16 september 2019 om 17:08
iBOOD
Header

Op kantoor verschijnen met een gekreukt overhemd is als in de Eredivisie voetballen op balletschoenen. Geen optie! Tijdens onze Businessweek helpen we je op weg.


Pak die credits

Met een gestreken overhemd sta je direct 1-0 voor. Laat dit Bosch stoomstrijkstation het werk doen en strijk zelf met die eer. Hoppa, 2-0!


Ga voor de hattrick!

Laat hieronder weten welk kledingstuk jij binnenkort wilt strijken met je nieuwe strijkwonder.

De vier beste, leukste, origineelste, geniaalste, mooiste en tofste inzendingen belonen we met een stoomstrijkstation, helemaal gratis. Gratis? Gratis! 3-0! Jij kan je weer met een gerust hart op kantoor vertonen.


De kleine lettertjes

Ja, die zijn er zeker, maar gelukkig zijn het er niet zo veel en zijn ze niet zo klein!

 • Deelnemen kan door hieronder een reactie te plaatsen, uiterlijk op zondag 22 september 2019;
 • Onze onafhankelijke jury kiest een winnaar uit alle inzendingen die op tijd zijn binnen gekomen;
 • De winnaars maken we in september op dit forum bekend en contacteren we vervolgens per e-mail;
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • 17 september 2019 om 00:36
  Tuck_Junior Gebruiker

  Wat wil ik strijken… alles behalve onderbroeken! Want laat ons eerlijk zijn, wie strijkt dat nu in hemelsnaam? En als je die al zou strijken, denk je dan echt dat een ander bij het zien gaat denken: “mmm, die heeft een mooi gestreken onderbroek aan”. Tja… ‘t is maar waar je de prioriteiten legt :)

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 00:46
  P-cool Gebruiker

  Mijn sportbroeken: 4-0 ! :-)

  Met de eer strijken zou ook tof zijn.

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 07:05
  ToaD1982 Gebruiker

  Met dit strijkijzer kan ik al mijn bestelde ibood kleren strijken, zo blijven ze er goed uitzien :-)

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 07:23
  ToaD1982 Gebruiker

  Als mijn ibood bestellingen mooi plat gestreken zijn heb ik meer plaats in mijn kast om nog meer kleren op ibood te bestellen!

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 08:41
  Sneezy Gebruiker

  Als dit strijkstation echt zo’n strijkwonder is dan zou ik als eerste de jurk van mijn schoonmoeder glad strijken. Met haar er nog in.

  Is ze direct van alle rimpels verlost ????

  (@ibood hierbij zijn jullie alvast officieel gevrijwaard van medeplichtigheid aan enige schade die ontstaat aan mijn schoonmoeder of het strijkstation)

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 10:46
  Pubsted Gebruiker

  Met oud en nieuw wil ik deze strijker wel afsteken

  of misschien toch maar eens met minder gekreukte overhemden op werk aankomen.. al gaan ze daar wel strijk om mijn (ongestreken) happy socks

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 12:24
  mbenschop Gebruiker

  Thuis loop ik altijd te zeiken, als ik mijn business shirts weer moet strijken.
  Maar met dit Bosch stoomstrijk apparaat, verschijnt er een grote glimlach op mijn gelaat.
  Ik zal jullie mijn adres bezorgen, dan kunnen jullie hem leveren, het liefst morgen ????

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 12:51
  svenvandyck Gebruiker

  ideaal om de plooien weer glad te strijken… spaart ons weer een rondje therapie

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 14:53
  exGL Gebruiker

  Morgen klantafspraak, nog me kleren wassen EN strijken … Ga liever voetbal kijken. 3-1?

  Beantwoorden

  17 september 2019 om 16:44
  DrIezie Gebruiker

  Ik zou graag strijk liggen van het lachen als mijn partner gorilla’s in de mist speelt in het stoom (is nogal fan van overdadig stoom gebruiken).

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 06:47
  HenkieP Gebruiker

  Oktober staat weer voor de deur en mijn lederhosen mag wel weer eens wat frisse stoom doorheen geblazen worden, met mijn oude strijkijzer blijf ik naar de kraan rennen maar met deze Bosch stoomstrijkstation blaas ik hem binnen no time weer fris nieuw leven in.

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 07:28
  Mc Nonsens Gebruiker

  Strijken, niet mijn hobby en zal het ook niet worden ben ik bang. Maar wat mij opvalt is dat iedereen nu ineens positief kan reageren ipv lopen te zeuren over onjuiste kortingen, verkeerde frequentie van de televisie onjuiste klachtenafhandeling lange levertijd dure verzendkosten…… vergeet ik er 1? De meeste mensen hebben dit apparaat niet nodig want daar komt  om de kleinste reden het stoom al uit de oren.

  Mensen zouden wat vaker over hun hart moeten strijken ipv elkaar tegen de haren in te strijken. #DoesLief, mocht ik hierdoor met de eer gaan strijken zal ik die eer met trots en zonder kreukels dragen.  Als dat dan door een mooi strijkijzer is, best een prettige gedachte. Mvg, prettige dag, geniet een beetje meer. Mc Nonsens

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 07:28
  Zomertijd24 Gebruiker

  IBood  wil je met je hand over je hart strijken

  Ik wil namenijk graag dit Bosch stroomstrijkstation

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 07:28
  Roelandvanhattem Gebruiker

  Ik heb al jaren niet meer gestreken, want mijn schoonmoeder strijkt alle wassen tijdens het oppassen. De reden dat ik graag dit stoomstrijkstation heb staan, is dat ze ook nog tijd heeft om aan het stofzuigen te gaan. Mocht ze een keertje op vakantie zijn, dan is de strijk voor mijzelf ineens ook geen centje pijn. Maar laat mij vooral een wit voetje bij mijn schoonmoeder halen, want die loopt bij het zien van deze Bosch vast en zeker te stralen!

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 07:57
  Erik Tak Gebruiker

  Door gescheiden ouders vroeg moeten leren strijken (als je morgen dat shirt wilt dragen, dan moet je dat zelf maar strijken, mama is aan het werk ;-) ). Nu, mede door omstandigheden met gezondheid nu weer regelmatig de strijkbout in de handen. Te weinig tijd en regelmatig als gedachte “kan dit nou niet eenvoudiger?” Zou strijken met stoom niet makkelijker gaan? Scheelt dat niet enorm veel tijd? Wat zou het fijn zijn als ik dat toch eens zou kunnen testen :-)

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 08:16
  dkoets Gebruiker

  Mijn iBood Michaelis overhemden (  https://www.ibood.com/sports-fashion-nl/nl/product-specs/13954/30539/michaelis-slim-fit-overhemden.html )

  strijk ik met de iBood cleanmaxx ( https://www.ibood.com/home-living-be/nl/product-specs/35999/110175/cleanmaxx-automatische-strijkmachine.html )

  Mijn gestreken goed vouw ik op met de iBood vouwplank ( http://home-living-nl-nl.forum.ibood.com/products/18953-duo-pack_van_handige_vouwplanken_voor_al_je_kleding/ )

  Ik berg het allemaal op in de iBood kledingrekken ( https://www.ibood.com/home-living-nl/nl/flash-sales/28614/2432/opberg-en-kledingrekken/ )

  Alleen het strijken van mijn pas met iBood wasmiddel ( https://www.ibood.com/nl/nl/product-specs/40431/139474/persil-wasmiddel-12-liter.html )

  gewassen chinos ( https://www.ibood.com/fashion-accessories-nl/nl/product-specs/48496/195079/chino-pm1001.html )

  en gordijnen ( https://www.ibood.com/home-living-nl/nl/product-specs/19475/40886/verduisterende-gordijnen-10-kleuren.html )

  overigens opgehangen met de iBood deWalt combi boor en schroefset ( https://www.ibood.com/diy-nl/nl/product-specs/35063/106038/dewalt-combiboor-slagschroevendraaier.html )

  strijk ik nog met een ouwetje ( https://yvonnedehont.wordpress.com/2012/03/09/antiek-strijkijzer-kachelbout/oudstrijkijzeryvonnedehont2012/ )

  Dus het iBood Bosch strijkijzer met stoomgenerator ( http://nl-nl.forum.ibood.com/contests/scoren-geblazen/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=dailymail&utm_content=perf&emh=687f3d0f521e3f535384baaa30ad9eea )

  Zou mij goed van pas komen!

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 08:17
  dkoets Gebruiker

  Hattrick?

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 08:32
  Bastiaan.59 Gebruiker

  Eerlijk?
  Ik strijk nooit

  Ik heb een hekel aan strijken

  Ik vraag me dan ook af of zo’n strijkstation daar verandering in zal brengen ….

  maar ….. ik wil het wel uitproberen

  niet geprobeerd is tenslotte nooit zeker weten.

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 08:33
  maartenbrinkman Gebruiker

  Stoom=wonder

  Strijk= geen wonder

  ijzer=sterk staaltje

  Stoomstrijkijzer= Wondergeenwondersterkstaaltje

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 08:41
  Lauraz46 Gebruiker

  Ik heb een hekel aan strijken en thuis hebben we de afspraak gemaakt dat ieder zijn eigen dingen strijkt die gestreken moeten worden. Daardoor koop ik spullen die niet gestreken hoeven worden. Totdat ik besloot mijn eigen bedrijf te starten in handgemaakte duurzame baby- en kinderkleding. Nu sta ik elk naadje te strijken met een simpele strijkbout om te zorgen dat ik een prachtig nieuw kledingstuk aflever. Zo een Bosch stoomstrijkstation zou zeer goed van pas komen en een hoop tijd schelen, zodat ik nog meer duurzame producten kan leveren????!

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 09:03
  Othinus Gebruiker

  Met een gestreken gezicht zeg ik tegen mijn vrouw….kijk hier zit nog een vouw!
  Een boze blik komt terug, ik regel het zelf wel zeg ik vlug.
  Nut en noodzaak van een nieuwe strijkijzer is nu wel klaar, als ik nu een top strijkijzer win verras ik haar!
  Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat deze man zijn eigen overhemden veelvuldig zelf strijkt, met deze Bosch strijkijzer zal ik mijn man staan die niet meer van de strijkplank wijkt!

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 09:35
  Hermien1972 Gebruiker

  Beste forum

  De vraag is welk kledingstuk ga jij binnenkort strijken met dit strijkwonder. Dat is de blouse van mijn dochter. Maar dat is natuurlijk niet zo bijzonder. Kan natuurlijk een heel verhaal verzinnen. Maar waar moet ik beginnen. Een strijkwonder…mmm dat is wel wat mij aanspreekt op mijn idiote drukke dag. Dat is alweer een grote lach wat ik voor mij zag. Nu ik dit aan het schrijven ben staat mijn wasmachine alweer op volle touren te draaien. Zou nu liefst de grasmachine pakken en over al die kleren heen maaien. Maar dan blijft er weinig over te strijken. En al die mensen die dan naar ons kijken…Nee ik pak straks gewoon mijn oude strijkijzer er maar weer bij, en denk over een paar weken aan dit wonder. Ik ben iemand die wil scoren….maar meestal is het sorry ú heeft verloren. En dan denk ik aan de blouse van mijn dochter. Dat is natuurlijk wel bijzonder! Ze is nog maar 17 jaren oud, en waar ik heel veel van houd!…..

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 10:56
  boyce0606 Gebruiker

  Alle hemden en broeken, lakens,slopen en dekbedovertrekken, handdoeken en theedoeken zullen zeker prijken door het strijken met dit stoomstrijkstation van Bosch. Doe je het niet dan ben ben je de klos.

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 12:28
  jorno Gebruiker

  alle g-strings, ik haat het als deze gekreukt tussen de billen kruipen…

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 12:49
  Jixzle Gebruiker

  Alle kleding van mijn vriendin en kinderen. Ik ben de man maar strijkt als enige in huis. Zou een stuk sneller gaan stoomstrijkstation. #durftestomen

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 16:16
  robjeduc Gebruiker

  Mijn echtgenote maakt er nooit een probleem van om voor mij te strijken. Ik geef toe, ik heb een broertje dood aan strijken, maar voor mijn schatje zou het een toppertje worden.

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 18:27
  Woeper71 Gebruiker

  Een echtscheiding is nooit leuk, maar als je met een oude strijkijzer moet gaan strijken is geen pretje. Dus een goede strijkijzer is bij dan ook zeeeker welkom, zeker met z’n Bosch toppertje (als het een Bosch is). :)

  Beantwoorden

  18 september 2019 om 22:47
  MVE007 Gebruiker

  Met een gladgestreken gezicht heb ik tegen mijn vrouw gezegd dat ze een nieuw Bosch stoomstrijkijzer krijgt, aangezien ons huidige Bosch stoomstrijkijzer, ook aangekocht via iBOOD, helaas na succescvolle jaren defect is geraakt…. beste iBOOD, laat me niet 1-0 achterstaan…

  Beantwoorden

  19 september 2019 om 08:50
  Yolande1958 Gebruiker

  Ik strijk voor twee huishoudens en neem mijn strijksysteem mee als ik bij mijn dochter ga strijken.

  Die heeft een strijkijzer dat tussendoor niet gevuld kan worden met water.

  Graag zou ik hem haar cadeau doen , dan hebben we er beiden wat aan!

  Ik hoef niet meer met die van mij te slepen en zij heeft er dan een hypermoderne staan!

  De dank zal groot zijn!!!!

  Beantwoorden

  19 september 2019 om 09:01
  paradoxal95 Gebruiker

  Sinds kort woon ik samen met mijn lieftallige vriendin. Top griet hoor maar ze blijft maar zeuren dat ik mijn strijk maar zelf moet doen. Toevallig doet ze dit enkel als ze effectief aan het strijken is. Met dit strijkijzer is ze dus sneller klaar met strijken = happy girlfriend = minder gezeur = happy boyfriend. :) WIN WIN

  Beantwoorden

  19 september 2019 om 10:21
  sabora Gebruiker

  Dit zou een mooi  cadeau voor onze zoon zijn die nog niet zo lang geleden het ouderlijk huis heeft verlaten.

  Hoewel hij de meeste spullen heeft brengt hij de strijk was nog steeds hier naar toe en hij oefent hier nog wel eens een keer.

  Dus zou leuk zijn voor hem als ik de stoom strijkijzer zou winnen.

  Beantwoorden

  Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

  Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.