20 september 2019 om 16:44
iBOOD
Header

Tegeltje tegeltje aan de wand, wie schrijft de mooiste reviews van het hele land?


Vijf tegels

Het systeem met vijf ledpanelen (t.w.v. € 249,99) is out of the box te gebruiken. Laat dat licht maar komen! Je creëert in een handomdraai prachtig verlichte scènes en decors. De vijf panelen zijn net een canvas waarop je schildert met licht! Voordeeltje: ze werken via de wifi zonder hub of wat dan ook.


Eén review

We hebben viermaal de LIFX Tile Smart LED panelenset met 5 tegels klaarliggen om gratis op te sturen. Wat we hiervoor terug willen? Enkel een uitgebreide review op Tweakers.


Vier winnaars

Je kunt je voor deze actie aanmelden door ons te overtuigen dat jij 1 van de 4 beste reviewers bent voor deze actie. Weet jij ons écht te overtuigen? Dan komt één set met vijf tegels jouw kant op.

Laat in je aanmelding zeker weten waarom jij..

 • ... de ideale tester bent van deze tegels;
 • ... geweldige én uitgebreide reviews kunt schrijven;
 • ... jouw review uiterlijk 5 oktober online kunt krijgen.

 • Indien jij 1 van de gelukkige 4 reviewers bent, ontvang je van ons de LIFX Tile Smart LED panelenset, zodat je deze kunt testen. Uiteraard mag je deze tegels, na het schrijven van een uitgebreide review, gewoon houden!


  Tijdlijn

  We hebben een kleine tijdlijn gemaakt voor deze actie:

 • Inschrijven kan tot 12:00 op 25 september 2019;
 • de winnaars maken we bekend na 12:00 op 25 september 2019 ;
 • de tegels sturen we op 27 september 2019 op naar de reviewers;
 • de reviews staan online om 12:00 op 6 oktober.

 • De kleine lettertjes

  Ja, die zijn er zeker, maar gelukkig zijn het er niet zo veel en zijn ze niet zo klein!

 • Indien de zeer uitgebreide review niet online staat op 6 oktober 2019 om 12:00 ontvang je een factuur van € 249,99 voor het alsnog betalen van de ontvangen LIFX Tile set;
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • 20 september 2019 om 19:51
  smarthomemaster Gebruiker

  Hi iBood,

  Mijn naam is Tommy Wijnands, werk momenteel voor Google Nest en ben dagelijks bezig met smarthome apparaten die samenwerken met de Google Assistent. In 2013 heb ik bijna 500 artikelen geschreven toen ik werkzaam was bij http://www.want.nl, waaronder ook reviews. Door mijn uitgebreide kennis en ervaring met schrijven over gadgets ben ik jullie ideale tester. Daarnaast heb ik al tijd vrij gemaakt in mijn agenda om de review te schrijven.

  Met vriendelijke groet,

  Tommy Wijnands

  Beantwoorden

  21 september 2019 om 00:45
  golftouch Gebruiker

  Mijn zoon van 12 zag deze mooie lichttegels alleen was helaas te laat, door ons werk, om dit aan te geven. Hij is helemaal fan van licht op zijn kamer onder, boven en achter zijn game-pc. Standaard gaat deze led-strip aan en creëert hij middels een multicolor lamp de mooiste lichteffecten in zijn kamer. Maar ook neutraal als hij zijn huiswerk moet maken. Uiteraard is papa degene die dit mag aansluiten en inregelen voor hem omdat die (lees ik) ook stiekem wel fan is van licht en geluid en jaloers om het vervolgens ook zelf te plaatsen achter de tv en eigen PC. Al met al denk ik een mooi vader-zoon koppel om deze gave licht tegels te testen en uitgebreid te reviewen op Tweakers. Ondanks ons druk leven hebben we om de week een weekend vrij dus beloven we dat we samen dat hele mooie en uitgebreide review zullen schrijven. Bijna een dubbel-test ;-) 

  Met betrekking tot de ervaring van een review schrijven heb ik al eens geluk gehad bij Coolblue dat ik verkozen was tot Review van de maand dus denk dat ze best tevreden waren en mijn review opviel tussen de duizenden reviews die ze per week/maand ontvangen op hun producten.

  Dank u wel.

  Beantwoorden

  21 september 2019 om 02:27
  mo797 Gebruiker

  Beste ibood bij deze wil ik samen met mijn zoontje die spijtig genoeg aan een extreme vorm van adhd lijd die tegeltjes onder handen nemen ..

  Bij deze ben ik zeker dat het mooie lichtspektakel die de tegels tentoonspreiden absoluut zullen worden gewaardeerd .

  Enerzijds door mn zoontje (licht facinatie). En anderzijds door de mama !!!

  Dus bij deze denk ik in alle eerlijkheid.. laat maar komen die facinating wall of light!!

  Beantwoorden

  21 september 2019 om 08:29
  MD81 Gebruiker

  Hey iBood team,

  Leuke actie!

  Waarom ik de ideale tester ben voor de LIFX Tiles?

  · *In 2016 hebben jullie de LIFX ‘’Original’’ LED smart lamp meerdere malen, uiteraard voor een uitstekende iBood-prijs, aangeboden. Van deze aanbiedingen heb ik toentertijd gretig gebruik gemaakt en meerdere LIFX lampen in huis gehaald. Inmiddels, reeds 3 jaar verder, geniet ik nog elke dag van deze fantastische, veelzijdige, smart lampen. Aangezien ik dus 3 jaar in het bezit ben van een aantal LIFX smart lampen, ben ik zeer bekend met het LIFX ecosysteem, tevens in combinatie met Google Home (stem-)besturing. Dit systeem werkt uitermate prettig, daarnaast onderhoudt LIFX de software netjes doormiddel van regelmatige updates in de app. Vandaar dat de LIFX Tiles een mooie aanvulling op mijn huidige LIFX ecosysteem zouden zijn, zodat mijn woning een volwaardig (smart) (ver-)lichtparadijs wordt!

  Waarom ik een geweldige én uitgebreide review kan schrijven?

  · *De (digitale) ‘’pen’’ ligt me lekker in de hand! Ik heb een aantal jaren reviews en recensies voor een klein, relatief onbekend, muziekblog geschreven, waardoor ik inmiddels behoorlijk capabel ben een aardig stukje informatieve tekst met coherente opbouw op te stellen. (Ook een klein, onbekend blog, verwacht correct Nederlands taalgebruik). Ik kan vandaar, zonder mezelf een al te grote veer in de reet te steken, stellen dat mijn vocabulaire en kennis van de Nederlandse taal meer dan uitstekend is om een, in jullie woorden, ‘’geweldige én uitgebreide’’ review voor de LIFX Tiles te schrijven!

  Lukt het je voor uiterlijk 5 oktober de review online te krijgen?

  · *Zeker! Mits DHL of PostNL de LIFX Tiles op tijd bezorgt.

  Succes iedereen!

  P.s. ik beschik over een Tweakers-account.

  P.p.s., klein foutje in jullie tekst: ‘’de speakers sturen we op 27 september 2019 op naar de reviewers;’’. Dit zijn lampen, toch? Haha, wellicht een beetje zeikerig, maar goed, het zijn geen speakers.

  Beantwoorden

  22 september 2019 om 10:17
  MrB21 Gebruiker

  Geef ze weg of verloot die dingen gelijk maar hier onder de inschrijvers.

  Review is m.i. achterhaald en overbodig.

  Zie: https://www.smarthomemagazine.nl/2019/04/review-lifx-tile-premium-sfeermakers-met-lastige-installatie/

  Én die kleine lettertjes? Absurd! Reguliere verkoopprijs ligt ruim € 50,- lager.

  Beantwoorden

  22 september 2019 om 22:44
  Moderator Paul Moderator

  Zo te lezen meld jij je niet aan voor deze actie, of toch wel? 
  Een mooie prijs voor een kleine moeite (review schrijven).

  Er worden regelmatig wedstrijden gehouden NL | BE ook acties waarbij geen review vereist is.
  Dus wellicht zit er voor jou een volgende keer weer een wedstrijd bij, waar je graag aan meedoet.

  Beantwoorden

  23 september 2019 om 14:59
  breaker007 Gebruiker

  WOW IBOOD light up my life !!

  Ik ben altijd dol geweest op sfeerverlichting in een woning en heb vroeger dan ook uren gespendeerd aan het plaatsen van led-strips langsheen mijn bureau,  tv-meubel en kastenwanden.  Tegelvlakken die blijkbaar elk 64 verschillende kleuren kunnen weergeven: wow,  een nieuwe vibe voor elke setting dus :D. Ik ben dan ook super nieuwsgierig naar de look en feel hiervan.

  Momenteel ben ik ook bezig met mijn woning te voorzien van domotica dus een SMART home is zeker iets waarvoor ik wil gaan. Het lijkt me dan ook super leuk om deze tegels onderdeel te maken van het interieur en zo mee te integreren.

  Een klein beetje meer uitleg van hoe ik mijn reviews aanpak:

  – Eerste indruk met een toffe unboxing video die ik ook op youtube plaats.

  - Look & Feel: kwaliteit van materialen en uitstraling

  – Gebruik en eenvoud : snel te installeren en te gebruiken ?

  – Een geargumenteerde conclusie

  Ik beschik al even over een tweakers account en heb voor jullie al een paar keer de kans gekregen om uitgebreide reviews te schrijven voor top speakers.

  Dit lijkt me dan ook zeker even leuk om te doen en hopelijk mag ik mij ook hier aan wagen om het uitgebreid te testen en een mooie review te schrijven.

  Vriendelijke groeten

  Radu Dordea

  Beantwoorden

  23 september 2019 om 19:17
  BartOo89 Gebruiker

  Beste Ibood,

  Ik zou heel graag de LIFX tiles willen testen!

  Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in het smart maken van mijn huis. Daarbij heb ik ook een aantal lichtprojectjes in huis gedaan. Ondermeer een IKEA Lack tafeltje verbouwt met een ledstrip erin, daarna een statafel gemaakt met een led strip en een arduino. Daar probeer ik ook verschillende lichteffecten telkens te maken, en dit regelmatig te veranderen. Dat kost wel vrij veel tijd, vandaar dat deze tegels wel goed van pas kunnen komen. Dan kan ik vast sneller andere lichteffecten creëren in de kamer.

  Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd om te kijken of ik het kan koppelen aan Home Assistant. Het lijkt me leuk om een lichtshowtje te programmeren als ik thuiskom, of als ik een melding op mijn telefoon binnenkrijg. Bijvoorbeeld doelpunten van mijn favoriete voetbalteam. Het lijkt me leuk om te zien of de koppeling werkt en wat ik ermee kan doen.

  Dit alles wil ik graag in een review op tweakers plaatsen. Ik zou hier graag een uitgebreide review willen maken die de standaard mogelijkheden test, en om te zien of het met werkt met Home Assistant opstelling en Google Assistant. Ik kan het ook testen zowel met iphone, van mijn vrouw, als met Android van mezelf. Ik heb in de komende periode genoeg tijd om dit te kunnen testen en kijk er naar uit om een mooie goede uitgebreide review te gaan schrijven.

  Met vriendelijke groet,

  Bart Ooms

  Beantwoorden

  24 september 2019 om 09:41
  ForT3X Gebruiker

  Hoi iBOOD,

  Ik denk dat ik de ideale tester ben  van deze LIFX set omdat ik al jaren enorm geniet van mijn Philips Hue verzameling, ik altijd aan het rondprutsen ben met Led strips en altijd bezig ben met te proberen deze dingen samen te laten werken. Ik ben dan ook vooral heel benieuwd hoe goed de LIFX set te integreren is in bestaande smarthome omgevingen en hoe makkelijk dit is om te doen. Dit zal dan ook een onderdeel zijn mocht ik een review mogen schrijven.

  Om nou te zeggen dat ik geweldige reviews schrijf vind ik iets teveel van het goede maar als ik kijk naar mijn reviews in het verleden waren deze altijd redelijk uitgebreid en werden ze positief ontvangen door andere. Ik ben iemand die grondig onderzoek doet naar iets voordat ik er over schrijf en me niet te makkelijk een mening vorm door ergens 10 seconden naar te kijken wat meebrengt dat ik de producten vaak goed doorgrond wat weer ten goede komt van de kwaliteit van de review.

  Uiterlijk 5 Oktober gaat gewoon lukken. De begin periode na de zomervakantie heb ik relatief veel vrije tijd in de avonden dus moet dit helemaal goed gaan komen!

  Mvgr,
  Christiaan Albers

  Beantwoorden

  24 september 2019 om 19:45
  lescek Gebruiker

  Buenas dias IBOOD,

  Waarom zou ik een goede reviewer zijn?

  De smarthome technologie en met name de richting van de verlichting, geluid en de diverse assistenten is een ontwikkeling die mij erg aanspreekt.

  Nadat ik mijn eerste LIFX lamp gekocht had via IBOOD in 2015, besloot ik er nog 1 bij te kopen in 2016. Deze 2 lampen doen het nog harstikke goed. Hierdoor heb ik veel vertrouwen in het merk LIFX. Het is dan ook vind ik persoonlijk, jammer dat ze in Nederland niet zo’n grote naamsbekendheid hebben als een Hue. Terwijl ze zeker weten gelijkwaardig zijn. Een groot voordeel van de LIFX lampen tegenover Hue is dat ze net een stuk feller kunnen schijnen en daarnaast heb je ook geen bridge nodig om de lampen te laten functioneren. Alhoewel het laatste voordeel is opgeheven nu vrij recent Hue met een bluetooth variant van de lampen is begonnen.

  Een tijdje heb ik ook nog het Klik Aan, Klik Uit systeem gehad, alleen kon dit mij niet bekoren.

  Vorig jaar heb ik mijn smarthome verlichting verder aangevuld met een aantal Hue lampen en led strip tezamen met de Ikea Tradfri. Op de laatste ‘domme’ lampen heb ik een Osram Smart+ slimme stekker aangesloten.

  Ik ben nog steeds fan van LIFX, maar er kwamen een paar aanbiedingen voorbij die ik niet kon negeren. Tussendoor heeft de Google Assistent ook haar intrede in mijn huis gemaakt. Dit is samen met de Hue en Tradfri lampen een goede investering geweest.

  Want uiteindelijk hoe mooi 2 lampen ook kunnen zijn, je moet altijd nog je andere normale lampen met de hand bedienen.

  Nu kan ik de huiskamer, keuken en hal vanaf mijn luie stoel voorzien van de verlichting die ik graag wil. De volgende kamer die ik slim wil maken is de slaapkamer.

  De LIFX Tiles zullen een mooie en welkome aanvulling zijn in mijn huis.

  Ik zal de ruimte waar ze komen nog moeten bepalen, maar ik zal ze onder andere gaan testen op;

  – Installatiegemak

  - Gebruiksgemak

  - Connectiviteit met o.a. de Google Assistent en IFTTT.

  - Kleurweergave en helderheid tegenover de Hue lampen.

  - Verschillende licht en programmeer effecten van de LIFX app voor de LIFX Tile.

  - En nog meer andere zaken

  Daarnaast zal ik meer dan genoeg foto’s maken om mijn verhaal beeld te geven. Een foto zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden.

  Een voorbeeld review van mij is terug te vinden op tweakers.

  Als ik de gelukkige ben om de LIFX Tiles te reviewen zal dat toevallig precies samenvallen met een weekje verlof dat ik al een tijd had staan. In die week zal ik na het testen en uiteraard voor de deadline een uitgebreide, heldere, duidelijke, enthousiaste en complete review schrijven en uploaden op tweakers.

  Beantwoorden

  25 september 2019 om 07:49
  Sanka74 Gebruiker

  Hallo iBood,

  Ik wil graag een review schrijven over de LiFX tiles en ze daarna uiteraard heel graag houden:-)

  Ik heb deze actie pas geleden voorbij zien komen, maar heb ze toen, na heel lang twijfelen toch niet aangeschaft. Iets waar ik nu toch wel heel erg veel spijt van heb. Het was me niet duidelijk hoe ik ze in mijn Domotica systeem zou kunnen inpassen, iets wat ik toch heel graag had willen weten en waar andere Domotica liefhebbers ook vast tegenaan lopen.

  Ik ben al jaren een Domotica liefhebber en heb mijn verlichting al aangestuurd met de volgende protocollen, beginnend met X10, vervolgens Zwave en nu voornamelijk met Philips Hue Verlichting. Mijn huidig Domotica systeem bestaat uit een Athom Homey, maar ben ook (noodgedwongen) naar Google Assistant aan het kijken vanwege de Nest Protect integratie. Daarnaast werk ik al enkele jaren zakelijk ook met licht, dus heb meerdere consumenten als professionele producten voorbij zien komen. Mijn jongste zoon is ook besmet met het Domotica virus, dus hij zal hoogstwaarschijnlijk ook zijn (ongezouten) mening geven.

  Reviews schrijven lukt mij wel, alhoewel ik niet zomaar overal mijn mening geef op het Internet. Ik maak heel vaak gebruik van Tweakers om reviews te raadplegen aan de hand waarvan ik bepaal of een product wel of niet geschikt is voor mij, dus ik denk te weten wat wel en niet relevant is in een review. Ook ben ik momenteel mijn woning aan het voorzien van nieuwe slimme verlichting waardoor ik recente ervaring heb die ik kan gebruiken voor vergelijkingen. Daarnaast ben ik in het ver verleden hoofdredacteur geweest van het clubblad van mijn studenten vereniging.

  Ik ben ervan overtuigd dat ik de review voor 6 oktober 12:00u online kan zetten. Eén is dat ik niet de volle mep wil betalen voor de LIFX set terwijl ik hem een paar weken geleden tegen flinke korting kon kopen, maar ook omdat ik er de tijd voor vrij kan maken. Komend weekend heb ik sowieso gereserveerd om in huis te klussen, dus als hij op tijd verzonden wordt, past installatie van deze set daar heel mooi bij. Verder ben ik er van overtuigd dat als mijn zoon de set ziet, hij deze meteen wil aansluiten en testen, waardoor ik een extra motivatie heb om de review online te zetten. Hij zal ongetwijfeld vragen hoeveel de set gekost heeft……, gratis moet dan het magische woord worden.

  Beantwoorden

  25 september 2019 om 10:25
  ToaD1982 Gebruiker

  Hallo

  Als gadgetfreak en gepassioneerd door alles wat met automatisering te maken heeft ben ik er van overtuigd dat ik een goeie en vooral een correctie review kan schrijven voor dit product.

  Belangrijke aspecten voor mij zijn vooral de gebruiksvriendelijkheid, compatibiliteit en kwaliteit van het product.

  Beantwoorden

  25 september 2019 om 10:41
  dj-wendelson Gebruiker

  .. de ideale tester bent van deze tegels;

  Allereerst heb ik al drie Lifx full colour light-bulbs in mijn beschikking, dit zal van ongekende meerwaarde zijn voor deze review/test. Hierdoor ben ik tot de beschikking om zowel de tegels losstaand als de gehele Lifx ambiance te beoordelen (sfeer settings). Daarbij heb ik een Alexa-echo, waardoor ik ook voor potentiële klanten kan beoordelen hoe Lifx tegels reageren op spraakgestuurd apparatuur. Door de bovengenoemde redenen ben ik erg geïnteresseerd om dit voor jullie te doen en zou het geweldig zijn om deze wijze tegeltjes aan de muur te hebben hangen.

  .. geweldige én uitgebreide reviews kunt schrijven;

  Ik ben een product ontwerper en werk momenteel in een design bureau waarin we voor zingt aan de user-experiences hebben gewerkt. Hierin heb ik ook stappen doorgelopen als perspectief van een (random) gebruiker. Hierdoor kan ik me goed inbeelden om in de ogen van een ander producten te testen en weet ik waar op gelet  moet worden.

  Daarnaast ben ik momenteel bezig met mijn Master, waardoor ik enerzijds wetenschappelijke basiskennis heb en anderzijds in staat ben om een goed onderbouwde review te schijven op basis van mijn bevindingen

  .. jouw review uiterlijk 5 oktober online kunt krijgen

  Zoals hierboven te zien is ben ik actief, maar dat komt door mijn ambitie en ondernemende instelling om veel te doen. Ik kan goed plannen en daarom heb ik voor jullie dit al in mijn planning doorgevoerd: (jullie versturen het product 27 september, dan is mijn verwachting dat het 28 september binnen is)

  Planning (als zaterdag binnen komt): 
  28 september 16:00-20:00 : installeren (beoordelen installeren, incl. foto’s maken)

  29sept-3okt : iedere avond grondig testen op de aspecten (gui/app, kleur, sfeer, schedules, groups, create, effects, themes, connectie andere lampen en de verlichting om de muur/ruimte)

  Komt het pakketje niet op 28 september binnen maar maandag 30 september, dan zal ik diezelfde avond de lamp ophangen en de planning vervolgens weer volgen.

  Dank voor jullie tijd om dit te lezen en dank voor jullie overweging.

  Met Vriendelijke Groet,

  Bram Wendel

  Beantwoorden

  25 september 2019 om 11:33
  lucasuijtt Gebruiker

  Beste iBood,

  Wat een prachtige actie, en wat een gaaf product. Ik zou ze meer dan graag testen op de lege witte muur in m’n huiskamer, mooi achter de tv.

  Sinds dat ik een jaartje geleden m’n eerste google home heb gekocht (ja, hier op iBood!) ben ik me steeds meer gaan verdiepen in slimme/smarthome producten. Inmiddels heb ik verschillende ledstrips, schakelaars en lampen aan het internet hangen, en ben telkens op zoek naar wat nieuws.

  De laatste additie, de ledstrip, was de eerste in m’n collectie die RGB kleuren ondersteunt, en na de eerste ‘oke google, maak het licht rood’ was ik om; m’n hele appartementje word RGB. Het lijkt me dan ook super om deze panelen te testen, omdat ze mooi aansluiten op de andere producten en ik ze daarom goed kan vergelijken.

  Waarom ben ik de goede kandidaat om een review te schrijven? Ik ben student journalistiek aan de HU, en heb dus ervaring met tesktschrijven, onderzoeken, en alles willen weten. Samen met mijn affectie voor tech denk ik dat ik een geschikte kandidaat ben :)

  En weet je wat helemaal leuk is, ik kan op m’n werk de week van tevoren nog dagen vrij nemen. Als ik de review-unit win, neem ik volgende week een hele dag vrij om 24 uur lang alles (maar dan ook alles) van deze lichtgevende platen te weten te komen. Dan ben ik ruim op tijd om m’n uitgebreide review voor 6 oktober erop te hebben staan. Ik heb er al zin in!

  En nu… Duimen!

  Lucas Uijttenboogaard

  Beantwoorden

  25 september 2019 om 11:45
  iboodhnt Gebruiker

  Hi Ibood,

  Dit is toch wel een lichtpuntje op een hele grauwe en regenachtige dag..! Wat een gaaf product, ik moet zeggen dat ik nog niet eerder van het bestaan af wist. Maar nu ik er vanaf weet, wil ik het maar des te graag ontvangen! Maarja dat LICHT er natuurlijk maar net aan of ik de tegels win.

  Het zou namelijk wel een tegel, ehm, tegenvaller zijn als ik de tegels niet win. Maarja, zoals een bekende zanger ook wl eens zei: Dont you give up now now now, LED me love you.

  Waarom ik de geschikte persoon ben om hier een review over te schrijven? Ik ben creatief met woorden, kan mijzelf helder verwoorden en ik ben lichtelijk enthousiast.

  Moge de beste winnen.

  Felix U.

  Beantwoorden

  26 september 2019 om 16:12
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Bedankt voor jullie uitgebreide en enthousiaste inzendingen!

  We kunnen helaas slechts 4 inzenders laten testen, dit keer zijn dat geworden:

  breaker007

  lescek

  Sanka74

  dj-wendelson

  Gefeliciteerd! We nemen per mail contact met jullie op.

  Beantwoorden

  Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

  Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.