correct geleverd, geïnstalleerd en tot op heden geniet ik er nog elke dag van! Na deze zijn er nog 44 bestellingen (waar de meeste nog in gebruik zijn) gevolgd en ben er zeker van dat er nog zullen volgen.

iBood is de enige website (ja, zelfs facebook niet) die ik sinds 2009 dagelijks bezoek. Er zijn ook bestellingen geweest die niet zo vlot liepen, maar ze zijn altijd correct opgelost door iBood. Ook de iBood zwaailichten die ik tijdens een HUNT op de kop kunnen tikken heb, hebben een prominente plaats gekregen op m’n bureau op het werk.

Gelukkige verjaardag iBood! Op naar de volgende 10 jaar, ik ben van de partij!

 

9 december 2015 om 10:41
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor je bijdrage Nu7s! 10€ shoptegoed zit in je mail!

30 november 2015 om 07:17
joopdebie Gebruiker

Veel leuke annbiedingen, laatste tijd wat minder scherp en wat beter moet is de verzendtijd, altijd veel last gehad van vertragingen, excuus emails en dat terwijl er al vaak gewacht moet worden op verzending

Kortom, blijf scherp en doe iets aan de verzendtijden en de vertragingen.

30 november 2015 om 10:16
dangermind Gebruiker

Ik weet nog heel goed dat ik ibood ontdekte. Jullie waren nog zo klein! Één aanbieding per dag die er voor zorgde dat ik niet voor 12 uur naar bed kon. En nu hebben jullie veel meer, de website is vol geladen met deals en de hunt is er ook veel vaker! Helaas heb ik nooit en box kunnen krijgen. En die blauwe ibood zwaailichten ook niet. Maar ik geef niet op! Ooit zal ik een box bemachtigen grin emoticon

30 november 2015 om 19:41
victorj Gebruiker

Ik weet nog de allereerste iBood box. Ineens stond hij daar een doos met onbekende inhoud. Wat zou er in zitten? Wat een onzin, 50 euro, wat een geld. Zal ik wel of niet. Op kantoor zaten we elkaar gek te maken en uit te lachen als iemand toe hapte. Haha een doos vol met keyboards. Toen ik thuis kwam, was hij net weg. Kan je nu niets meer bij voorstellen dan een iBood box bijna een hele dag blijft staan. Hard gelach was het toen het ineens video camera’s regende. Toen wou iedereen zo een box. Het is mij daarna 2 keer gelukt. Maar nooit meer zo een mooie inhoud gekregen als de doos die we uit gelachen hadden.

9 december 2015 om 10:43
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor je bijdrage victorj! €10 shoptegoed zit in je mail!

30 november 2015 om 21:06
reptilius Gebruiker

Mooie tijden met iBood, de hunts in de jonge jaren waar alle zelfde gebruikers de volle 24 uur achter hun pc’s zaten voor de mooie deals. In die tijd kon dat nog, althans voor mij, want toen waren we nog student en was de korting kostbaarder als een nachtje slapen. Maar zelf heb ik toch wel de leukste herinneringen aan het photoshoppen van het iBood logo, je kon het zo gek niet bedenken of iemand had het (proberen) te shoppen. Geweldige creaties, zo goed dat ik helaas altijd buiten de prijzen viel, maar dat was ook niet de voornaamste reden om het te doen, dat was natuurlijk de gezelligheid. (Hieronder nog een van die oude creatie die ik heb weten op te snorren).

 

 

Daarnaast natuurlijk de hunts, en daarbij de boxen. Zoals Victorj hierboven al schreef, de eerste keer was het even raar opkijken, wie gaat er zo’n dure doos kopen als je niet weet wat erin zit. En daarmee bleef dat ding dan ook erg lang staan, tot de eerste uitpak video’s voorbij kwamen en iBood de reden achter de dozen gaf. Retour producten en kapotte verpakkingen, ook daar moesten ze vanaf maar dan wel voor een heel schappelijk prijsje. Tot dusver elke hunt erbij geweest, maar nog nooit gelukt om er een te bemachtigen, wel een hele hoop 502 errors gezien door de tijd. Daarbij moet ik wel zeggen, dat ik nadat hij weer weg was, altijd even een de kwade berichten door ging spitten, stiekem toch leuk hoe druk mensen zich kunnen maken over iets wat ze niet gekocht hebben.

9 december 2015 om 10:45
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor je bijdrage reptilius! Ook voor jou €10 shoptegoed!

30 november 2015 om 23:12
witjah Gebruiker

Ik volg iBOOD al enkele jaren, mijn eerste aankoop was een dubbele luchtmatras waar ik vele nachten op gespendeerd heb en vele ochtenden iBOOD gecheckt heb! Sinds ik een smartphone heb is iBOOD mijn ochtendritueel of vaak ook wel om 00:01. Maar er is geen dag waarop iBOOD aan me voorbij gaat. Of ik nu op die dubbele matras lig, of mijn gsm oplaad met mijn powerbank, of mijn smartphone aan mijn autoraam hang. In elke dag zit wel een beetje iBOOD!

1 december 2015 om 15:34
Jwz12345 Gebruiker

Beste iBOOD,

Mijn beste herinnering aan deze site was de Stereoboomm 700 actie. Ik zal het kort even toelichten: je kon een Stereoboom, bluetooth speaker winnen door een verhaaltje te schrijven over waarom je deze speaker het beste kon reviewen. De bedoeling was dus dat een paar mensen de speaker thuis zouden gestuurd krijgen en die dan een review op kieskeurig.nl zouden zetten, goeie marketing. Ik had dus een leuk verhaaltje geschreven en wachtte in spanning op de uitslag. Wat bleek, er waren zo weinig aanmeldingen dat IEDEREEN een Stereoboom had gewonnen! Dit moeten jullie echt vaker doen!

9 december 2015 om 10:56
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor je bijdrage Jwz12345! Je krijgt 10€ shoptegoed in je email!

11 december 2015 om 17:41
Jwz12345 Gebruiker

Super bedankt!

Maar ik kan hem ook niet vinden :(

Ik heb al in mijn spambox gekeken

2 december 2015 om 00:16
Muser Gebruiker

Oooh Ibood,

Sinds uw bestaan ben je niet meer weg te slaan!
Al van in het begin was het ware liefde, weinig slaap maar wel veel plezier.
Elke seconde dichter naar middernacht vind ik dan ook zeer plezant.

Waar u mij al allemaal aan plezier bezorgde zijn onder ander zaklampen, fototoestel, lekkere Spaanse serrano ham, PS4-game, 999 gezelschapsspellen, een belangrijke CO2 melder, heerlijk lekkere parfum, inkt cartridges, Powerbank opladers… en noem zo maar op!

En dan moet ik jullie nog bedanken voor de leuke hunt!

De liefde voor jou zal altijd blijven bestaan, dat is zeker, al moet ik uw ware liefde, de Ibood-Box, nog proberen onthullen, maar die heb je nog niet voor mij opengesteld.

Maar wees gerust, lieve Ibood, ik blijf volharden en zal u niet verlaten!

Veel liefs.

9 december 2015 om 11:00
Moderator Coert iBOOD Moderator

Bedankt voor je bijdrage Muser! €10 shoptegoed in je mail!

10 december 2015 om 23:39
Muser Gebruiker

Hej Coert,

Bedankt!
Maar.. Ik vind de mail niet, kan je deze nogmaals naar me toe sturen aub.??
Thx!

11 december 2015 om 00:05
Moderator Paul Moderator

Beste Muser,

Heb je de spambox nagekeken of de mail daar per abuis terecht is gekomen?
Laat maar even weten, anders zal ik er melding van maken.

Vriendelijke groet, Paul

11 december 2015 om 17:48
Muser Gebruiker

Dag Paul,

Heb alles nogmaals bekeken, niks te vinden..

Vriendelijke groeten,
Diederik

16 december 2015 om 12:22
Muser Gebruiker

Is er al meer informatie?

 

Mvg,

D.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.