19 januari 2017 om 15:18
iBOOD
Header

Stijlvol? Check!
Helder en krachtig geluid? Check!
Een koopje? Check!


Huh, wat?

Wij mogen 5 iBOOD’ers gelukkig maken met een geweldige deal! We hebben 5 ‘Imperial BluTC 2‘ koptelefoons liggen. We zoeken nu 5 muziekliefhebbers die deze pareltjes van ons overnemen, hem uitgebreid testen en vervolgens een kwalitatieve en uitgebreide review schrijven. In ruil hiervoor krijg je € 149,99 korting t.o.v. de adviesprijs. Jij betaalt slechts € 50,-.


Voor ik ga juichen.. Over welke koptelefoon gaat het precies?

De Imperial BluTC 2 is een stijlvolle koptelefoon die je verwent met een helder en krachtig geluid. Je sluit deze on-ear-koptelefoon via Bluetooth draadloos aan op je smartphone of een andere audiobron. Daarnaast geniet je van een gezonde portie draagcomfort, dankzij de zachte oorschelpen en hoofdband. De BluTC 2 wordt compleet geleverd met een audiokabel waardoor hij ook geschikt is voor geluidsbronnen zonder Bluetooth-ondersteuning. Via het geïntegreerde Touch Control-systeem op de oorschelp kun je je muziek bedienen en telefoongesprekken aannemen. Tenslotte neem je de Imperial BluTC 2 eenvoudig overal mee naartoe in de meegeleverde case.


Kom maar op met die koptelefoon!

In totaal hebben we 5 stuks klaarliggen om op te sturen naar de echte muziekliefhebbers die een uitgebreide, eerlijke (positieve en negatieve reviews zijn welkom) en goed onderbouwde review schrijven. Aan jou dus de taak om ons te overtuigen dat jij de beste, meest uitgebreide en volledigste review kunt schrijven over deze koptelefoon. Hoe je dat moet doen? Dat is aan jou! Je mag gebruik maken van tekst, foto’s, knutselwerken, video’s en al het andere dat je kunt bedenken. Jouw inzending kun je hieronder achter laten.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
26-01-2017 16.00: Bekendmaken winnaars.
27-01-2017: De winnaars ontvangen een Secret Deal om de koptelefoon voor € 50 te kopen.
31-01-2017: De koptelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
17-02-2017: Jouw uitgebreide review staat online

24 januari 2017 om 08:36
Henryrenfurm Gebruiker

Zelf heb ik al een aantal draadloze in ears gehad, ik zou graag een tweede on-ear willen testen. Ik ben zelf heel erg van de early bird chineze producten testen. Grou zou ik deze earphones grondig willen uitproberen in verschillende settings. Wat niet onbelangrijk is, hoe lang kan ik ze ophouden voor de oorschelpen er last van beginnen te kijgen etc. Ik betaal graag €50 voor het design al!

24 januari 2017 om 09:07
huggie Gebruiker

Na jaren geluidstechnicus, radio maker/presentator (26 jaar gedaan)  en in de verkoop geweest te zijn van (high)audio producten heb ik een aardig gehoor voor muziek, Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar de betere van Philips en Beyer Dynamics. En soms AKG. Ik zou deze ook wel willen testen.Mijn oren zijn nog prima in de vijf jaarlijkse test dus die kunnen het wel aan :-).

24 januari 2017 om 09:12
reyario Gebruiker

Ik ben een DJ/Producer en een vaste klant van Ibood.
o.b.v. mijn activiteiten en het feit dat ik Ibood ook verder zou willen brengen, zou ik hem graag willen kopen. Ik denk dat ik de muziek componenten en en geluidskwaliteitseisen als geen ander ken. in mijn studio produceer ik op de meest geavanceerde studio monitors en mijn muziek luister ik op normale speakers, Autogeluidsysteem en koptelefoons af om te kijken of het overal even goed en even zuiver klinkt. Toevalligerwijs is mijn Koptelefoon van ‘t merk met een P nog recent gesloten. :(

Graag kom ik in aanmerking om deze Koptelefoon voordelig te kunnen kopen zodat ik het werk weer voort kan zetten. Ik ga hem dus niet alleen voor vrije tijd gebruiken, maar ook om deskundig muziek te kunnen beoordelen.

Ik zal letten op, Draagbaarheid | Hoge tonen | Lage tonen | Mid-tonen | Bass capaciteit | Ideale Average volume en etc

Alvast BEDANKT 

24 januari 2017 om 09:48
alumno Gebruiker

Testen in extreme omstandigheden…lijkt me leuk.

24 januari 2017 om 10:08
pmb_vonm Gebruiker

Mijn zoektocht naar de perfecte draadloze koptelefoon die een stuk voordeliger is dan de Bose QCs heeft me al op de gekste plekken gebracht. Amerikaanse startups, Chinese nepperts en Hollands glorie. Maar de zoektocht duurt voort en ik ben zeeeer benieuwd hoe de BluTC het zal doen.

24 januari 2017 om 10:16
e-PVG Gebruiker

Beste mannen en vrouwen van iBood!

Ik ben geen belangrijke producer, totaal geen ambities om DJ te worden, ik zal nooit een goede muzikant worden want ik ken niks van notenleer! Ook heb ik gene sjieke muziekstudio. Ik werk enkel op een muf overbevolkt eilandbureau!

MAAR!

Ik had in het verleden al een BT hoofdtelefoon van Klipsch gekocht via iBood en is recent stuk gegaan en niet meer te repareren (kunt het vragen aan de technische dienst van ibood :-) ). Ik gebruikte deze op het werk omdat er veel omgevingsgeluid is en geen muziek openlijk mogen afspelen . Daarom zou ik de Imperial wel eens willen checken of deze zijn ambities kan waarmaken met zijn lange batterijduur, gesloten uitvoering naar omgevingsgeluid toe, afwerkingskwaliteit, geluidskwaliteit en vooral draagcomfort (>8u/dag).

Kortom: Is deze beter dan de Klipsch, zal hij langer meegaan? Wie zal het zeggen… Ik zal er een review van kunnen schrijven ‘mocht’ ik de gelukkige zijn!

24 januari 2017 om 11:28
snuflex Gebruiker

Als ik alle reacties lees dan ben ik waarschijnlijk maar een amateur tester. Maar wel representatief voor de toekomstige koper van deze hoofdtelefoon.

Waar ik vooral benieuwd naar ben is hoe de ervaring met deze hoofdtelefoon is in combinatie met mijn Samsung VR set qua gemak en geluidskwaliteit, bv bij het ‘bezoeken’ van een VR popconcert.

24 januari 2017 om 11:28
ricksken Gebruiker

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet gemakkelijk ondersteboven ben van zulke koptelefoons.
Ofwel zitten ze niet comfortabel, klemmen ze, zitten ze goed in de hoge tonen minder in de
lage tonen. Tot grote ergernis van mijn echtgenote heb ik er al een stuk of 15 aangekocht, van in-ears tot on-ears.
Mijn laatste aanwinst een harman Cardon in ears, heel goed in de mid en hoge tonen maar om de diep lage tonen tot
een goed recht te laten komen moet je deze te diep in de oren steken  wat na een 15 min. beetje ongemak kan opleveren, niet ok dus.
Zou graag eentje vinden die alles kan combineren en ook daadwerkelijk afleveren, draagcomfort en perfect geluid.

Tussen haakjes ik luister met een koptelefoon altijd naar FLAC files geen MP3. Hier komen alle frequenties wel goed tot zijn recht.
Als er een min- en sterke punten te vinden zijn in deze koptelefoon zal ik deze wel vinden,
uiteraard de pluspunten komen op de eerste plaats, misschien kan deze me wel overtuigen want de
richt prijs ligt ook al goed als jullie bewering klopt van een steengoeie koptelefoon.

24 januari 2017 om 12:12
bloetoet Gebruiker

Ik gebruik diverse hoofdtelefoons in mijn muziekstudio, maar nog niet eentje met bluetooth.
Zou heel graag deze willen testen daarbij en natuurlijk een uitgebreid review over willen schrijven (foto’s van de hoofdtelefoon in verschillende opstellingen). Maar ook bijvoorbeeld onderweg in de trein, op de fiets, in het park….noem ze maar op!
Gedetailleerd zou ik beschrijven het verschil in luisterervaring bij draadloos en bij bekabeling.

Tenslotte veel dank aan iBOOD die deze actie mogelijk maakt!

24 januari 2017 om 12:40
DarkTerrorQueen Gebruiker

Als muziekliefhebster en sportieve ziel, is de zoektocht naar de gepaste koptelefoon steeds ongoing.

Daarom stel ik me heel graag als kandidaat voor, om jullie hoogwaardige reviews te bezorgen na mijn zorgvuldige analyse van desbetreffende koptelefoon.

Welke ervaring heb ik in dat soort zaken? Ik ben een ervaren boekhouder en mysteryshopper :-)

24 januari 2017 om 12:50
jorgdemeyer Gebruiker

Ik zou graag deze hoofdtelefoon testen, omdat ik eigenlijk een het overgrote deel van de dag er 1 gebruik.

Ik werk als IT consultant en gedurende dag luister ik constant naar muziek. Dat wordt eigenlijk enkel onderbroken door skype-vergaderingen of telefoons. De geleverde “operator-hoofdtelefoons” zijn afschuwelijk om te gebruiken buiten de skype-telefoons om, dus heb ik steeds mijn eigen hoofdtelefoon bij.
Daarom is voor mij niet enkel de kwaliteit van het geluid belangrijk, maar ook die van de microfoon en het gebruiksgemak dat deze met zich meebrengt om deze gedurende een werkdag voor alles te kunnen inzetten.Daarnaast gebruik ik tijdens het sporten ook een hoofdtelefoon.

Ondanks ik er al een aantal versleten heb, ben ik nog geen product tegengekomen dat op alle facetten goed werkt t.o.v. het budget.

24 januari 2017 om 13:02
HarmAlberts Gebruiker

Stijlvol? Check!Helder en krachtig geluid? Check!Een koopje? Check!

Ja ik wil hem … Check

O ja, ik schrijf een review… Check.

24 januari 2017 om 13:54
egb007 Gebruiker

Als eigen ondernemer (eenmanszaak) ben ik eigen baas over een electronica webshop (mobiele telefoons). Vaak moet ik dan ook reviews schrijven over mobiele telefoons die helemaal doorgenomen worden en ben ik altijd eerlijk over de voor- en nadelen van een product met een bijbehorend cijfer. Deze koptelefoon zal dus getest worden door een routinier in het vakjargon en kunnen de lezers van iBood rekenen op een staaltje onberispelijke doch onpartijdige oordeeltekst. Ik zal de koptelefoon in de meest uiteenlopende omstandigheden testen: van de skipiste tot in bed, van de kroeg tot op de fiets.

24 januari 2017 om 17:02
neeeric Gebruiker

I’m in, not a professional user at all, I listen to various kinds of music and movies through Philips headphones so that’ll be a base for comparison.

24 januari 2017 om 17:56
yoerihorn88 Gebruiker

Zou graag de hoofdtelefoon testen. 
Zelf een muziek liefhebber en hoe beter het geluid, hoe beter de ervaring.
En (wel kritisch blijven) als het een goede hoofdtelefoon is, natuurlijk moeten anderen ‘m dan ook hebben
Helemaal voor zo’n prijsje als bij ibood!

24 januari 2017 om 17:58
Marc-Van-Craen Gebruiker

Beste,

U zoekt blijkbaar de ideale testers….. ik meen aan dat profiel te voldoen en wel om volgende redenen:

- Ik ben wat men durft te noemen een fervent muziekliefhebber (sommigen zeggen freak!)

- Ik speel gemiddeld 3U muziek per dag en dit al decennia lang

- Geluidskwaliteit is voor mij van primordiaal belang

- Een groot gedeelte van mijn luistergenot maak ik gebruik van on-ear hoofdtelefoon (al of niet draadloos), waarbij ook draagcomfort essentieel is, alsook levensduur batterij, bereik, oplaadtijd, etc.

- Zelf ben ik actueel tevens op zoek naar een hoog kwalitatieve, doch enigszins betaalbare BT On-Ear hoofdtelefoon

- Bovendien ben ik beroepshalve gewend om evaluaties en rapporten te schrijven, dit als technisch expert.

Uiteraard verwacht ik dan ook één van de 5 gelukkigen te zijn.

Mvg,

Marc

24 januari 2017 om 19:27
ruke Gebruiker

… ik ben ook wel eens benieuwd hoe deze het doet in vergelijking met een electrostatische hoofdtelefoon, een beats, of een b&o…

24 januari 2017 om 20:58
vlangendorff Gebruiker

Yep ik ook graag testen. Inmiddels al 2 koptelefoons van Beats en Sony deels naar de kl*te daar de draden doorgebeten zijn door onze kater van 1+… De Sony MDR-A heeft een mooi rijk geluid maar draar is echt 2016… Hoop dat deze een hoge audio bitrate heeft en goede. oplossingen heeft t.o.v. dropouts BT connectie en switchen van device 1 naar 2 etc… Ook erg handig als deze een hand stand heeft voor bij een nieuwe televisie met BT ingebouwd… (binnenkort bij ons…)…

24 januari 2017 om 22:45
ericstam Gebruiker

Ik ben erg benieuwd naar de geluids- en bouwkwaliteit van deze BluTC 2, beloof hiervoor een mooie Nederlandstalige review te schrijven (Duitse reviews zijn er al genoeg te vinden;-)

25 januari 2017 om 00:09
Jimm28 Gebruiker

Als muziekliefhebber van allerlei verschillende soorten muziek lijkt het me een erg leuke koptelefoon om eens uit te proberen. Eigenlijk luister ik bijna de hele dag door wel naar muziek via Spotify en naar SlamFM. Ik ben erg benieuwd naar hoe goed de kwaliteit is van deze mooi uitziende koptelefoon, en hoop dat het geluid dan ook net zo mooi is :) Verder luister ik altijd via mijn oortjes en bedraade koptelefoon, ben dus erg benieuwd of het draadloos net zo goed is, of misschien wel beter :)

25 januari 2017 om 00:58
beaufort Gebruiker

Zit nu achter mijn laptop met mijn huidige koptelefoon te luisteren naar muziek. Alhoewel muziek kan ik het amper noemen, want welk nummer ik ook opzet Bohemian Rapsody, Hotel California, Can’t stop the feeling, Hazes, Mozart alles klinkt hetzelfde. Basnoten zijn amper te onderscheiden en het hoog klinkt scheller dan mijn oren kunnen verdragen.

De hoofdband valt op zich nog wel mee, maar dat komt omdat ik hele korte haren heb. Was dat niet het geval, dan weet ik zeker dat ik bij het afzetten van het kreng elke keer een paar haren uit mijn hoofd zou uittrekken. Het is een on-ear hoofdtelefoon, en de plastic schelpen laten af waardoor mijn oren er af en toe wat zwart uitzien en het lijkt alsof ik mijn zwarte piet makeup er nog niet helemaal heb afgekregen.

Ding dong, komt iemand aan mijn deur ik sta op en trek bijna mijn laptop van het bureau. Pff dat ging net goed. Had ik ook maar een hoofdtelefoon met bluetooth moeten kopen.

Kan niet wachten tot Ibood mij een verlossend berichtje stuurt en ik straks een review kan schrijven van zo’n stijlvolle Imperial BluTC 2.

25 januari 2017 om 05:34
myshmar Gebruiker

IIk kan een heel lang en mooie verhaal schrijven. maar eigenlijk was ik op zoek naar een draadloze koptelefoon met een goede bas. met name voor als ik aan het sporten ben (joggen en sportschool). ik kwam jullie vraag tegen en toen dacht ik….ikke ikke ikke! Ik bedoel waarom niet :p niet?

25 januari 2017 om 06:08
rmd066 Gebruiker

Mooi, heb al 2 koptelefoons  gekocht bij ibood,  zogezegd voor  mij, waarvan mijn kideren deze hebben ingepalmd, een perfecte kans om  met wat geluk een derde te kunnen bestellen,….

25 januari 2017 om 08:01
topfloor11 Gebruiker

Muziekliefhebber presenteert zich!

Een muziekliefhebber die samen woont met een minder muziekliefhebber. Wat zou nou perfecter zijn om deze liefhebber de koptelefoon te gunnen.

Hij kan dan met plezier naar de muziek luisteren en zijn partner kan gewoon van de rust genieten.

25 januari 2017 om 08:31
orion100 Gebruiker

bij ons worden aardig wat hoofdtelefoons versleten door de kids…..mede omdat ze slordig omspringen met de draad :-)

daarom is een draadloze oplossing ideaal voor onze 2 tieners, die wel zullen moeten afspreken wie er wanneer met dit mooi toestel aan de slag zal kunnen!

zelf ben ik ook niet vies van een streepje muziek en kijk geregeld op de tablet naar netflix en daar loont deze headphone zich dan weer perfect toe.

 

kortom : jullie doelgroep test familie bevind zich hier !

25 januari 2017 om 08:55
Raddydefox Gebruiker

Hoi, ik wil dit apparaat graag testen, maar alleen als iBood ook accepteert dat er minder positieve kritiek uit kan komen. Ik ben gadgetfreak en ga voor zowel design als werking. Wanneer beiden vlekkeloos zijn, kan er een mild oordeel komen; en anders ben ik minder aardig. We kopen heel wat met zijn allen, en iedereen heeft wel één of meerdere dingen liggen, waar je achteraf van denkt: hoe heb ik het kunnen kopen? Dat wil ik graag voorkomen, de afvalberg is al groot genoeg.

Dus iBood: zoek je een eerlijke review met een stukje consuminderen erin, dan ga je de uitdaging met mij aan.

25 januari 2017 om 09:07
maartenvranckx Gebruiker

Ook ik zou heeeel graag deze koptelefoon willen testen en een goede review willen schrijven voor Ibood!

25 januari 2017 om 09:22
Yentlmen Gebruiker

Ten eerste ben ik een ongelofelijke muziekliefhebber. Ik houdt van bijna alle genres. Ik heb graag dat mijn muziekqualiteit optimaal is en daarom zoek ik een nieuwe draadloze koptelefoon. Belangrijk vind ik dat elk aspect van het lied of mix naar boven komt, zeker in het technogenre. Zelf denk ik er ook aan om een djcarriere te starten, en daar heb ik zeker een qualiteitshoofdtelefoon voor nodig! De vorige die ik getest heb waren niet goed genoeg qua geluid of rond da oren en degene die wel goed waren vielen uit mijn prijsklasse van max €300. Daarom hoop ik deze koptelefoon te kunnen testen en zo mijn mening geven ivm met andere modellen die ik al gepast heb en hopelijk heb ik dan eindelijk de koptelefoon gevonden voor mensen met hetzelfde probleem als mij.

Met vriendelijk groet

25 januari 2017 om 09:39
RobvanTilburg Gebruiker

Gratis koptelefoon tester, present.

25 januari 2017 om 09:50
tottot Gebruiker

Heel graag zou ik deze visueel in ieder geval zeer mooie koptelefoon willen testen (geluid- en draagcomfort, kan ik nu nog niet beoordelen).

Het geluid zou mooi getest kunnen worden met mijn uitgebreide muziekcollectie van klassiek, jazz, blues en rock.

Tevens zal ik hem mee nemen in mijn wereld van gamen en film kijken.
Dan heeft mijn vrouw ook geen last meer van geluidsoverlast en vice versa.

Ik hoop dat ik 1 van de gelukkigen ben!!!

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.