26 november 2014 om 16:50
iBOOD
Beste iBOOD'ers,

Een maand geleden lanceerden we onze nieuwe website, een hoogtepunt in onze geschiedenis. We vroegen jullie om feedback, en daar gaven jullie massaal gehoor aan. Allereerst hartelijk bedankt voor jullie enorme betrokkenheid. Bijna 700 reacties vol nuttige feedback, dat is echt een ongehoord aantal dat we hoogstens bereiken tijdens de Hunt. We mogen maar wat blij zijn met jullie, en dat zijn we ook! We hebben jullie reacties doorgenomen, en een aantal dingen sprongen er duidelijk uit. Positief zijn jullie over de nieuwe winkelwagen, dat je nu eindelijk de hele dag door maten en kleuren kunt kiezen, dat je kunt betalen met PayPal en dat de site sneller is. Ook het feit dat we überhaupt durven veranderen vinden een aantal van jullie knap. Andere dingen gaan minder goed: sommige leveringen zijn te laat, de product- en leveringsinformatie is minder uitgebreid en de website is niet overzichtelijk. We zijn nu hard bezig om dit te verbeteren. Alle vertraagde bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden en momenteel werken we aan betere en uitgebreidere communicatie naar jullie als klant. Helaas hebben we door de lancering van de nieuwe site een achterstand opgelopen. Customer Service werkt momenteel dag en nacht om al jullie vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. Ondertussen zijn we ook bezig met het verbeteren van de website. We zullen binnenkort hier een aangepast frontpage design posten en vragen om jullie mening! We houden jullie op de hoogte van de vorderingen en doen er alles aan om deze verbeterslag te realiseren. Team iBOOD
28 november 2014 om 01:49
gilde Gebruiker

De nieuwe ibood : ingewikkeld !

Wat zijn zijn de dagelijkse hoofdzaak-sales, wat de flashsales.

Te weinig onoverzichtelijk in onderscheid !

En wat me meest stoort : de forums bij elk der hoofdzaken… moet ik nu werkelijk een hoop tijd gaan besteden om de forums en de dikwijls waardevolle !!! komments te kunnen vinden?

Pfff het is een zooitje geworden, die mn interesse enorm doet tanen.

Het is hier precies een heel assortiment geworden van véél meer dan slechts 3-4 aanbiedingen per dag.. enorm ontgoocheld om d aanbiedingen nog dagelijks te willen bekijken.

Heb de sterke indruk dat het management alsmaar meer en meer wil verkopen en op hun bek gaan vallen.

Sorry hoor Ibood.

 

29 november 2014 om 03:02
itsafruityworld Gebruiker

Mja vooral de presentatie van de flash sale is er wat over op het moment. Heb zelf een wat uitgeklede versie gemaakt voor op userstyles. Als iBOOD V2.0.1 iets meer in deze richting gaat zou ik al blij zijn :)

28 november 2014 om 12:52
gilde Gebruiker

Heb de kommentaren over de vernieuwde site eens doorgenomen en ook jullie HUIDIGE verbeteringen.

Tja.. als het hierbij ophoudt.. good luck in de toekomst.

Psychologisch is de lay out nog steeds niet ok… maar om dat allemaal uit te spitten, en gedetailleerd uit te zetten wat er dient gewijzigd te worden.. dat vergt me enkele dagen en pagina’s! om alles vereenvoudigd verstaanbaar over te brengen naar jullie programmeurs toe.

( lay-out op  diepte-psychologie geent,  welke potentiele kopers leuk vinden als ze bvb een site als Ibood bezoeken, is moeilijk ineen te steken als ge plots veel meer aanbiedingen dagelijks wilt voorschotelen. Dat is tot hiertoe nog steeds een halve mislukking )

Ach.. jammer toch.

nb Kan nu gelukkig wel opnieuw de forums makkelijk terug vinden over de  4 belangrijkste dagelijkse sales.

28 november 2014 om 14:31
crazy_r Gebruiker

Ik mis eigenlijk de meest belangrijkste conclusie. Site is totaal onoverzichtelijk geworden. Daar gaan juist de meeste klachten over.

Ik moet veel meer handelingen doen, om even te kijken of het interessant is voor mij. Kost mij te veel mooie. Ik heb al een paar interesante aanbiedingen gezien, maar gewoon geen zin naar de site gaat.

Er zitten zeker voordelen op de nieuwe site, maar de User eXperiance is juist stukken naar achteren gegaan. Maar het meest belangrijkste KISS wordt juist niet genoemd in jullie feedback update.

Waarschijnlijk ook de redenen waarom jullie na 5 keer, dit keer niet de website van het jaar zijn geworden.

4 december 2014 om 11:25
Smithr Gebruiker

iBood, kom je afspraken na, belangrijker dan een al dan niet mooi gevonden website!

Helaas -net als vele anderen blijkbaar- geconfronteerd met het volledig uitblijven van reactie op een vraag  over het uitblijven van een terugbetaling.

Betreft na 6 weken nog niet-geleverde artikelen, waarbij de keus werd gegeven niet te reageren en een ander artikel te ontvangen, of kosteloos te annuleren.

Annulering gedaan.

Na 14 dagen géén geld.

Géén reactie op mail daarover

Vervolgens toch ander product geleverd. (helaas door huisgenoot aangepakt)…………………

Wat een zootje bij iBood!

Kotom doe wat aan afspraken die je met een klant maakt!

 

 

 

21 januari 2015 om 16:17
Terminator1966 Gebruiker

Het bezorgen gaat op dit moment niet zo goed. Maar tot op heden heeft ibood altijd zijn afspraken nagekomen bij al mijn bestellingen tot nu toe, ook die van recente datum. Een beetje geduld is blijkbaar teveel gevraagd. Jammer dat soort reacties. Voor niks en gisteren bezorgd.

Wel vind ik de huidige problemen bij ibood een enorme misser van het management. Als je een bedrijf op zijn gat wilt hebben is dit wel de aanpak. Vertrouwen is het belangrijkste van een webshop. Geen vertrouwen = geen webshop. En geen overheid die je komt redden. Dit oogt als een klassiek management probleem. Neem ook eens niet managers in je management team op en luister beter naar hen, dat scheelt een hoop bedrijven die op de fles gaan.

5 december 2014 om 09:01
jorsy Gebruiker

Customer service reageert gewoon niet – service veel belangrijker dan een flashy website!

Annulering van een bestelling voor verzending (wegens verschuiving leveringsdatum) via de website, enkele dagen later wordt de bestelling toch verstuurd en geleverd. Vervolgens een verzoek gestuurd naar de klantendienst, na 4 dagen nog steeds geen antwoord. Is er eigenlijk een customer service over zijn er enkel website developers?

5 december 2014 om 17:31
stoepander Gebruiker

@ Redactie, ik vind het wel heel storend dat al ben je al jaren klant,

al je bestellingen vanuit de vorige site zijn vergeten…

Lid sinds: 11 augustus 2011

Aantal bestellingen: 1

dat is NIET aardig …. lijkt alsof je geen aktief lid bent …

 

7 december 2014 om 02:07
peetpp Gebruiker

Misschien toch eens goed kijken, staan er nog altijd maar wel gearchiveerd.

5 januari 2015 om 18:34
stoepander Gebruiker

Peetapp,

 

dat had ik al inderdaad gezien, maar blijft onaardig. Dan kan je net zo goed melden, lid sinds live datum nieuwe website en iedereen behandelen als nieuwe klant….

importeren (pointers naar) oude database in nieuwe lijkt mij redelijk simpel IMHO.

kan je de data verder archiveren. Is een kwestie van netjes programmeren, met een blik die verder gaat dan alleen koude data, maar met besef dat achter de data mensen zitten.

8 december 2014 om 19:34
nicolasvervliet Gebruiker

Bestelling betaald, producten worden niet geleverd, mails blijven onbeantwoord !

Ibood heeft blijkbaar alle leden van Customer care ontslagen !

17 November bestelling geplaatst welke 1 december verstuurd ging worden. Tot op heden nog niets mogen ontvangen.

Mails blijven onbeantwoord, klanten laat men in de kou staan. Ondertussen worden wel vrolijk verder producten verkocht waarvan ze de verzendingen toch niet kunnen bijhouden. Lijkt op een bedrijf dat op een faillisement afstreeft en nog snel zoveel mogelijk geld wil binnenrijven.

Ook op de Duitse Ibood ondervinden zij de problemen dat producten niet meer worden geleverd… Iemand die hier geen twijfels bij heeft ?

Edited by: Arthur iBOOD
Dag Nicolas, ik zie dat je je bestelling inmiddels hebt geannuleerd. Excuus dat het zo is gelopen.

9 december 2014 om 20:21
IdunnO Gebruiker

De leveranciers zijn tegenwoordig een stuk terughoudender bij het leveren aan iBood. Krediet wordt al vaak niet meer gegeven. Dus het zijn niet alleen de klanten maar ook de leveranciers die huiverig zijn geworden. Nog even doorgaan en iBood is exit.

14 december 2014 om 02:23
peetpp Gebruiker

Die indruk heb ik ook voortdurend, bestel voorlopig niet meer en ook bij mijn laatste bestelling liep zowat alles fout wat er fout kan gaan. Ondanks annulatie toch ontvangen, wil het niet meer echt en kan het nog terugsturen maar kies liever eieren voor mijn centen. Was voor mij mijn laatste bestelling bij iBood vrees ik.

8 december 2014 om 23:43
Reemster1983 Gebruiker

Ik zit vooral op m’n telefoon op ibood. Opzich werkt dat wel aardig. De kleuren zijn ook wel netjes, zou zelf niet voor de indeling van de site gekozen hebben hoe die nu is,  maar ondanks dat is ‘t wel redelijk overzichtelijk, sowieso beter dan de vorige site.  Zijn weinig dingen waar ik mij aan stoor.

12 december 2014 om 14:03
kika3117 Gebruiker

Niet te spreken over de service.

Wacht al meer dan een maand op terugbetaling van een geannuleerde bestelling. Na 4 mails nog geen steeds reactie van de klantendienst.

Misschien eerst de klanten naar behoren behandelen ?!

Bestel hier nooit meer en zal het ook niemand aanraden.

Zou het geld waar jullie al 6 weken (!!!) intrest op nemen, graag onmiddellijk terugkrijgen.

Website van het jaar onwaardig.

Edited by: Arthur iBOOD
Excuus Kika, ik heb het doorgezet naar onze Customer Service. Ze doen hun best je zo snel mogelijk te helpen.

14 december 2014 om 02:20
peetpp Gebruiker

Was  vroeger één van de sterkste punten van iBood, de makkelijke manier om te annuleren en je geld had je meestal al na enkele werkdagen op je rekening als het product nog niet was verzonden. Bij mijn laatste bestelling werd het product toch verzonden en hoewel ik er niet heel tevreden mee ben, vertrouw ik het niet meer en zal het product toch behouden.

16 december 2014 om 12:57
Djorre Gebruiker

Kika3117,

ik weet hoe je je voelt.

Prachtig staaltje van service van Ibood.
Je annuleert een bestelling, toch gaat men een halve week later leveren.
Niemand thuis dus pakket aan de deur achtergelaten.
Tenslotte via UPS teruggezonden naar ibood met bevestiging dat de levering is ontvangen.
Een week later moet ik dan nog maar es naar jullie gedemotiveerde helpdesk bellen in Nederland.
Daar zeggen ze dat ze nog niets ontvangen hebben en dat ik pas mijn geld terugkrijg als ze bevestiging hebben.
Hallo …. ik weet dat jullie het ontvangen hebben, ik heb bevestiging gekregen van UPS.
Ik ben geen kredietmaatschappij, geeft verdikke mijn geld terug.

Kan er iemand zeggen waar ik kan klacht indienen tegen dit bedrijf? Dit is nu al meer dan een maand bezig dit spelletje.
Het mag eens stoppen.

Edited by: Arthur iBOOD
Excuus Djorre. Ik heb je melding doorgezet naar onze Customer Service, ze doen hun best om je zo snel mogelijk te helpen. Een klacht indienen kan via Mijn iBOOD, de mail of door te bellen.

17 december 2014 om 11:47
hemmemichiel Gebruiker

Ja het slaat werkelijk nergens meer op. Wacht ook al heel lang op mijn centen. Gisteren wilde een vriend hier bestellen maar gelukkig nog net tegen gehouden.

Edited by: Arthur iBOOD
Excuus Michiel, ik heb het doorgezet naar onze klantenservice.

17 december 2014 om 12:01
ind88 Gebruiker

Heb al meer dan een maand geleden een mail gestuurd over een defect product. Nog steeds niets gehoord. De service gaat echt achteruit. Inmiddels is de garantie verlopen omdat jullie niet reageren. Neem aan dat jullie daar niet zo moeilijk om gaan doen, aangezien jullie niet reageren over de garantie!

29 december 2014 om 16:55
harmisol Gebruiker

Ben ook nog steeds aan het wachten op een reply van ibood.

Beetje jammer dit zo..

20 december 2014 om 22:37
mrdummy Gebruiker

Ik heb nieuwe feedback kort geleden aan de oude feeedback topic toegevoegd. Lees maar als je wilt.

iBood box winnen maakt me niet zoveel uit, maar er is tot nu toe nog geen winnaar uitgetrokken.
En goede feedback geef je pas na minstens paar weken uittesten eigenlijk, dan heb je meer gezien en problemen tegengekomen. Nu is al meer duidelijker welke problemen er zijn en welke oplossingen er zouden zijn.

Succes verder met verbeteren van website én bedrijfsmanagement!

29 december 2014 om 12:43
moorieske Gebruiker

We zijn nu weer een maand verder en nog steeds is het erg slecht gesteld met de leveringstijden. Pas dan bij de producten de leveringstijd aan naar onbekend dan weet de klant waar die aan toe is.
Slecht hoor, iBood.

30 december 2014 om 09:26
titanus2 Gebruiker

Ik weet ook niet wat er aan de hand is met Ibood maar mijn bestelling komt ook maar niet. ik vraag me af of het nog wel komt.Ik denk dat ze inderdaad geld aannemen en niks meer leveren. ik ga maar eens beginnen met mijn rechtsbijstand in te schakelen. Jammer het leek zo n mooie site.

Edited by: Arthur iBOOD
Dag Titanus, als het goed is heb je je bestelling inmiddels binnen. Excuses voor de vertraging. We leveren zeker onze deals uit, helaas hebben er een aantal (net als die van jou) vertraging opgelopen. Door een probleem met onze informatievoorziening konden we je niet goed op de hoogte brengen, sorry hiervoor.

30 december 2014 om 14:56
itsreal Gebruiker

Ik wil ook wel even wat kwijt over jullie zogenaamde nieuwe website. Ibood kan wel zeggen we zijn blij met jullie als klanten maar ik en denk 80% van de klanten zijn niet blij met ibood. Alles wat fout kan gaan gaat ook fout bij ibood, heb deze speakers besteld http://nl-nl.forum.ibood.com/products/569-141130/duo-pack-canton-vloerspeakers/comment-page-3/#comment-654321 in de kleur zwart en wat denk krijg ik witte. Op zich kan dat gebeuren maar heb zwarte besteld dus bel netjes en blijf beleefd om te zeggen dat ik zwarte wil en deze ook heb besteld. Wat er toen gezegd is tegen mij gezegd is snap ik niet, meneer sorry zwarte kunnen wij niet meer leveren. Wel gvd ik heb als 1 van de eerste de speakers gekocht en dan zeggen we hebben ze niet meer in de kleur zwart. Jullie zijn f*cking onbetrouwbaar, heb nu niks en kan eeuwig wachten op mijn 1000 euro door jullie stomme gedoe. Ben helemaal klaar met jullie debiele manier van werken. Beter kunnen jullie heel ibood wegdoen en het aan mensen over laten die er wel verstand van hebben. Ben echt over de zeik en bestel nooit en nooit meer bij jullie al kost iets het dubbele dan bestel ik nog bij een ander. Ibood moet zich schamen om zo klanten te behandelen. Een andere webwinkel had gewoon een vervangend product geleverd ook al was het duurder.

Edited by: Arthur iBOOD
Excuses Itsreal, ik heb het voor je doorgezet naar onze Customer Service. Ze gaan je zo snel mogelijk helpen!

13 januari 2015 om 11:05
itsreal Gebruiker

*knip*

Edited by: Arthur iBOOD
Exuses, ik heb het met prio doorgezet naar onze Customer Service.

3 januari 2015 om 15:13
DeSSie Gebruiker

Je kunt toch gewoon je geld / incasso terugboeken? tenminste bij de Rabobank wel…

5 januari 2015 om 08:18
Krielkip88 Gebruiker

Welke verbeteringen gaan jullie ieder geval doorbrengen in de site? Er zijn 700 reacties, waarvan zeker tientallen met gratis layout advies. (van zelfs ontwerpers / developers).

Het is weer een maand verder. Zeker in deze koude dagen zou ik wel een verwarmd nieuwe update zien (al is het maar een PSD screen van de home.. )

Administratief van terugbetalen, leveren etc is een andere zaak. Dat is niet hetzelfde als de website. ;)

8 januari 2015 om 15:22
Moderator Arthur iBOOD Moderator

Dag Krielkip, dat is helaas nog niet bekend. We zijn ons nu aan het concentreren op het uitleveren van de deals waar we een achterstand bij hebben, en met het beantwoorden van alle vragen die er zijn. Weten we meer, dan laten we het weten!

16 januari 2015 om 10:40
Krielkip88 Gebruiker

Zo te lezen lijken de meeste mensen niet blij met iBood en hun diensten. (Let op: mensen die niet blij zijn, reageren bijna altijd. Mensen die blij zijn, hoor je niet.) Waar lig het probleem waardoor er achterstand komt? Want nu heb ik het gevoel dat men dweilt met de kraan open. Werken er te weinig man bij iBood? Wordt er meer verkocht, dan beschikbaar is? Waardoor komt de achterstand in de levering? Waardoor komt de achterstand in terug betaling?

 

Voor mij is ook het gevoel dat er kreten komen van “We doen alles er aan”, maar zichtbaar is het niet. Niet zeggend dat jullie niets doen, dat werk is natuurlijk achter gesloten deuren (customer service etc.)

Note: Ik ben nog steeds een positive klant van iBood, ik koop niet veel, maar kijk er wel dagelijks.

6 januari 2015 om 12:01
Els1407 Gebruiker

Doe eens iets aan die late leveringen.

En daarenboven, geef uitleg waarom alles zo moeilijk loopt.

 

8 januari 2015 om 15:23
Moderator Arthur iBOOD Moderator

Dag Els, de reden dat het zo moeilijk loopt, is dat er met de komst van de nieuwe website vertragingen zijn ontstaan door leveringen. Problemen met onze informatievoorziening hebben ervoor gezorgd dat we jullie niet goed konden informeren. We zijn hard op weg om de achterstanden in te lopen!

8 januari 2015 om 17:42
crazy_r Gebruiker

Dus ze zelfde waardeloze site die ons niet bevalt, zorgt voor jullie ook niets anders dan ellende.

De vraag zou dan zijn, waarom is dan een halve site in live gegaan?

9 januari 2015 om 00:51
peetpp Gebruiker

misschien omdat de verkoopcijfers zo gedaald waren dat ze zo’n brakke website online hebben gezet maar denkt dat het effect omgekeerd was en de verkoopscijfers de dieperik zijn ingegaan

11 januari 2015 om 10:13
k2u Gebruiker

Waardeloos. Ik gun jullie onderhand geen bestellingen meer..

13 januari 2015 om 04:06
gilde Gebruiker

Hmm misschien mag ik wel van geluk spreken om reeds geruime tijd geen aanbieding te zien die me aanspreekt; afgaande op de ontevree reakties van lamentabele afhandeling van zendingen, en diversen.

Dat gezegd zijnde.. de layout van de dagelijkse Ibood is nu gelukkiglijk verteerbaar om  terug  duidelijk weg-wijs in te worden; met nauwelijks nog verwarring tussen de 4 hoofd-sales en de diverse flash verkopen.

Toch heb ik twijfels.. over de kwaliteit (eerder “achteruitgang”) van de belangrijkste forums.

Tevoren waren er veel minder dagelijkse aanbiedings-produkten en werd in elk fora, nogal ies druk geconverseerd over de dagelijkse aanbieding.

Boeiend was dat oh zo dikwijls, zeg !

Het stimuleerde/motiveerde me enorm na het lezen, of ik al dan niet het artikel zou kopen, dat me aansprak.

Nu..helaas.. stel ik vast dat er zoveel artikels te koop, dat de eraan hangende informatieve ! &  discussie !  komments véél kariger zijn geworden. Want hoe meer aanbiedingen , hoe meer uitgesmeerd de komments worden over de (te !! ) vele dagelijkse aanbiedingen

Dit weerhoudt me  onbewust nogal ies om tot besluitvorming te kunnen komen over een eventuele aankoop.

Greed is good Ibood maar teveel elke dag willen verkopen, draait waarschijnlijk  op de langere termijn !  , uit op minder winst.

Mijn belangstelling voor Ibood’s dagelijks(overgroot) produkt aanbod is alleszins op meerdere wijze  lauwer geworden.

14 januari 2015 om 20:58
Sascha_hamelryck Gebruiker

In de hoop hier toch een antwoord te krijgen…

Op 27 november 2014 Beatbox by Dr.Dre besteld. Deze moest komen met een bluetooth transponder,
er is een fout opgetreden waardoor deze transponder niet samen is verstuurd.
Krijgen we na levering te horen dat het pas de 2e week van januari 2015 zal zijn.
Ik wacht er komt geen nieuws.

Krijg ik vandaag een mail met 5 euro coupon voor de moeite.
In deze mail staat te lezen dat mijn transponder VORIGE week is verstuurd, heb echter nog een mail gekregen dat ie verzonden was en al helemaal geen transponder ontvangen.

Al 2 maal contact opgenomen met de klantendienst maar natuurlijk geen antwoord
Op het forum van de aanbieding zelf gepost ook daar geen respons

hopelijk hier meer geluk !

Edited by: Dees
Hallo Sascha,
Ik heb gereageerd in het betreffende topic.
Zou je daar kunnen reageren?

Groetjes,
Dees

15 januari 2015 om 12:47
bigoak Gebruiker

Waarom stoppen jullie niet een periode met nieuwe producten aanbieden om zodoende tijd over te hebben om alle openstaande problemen op te lossen. Ik zit al sinds 16 december op mijn geld te wachten na een annulering. Dit is veel meer dan de 5 tot 10 werkdagen die jullie beloven. Er is totaal geen communicatie naar klanten die een vraag hebben. Het enige dat binnen komt als je mazzel hebt is een standaard autoreply dat jullie het druk hebben, dat er technische problemen zijn en dat (sinds kort toegevoegd aan de email)  er extra personeel is aangenomen om de achterstand weg te werken. Ik zie hierboven dat jullie zaken prioriteit kunnen geven aan verzoeken aan de consumerdesk. Graag dan mijn terugbetaling voor bestelling S040425 met deze prioriteit doorgeven want ik begin steeds meer aan een aangifte wegens oplichting te denken.

16 januari 2015 om 14:09
bigoak Gebruiker

wonderlijk genoeg kreeg ik binnen 2 uur na bovenstaande melding een bericht dat het pakket inderdaad ontvangen was en dat er iets fout was gegaan met het omzetten van de order naar terugbetalen. Dit zou alsnog gebeuren en binnen 5 tot 10 werkdagen (waarom niet meteen?) zou ik het geld terug hebben. De status in mijn ibood is ook verandert naar terugbetalen. Ik hou er niet van, maar dreigen helpt zo lijkt het.

Ik geloof het echter pas als ik mijn geld ook op de rekening heb staan.

15 januari 2015 om 22:15
beesting Gebruiker

Ok, nu vraag ik me oprecht af hoe lang iBood nog gaat bestaan… Zoiets zeg ik niet snel, maar naar mijn mening slaat het management hier de plank flink mis en vraag ik me dus echt af of de leuke site die iBood ooit was nog lang blijft.

Ik lees de laatste tijd regelmatig van mensen waarbij de bestellingen te lang duren. Zo ook bij mij. En zoiets kan gebeuren met een nieuwe site, het mag niet (want dat moet je gewoon goed testen qua techniek EN bruikbaarheid, want daar zijn ook genoeg opmerkingen over), maar kan ik nog iets begrip voor hebben. Fouten worden gemaakt. Maar dat de problemen zo lang blijven duren, mensen geen reacties krijgen en naar wat ik lees dus zelfs geld niet terugkrijgen waar ze recht op hebben kan echt niet. Dat is geen foutje meer.

In mijn geval heb ik in november al een mail gestuurd waarop ik niks heb gehoord. Hierop heb ik enige weken geleden nog een herinnering gestuurd en aangegeven het niet netjes te vinden verzendkosten in rekening te brengen terwijl je dat niet nakomt (overigens kost het een bedrijf als iBood met zulke aantallen ook echt minder dan ze rekenen, maar goed). Eigenlijk een laatste kans. Ook geen reactie, dus vandaag als echt laatste kans gebeld. Na 15 minuten (weer een euro kwijt aan wachten, ook al is het een lokaal nummer) dan toch iemand aan de lijn. Ik stelde voor om voor mijn laatste 2 bestellingen de kosten retour te geven als mindering op een nieuwe bestelling. Na overleg kon dat niet, wel kon er uit coulance eenmalig verzendkosten als korting gegeven worden. Schraal, maar wel een gebaar en ik stond op het punt iets te bestellen zonet. Het zou in mijn account komen zodat ik vandaag kon bestellen. MAAR: nu gaat zelfs dit mis en als ik bestel staat er geen korting klaar en ook geen mail met couponcode oid. Ook dit is dus niet nagekomen.

 

Conclusie
iBood, ik kom helaas tot de conclusie dat jullie bij mij hiermee nu je laatste kans hebben verspeeld. Zonde, maar blijkbaar hoe jullie met (jarenlange trouwe) klanten willen omgaan. Na vele jaren ga ik niet meer bijna dagelijks een kijkje op de site nemen. Vaarwel! (Ook namens vrienden en familie aan wie ik iBood heb geintroduceerd, ik denk dat zij deze onbetrouwbaarheid ook niet waarderen en eveneens geen klant meer blijven). Echt zonde…

23 januari 2015 om 10:19
wouterliefrink Gebruiker

helaas maar waar, goed gezegd…  vraag me ook echt af wat er nou mis is .. het was ooit echt n gesmeerde machine..

 

17 januari 2015 om 10:47
gilde Gebruiker

Blijkbaar komt er na maanden aanmodderen nog steeds geen oplossing voor blijvende problematieken.

Zolang dit duurt koop ik niks nog; meest veilig om nodeloze kopzorgen en irritatie uit te sparen.

Begrijp niet dat een professionele site zo op zijn gat valt, en er maar niet in slaagt om overeind te komen.

 

Zou ik me durven afvragen of er meer aan de hand is, dan wat gekommunikeerd wordt naar Ibood’s klanten?

Het is slechts een wilde gok maar.. stel dat een faillissement nakende is??

 

 

18 januari 2015 om 15:21
woep Gebruiker

Kan iemand mij helpen en mij uitleggen wat de terugzend procedure is? Kan ik gewoon terugsturen naar het Nederlandse adres en krijg ik dan mijn geld terug?

Ik heb vrijdag 9 januari mijn Nomad-bestelling ontvangen (http://health-beauty-be-nl.forum.ibood.com/flash-sales/093-141220/nomad-flash/) echter de jas is te klein. Nu wil ik hem terugzenden en een terugbetaling krijgen. Ik heb reeds via een “Service Verzoek” deze vraag gesteld aan iBood en dan enkele dagen later nog eens op de ontvangen ‘bevestigingsmail’ geantwoord met dezelfde vraag. Tot op heden nog steeds niets gehoord van iBood en vanaf woensdag ben ik op verlof, dus dan kan ik de jas niet meer binnen de 14 dagen terug sturen :(

Alvast bedankt!

 

Edited by: Dees
Hallo woep,
Heb je voor mij een ticket en/of bestelnummer?
Dan ga ik mijn best doen je te helpen.

Groetjes,
Dees

19 januari 2015 om 08:46
woep Gebruiker

Ticket#2015010910005207

Alvast bedankt!

21 januari 2015 om 09:23
toinevanboxel Gebruiker

Klantenservice is een begrip dat bij Ibood kennelijk niet bekend is. 20 December 2014 een zaklamp gekocht. Levering zou per 2 januari zijn. Nu, 21 januari 2015, nog niets ontvangen. Al 5 dagen terug gemaild en alleen te horen gekregen dat, vanwege ‘extreme drukte’ de wachttijd langer is dan wat ‘u in het verleden van ons gewend bent geweest’. De site verder uitbouwen is prima, maar dat mag toch nooit ten koste gaan van de klant, lijkt me.

Edited by: Dees
Hallo Toine,
Zou je willen posten in het betreffende topic met daarin je bestelgegevens?
Dan kan ik je beter helpen!

Groetjes,
Dees

26 januari 2015 om 01:32
delangebert Gebruiker

Ik vindt het ook jammer dat Ibood niet meer is wat het is geweest, problemen zijn er om opgelost te worden.

Maar als er niet gereageerd wordt op mail en de als je de telefoondesk belt neemt niemand op, wel een bandje wat je heel erg lang in de wacht zet.

Als jullie problemen hebben met de nieuwe website en/of leveranciers of noem het maar op, daar kunnen “wij” toch niet de dupe van zijn ??

Ik had ook een adapter kapot van de quintez ledstrip en dit werd wel via Quintez Joseph opgelost omdat ik zijn adres vond via jullie forum.

Dit kan toch niet de bedoeling zijn ??!! jullie zijn op dit moment echt niet meer de Populairste Website van 2014 laat staan 2015

IK ben blij dat ik even mijn gal heb mogen spugen, maar wil jullie wel een hart onder de riem steken door te hopen dat jullie problemen snel opgelost worden.

27 januari 2015 om 23:44
wsmal Gebruiker

Levertijden zijn een drama, maar ook reageren op een simpel terug retourverzoek is erg lastig. Geen antwoord. Nou, ik voel me niet gehouden aan die 14 dagen hoor! Ook een serviceverzoek wegens een kapot product duurde weken. Waarom is dit niet geautomatiseerd. Bij Amazon print je meteen de verzendetiketten uit, komt geen medewerker meer aan te pas. Efficient hoor! Is zeker makkelijk bij retouren binnen de wettelijke zichttermijn.

Bij mijn product was de productomschrijving ook erg matig. Het tijdschriftenmeubel bleek een piepschuim ding te zijn, aan een kant zelfs met de gietmalafdruk duidelijk zichtbaar. Erg zonde dat ik daarom 2 keer verzendkosten kwijt ben!

Ik ben al jaren vaste klant, maar ik begin mijn vertrouwen aardig te verliezen.

27 januari 2015 om 23:45
wsmal Gebruiker

Jongens, iedereen met creditcard betalen, dan kun je je centen nog terugkrijgen als Ibood straks uitstel van betaling moet vragen!!!

28 januari 2015 om 00:32
peetpp Gebruiker

Zo te lezen zijn de problemen nog altijd niet opgelost, de toch al lange levertijden ver overschreden en meestal geen of veel te late reactie van klantendienst.

Heb al wel 2 concrete vragen:

1) Krijg je ondertussen wel de track en trace nummer als de bestelling wordt verzonden

2) indien je wilt annuleren voor verzending lukt dat nu wel, was bij mijn laatste bestelling een hopeloze ramp en net dat was een sterk punt vroeger voor iBood als ééndagsaanbieder

3) terugbetaling bij annulering, krijg je op tijd je centjes terug

30 januari 2015 om 11:36
elsverheyen Gebruiker

Ik heb hetzelfde probleem als enkele andere klanten hierboven beschreven. Ondanks annuleren werd 2 weken na mijn annulatie het product toch ‘perongeluk’ geleverd. Daar ze het pakketje bij de buren hebben afgeleverd kon ik de bestelling niet weigeren met vrij hoge retourkosten tot gevolg. Zoals volgens de instructies verzendbons etc doorgemaild maar nu 1.5 maand later nog geen respons. Ik heb ondertussen 2 mails naar de klantendienst gestuurd en 2 formulieren ingevuld, maar nog steeds geen reactie. Ook telefonisch krijg ik niemand te pakken. Daar ik blijkbaar geen alleenstaand geval ben ga ik contact opnemen met testaankoop. 

31 januari 2015 om 02:07
peetpp Gebruiker

Had wel telefonisch contact, telefonisch werd mij zelfs verzekerd dat mijn bestelling was geannuleerd. Kon de bestelling wel weigeren maar toch maar aangenomen omdat ik problemen met de terugbetaling vreesde, terecht blijkbaar. Mijn bestelling is trouwens al van 3 maand geleden, dus de problemen zijn niet van gisteren.

In jouw geval zou ik zeker ook de kosten van terugzending vragen en vragen kost niets en voor terugzending vanuit België krijg je 15 euro terugbetaald voor een DOA en dat geld volgens mij ook in uw geval om dat de bestelling onterecht werd opgestuurd.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.