19 januari 2017 om 15:18
iBOOD
Header

Stijlvol? Check!
Helder en krachtig geluid? Check!
Een koopje? Check!


Huh, wat?

Wij mogen 5 iBOOD’ers gelukkig maken met een geweldige deal! We hebben 5 ‘Imperial BluTC 2‘ koptelefoons liggen. We zoeken nu 5 muziekliefhebbers die deze pareltjes van ons overnemen, hem uitgebreid testen en vervolgens een kwalitatieve en uitgebreide review schrijven. In ruil hiervoor krijg je € 149,99 korting t.o.v. de adviesprijs. Jij betaalt slechts € 50,-.


Voor ik ga juichen.. Over welke koptelefoon gaat het precies?

De Imperial BluTC 2 is een stijlvolle koptelefoon die je verwent met een helder en krachtig geluid. Je sluit deze on-ear-koptelefoon via Bluetooth draadloos aan op je smartphone of een andere audiobron. Daarnaast geniet je van een gezonde portie draagcomfort, dankzij de zachte oorschelpen en hoofdband. De BluTC 2 wordt compleet geleverd met een audiokabel waardoor hij ook geschikt is voor geluidsbronnen zonder Bluetooth-ondersteuning. Via het geïntegreerde Touch Control-systeem op de oorschelp kun je je muziek bedienen en telefoongesprekken aannemen. Tenslotte neem je de Imperial BluTC 2 eenvoudig overal mee naartoe in de meegeleverde case.


Kom maar op met die koptelefoon!

In totaal hebben we 5 stuks klaarliggen om op te sturen naar de echte muziekliefhebbers die een uitgebreide, eerlijke (positieve en negatieve reviews zijn welkom) en goed onderbouwde review schrijven. Aan jou dus de taak om ons te overtuigen dat jij de beste, meest uitgebreide en volledigste review kunt schrijven over deze koptelefoon. Hoe je dat moet doen? Dat is aan jou! Je mag gebruik maken van tekst, foto’s, knutselwerken, video’s en al het andere dat je kunt bedenken. Jouw inzending kun je hieronder achter laten.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
26-01-2017 16.00: Bekendmaken winnaars.
27-01-2017: De winnaars ontvangen een Secret Deal om de koptelefoon voor € 50 te kopen.
31-01-2017: De koptelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
17-02-2017: Jouw uitgebreide review staat online

25 januari 2017 om 09:59
yourinus Gebruiker

Mijn vriendin is zo eigenwijs om haar telefoon niet te laten repareren. Haar telefoon geeft bij het kijken van media geen geluid meer. Sindsdien heeft ze mijn bluetooth JBL gekaapt en ook mijn bedrade koptelefoon. Wat zou het voor mij een uitkomst zijn dat ze een eigen koptelefoon heeft, aangezien ze voor het slapen gaan allerlei youtube tutorials bekijkt en heerlijk kan genieten van haar muziek.

25 januari 2017 om 10:32
deaurin Gebruiker

Van jongs af aan review ik eigenlijk alles. Als ik er toe in staat was geweest had ik de verpleegkundige gereviewd die mijn geboorte heeft ingeleid. Ik waardeer dagelijks het eten dat mijn vriendin kookt op basis van sterren, raten of een andere graadmeter. Ik schreeuw ‘VIJF STERREN’ als de caissière me vriendelijk te woord staat in de supermarkt en beloon het rijgedrag van mijn mede-weggebruikers met het knipperen van mijn koplampen. Deze job is mij dus niet alleen op het lijf geschreven, het is voorbestemd.

Daarnaast werk ik bij een internetbureau waar het schrijven van originele content en pakkende teksten de normaalste zaak van de wereld is. Aangezien ik dagelijks interessante teksten voor het web schrijf ben ik de aangewezen persoon voor het schrijven van een pakkende, eerlijke en vooral leesbare review van dit product.

Natuurlijk heb ik zelf ook belang bij het ontvangen van deze koptelefoon, ik zal binnenkort namelijk overstappen naar een iPhone 7+ zonder koptelefoon-aansluiting. Als audiofiel met ervaring op het gebied van Behringer, AKG en Sennheiser koptelefoons ben ik erg benieuwd naar de geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze koptelefoon. Ik kan met gemak objectief aangeven aan uw lezers of deze koptelefoon de moeite waard is.

Indien u op zoek bent naar een razende reviewer met passie voor geluid en gadgets dan ben ik uw man. Let wel: mijn hond is niet overleden vorige week, in mijn familie is niemand ernstig ziek en ik ben ook niet platzak. Om emotionele redenen hoeft u mij dus niet aan te schrijven.

25 januari 2017 om 10:33
michieltjedebieltje Gebruiker

Bijzonder, een door de reviewer betaalde review.

Maar goed, de info over deze koptelefoon op het www stemt mij gelukkig optimistisch, zelf eigenlijk al jaren ontevreden over de meeste (draadloze) koptelefoons die ik inmiddels uitgeprobeerd heb, uitzondering is 2e-hands Klipsch X10i in-ear die ik zo’n een beetje als mij referentie setje beschouw qua muziekkwaliteit, maar dit kan toch niet die rustige volheid van een goede over-ear met flinke drivers evenaren.

In de winkel natuurlijk wel eens duurdere (dus goede?) koptelefoons uitgeprobeerd, ik kan daar zeker van genieten, maar gun het mezelf (nog steeds) niet, dus …

25 januari 2017 om 10:43
fvdheide1963 Gebruiker

Ziet er uiterlijk alvast super strak uit. Review kan ik altijd doen, maar dan moet ik er wel eerst eentje ter beschikking hebben. Maar gezien mijn beperkte input op deze post zal dat het wel niet worden ;-)

25 januari 2017 om 10:45
pestrella Gebruiker

Ik zou deze koptelefoon graag willen testen, ik ben een echte muziek fanaat, en ik draai soms als DJ bij diverse feesten. Bovendien zou ik graag testen of er een vertraging zit in de bluetooth overdracht zodat deze koptelefoon ook voor slechthorenden is te gebruiken als ze bijv. TV kijken.

Ik zal uiteraard een review van de diverse gebruiksmogelijkheden schrijven.

25 januari 2017 om 10:58
ereemst Gebruiker

Ben ik te laat, ik heb er 1 om echt te testen nodig voor mijn zoon, hij is 51% doof en gehandicapt dus thuis in de bus naar school en zelfs op school gebruikt hij koptelefoons, momenteel gaan ze gemiddeld 2 maanden mee we gebruiken nu JPL Blue met Bluetooth en deze werken op het connecten op verschillende apperaten goed met een lange batterij.

Als jullie er 1 opsturen wordt hij dus echt intensief getest door een 11 jarige.

25 januari 2017 om 11:19
Proversa sander Gebruiker

Beste ,

Als Video technieker reis ik europa/wereld rond , en ik kan jullie dus graag helpen met het beoordelen van deze koptelefoon.

Proefondervindelijk kijken , voelen en horen hoe hij de test al reizend , op het vliegtuig en op andere momenten doorstaat .

Ook zal hij moeten bewijzen dat hij tegen een stootje kan terwijl ik van links naar rechts loop. het feit dat ik deze dan ook nog kan laten beoordelen door mijn collega’s van het geluid , lijkt mij een extra pluspunt .

Greetz sander

25 januari 2017 om 11:42
kjderaad Gebruiker

Nee, meer en betere argumenten bedenken dan hierboven verwoord zijn kan ik niet.

Maar ik zou de koptelefoon wel graag willen testen.

En dat terwijl mijn vrouw ’s avonds naar haar favoriete tv programma zit te kijken en ik, eindelijk, draadloos kan genieten van mijn favoriete muziek.

Het schrijven van een goede review in ruil voor deze mooie koptelefoon doe ik graag.

25 januari 2017 om 13:20
Hans1234567 Gebruiker

Ik zou graag meedoen met deze actie, zat al eens te kijken naar een andere headset maar nog niet echt iets gevonden. Dit zou een mooie kans zijn om te testen.

26 januari 2017 om 16:58
Moderator Bas iBOOD Moderator

Bedankt voor de vele leuke en creatieve inzendingen. Ons panel heeft de inzendingen gelezen en beoordeeld. De volgende vijf users mogen deze koptelefoon voor €50,00 overnemen, in ruil voor een spetterende review:

pcphilip
mlq
Xaobotnik
artnaz
deaurin

 

We nemen per mail contact met jullie op!

Niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben nog meer leuke acties klaar staan :-)

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.