19 januari 2017 om 15:18
iBOOD
Header

Stijlvol? Check!
Helder en krachtig geluid? Check!
Een koopje? Check!


Huh, wat?

Wij mogen 5 iBOOD’ers gelukkig maken met een geweldige deal! We hebben 5 ‘Imperial BluTC 2‘ koptelefoons liggen. We zoeken nu 5 muziekliefhebbers die deze pareltjes van ons overnemen, hem uitgebreid testen en vervolgens een kwalitatieve en uitgebreide review schrijven. In ruil hiervoor krijg je € 149,99 korting t.o.v. de adviesprijs. Jij betaalt slechts € 50,-.


Voor ik ga juichen.. Over welke koptelefoon gaat het precies?

De Imperial BluTC 2 is een stijlvolle koptelefoon die je verwent met een helder en krachtig geluid. Je sluit deze on-ear-koptelefoon via Bluetooth draadloos aan op je smartphone of een andere audiobron. Daarnaast geniet je van een gezonde portie draagcomfort, dankzij de zachte oorschelpen en hoofdband. De BluTC 2 wordt compleet geleverd met een audiokabel waardoor hij ook geschikt is voor geluidsbronnen zonder Bluetooth-ondersteuning. Via het geïntegreerde Touch Control-systeem op de oorschelp kun je je muziek bedienen en telefoongesprekken aannemen. Tenslotte neem je de Imperial BluTC 2 eenvoudig overal mee naartoe in de meegeleverde case.


Kom maar op met die koptelefoon!

In totaal hebben we 5 stuks klaarliggen om op te sturen naar de echte muziekliefhebbers die een uitgebreide, eerlijke (positieve en negatieve reviews zijn welkom) en goed onderbouwde review schrijven. Aan jou dus de taak om ons te overtuigen dat jij de beste, meest uitgebreide en volledigste review kunt schrijven over deze koptelefoon. Hoe je dat moet doen? Dat is aan jou! Je mag gebruik maken van tekst, foto’s, knutselwerken, video’s en al het andere dat je kunt bedenken. Jouw inzending kun je hieronder achter laten.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
26-01-2017 16.00: Bekendmaken winnaars.
27-01-2017: De winnaars ontvangen een Secret Deal om de koptelefoon voor € 50 te kopen.
31-01-2017: De koptelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
17-02-2017: Jouw uitgebreide review staat online

21 januari 2017 om 23:56
pilow Gebruiker

Ik heb de ballen verstand van muziek, voor mij is het belangrijk dt er geluid uit komt, het liefst ook verstaanbaar. Maar technisch kan ik dit ding binnenste buiten keren.

22 januari 2017 om 00:09
cemsar Gebruiker

Momenteel gebruik een Böse zou graag een ander merk willen uittesten. Ben benieuwd of ik geselecteerd wordt als mogelijk tester. Kom maar op Ibood Make Me Happy !!!

22 januari 2017 om 00:14
hoekh00 Gebruiker

Beste iBOOD ik zou graag de koptelefoon willen uitproberen om via de koptelefoon nog beter en mooier de races van ‘onze’ Max Verstappen te kunnen volgen.

22 januari 2017 om 00:21
johan1983be Gebruiker

Ik zoek al even een koptelefoon om wat muziek te kunnen luisteren en waarbij ik me even kan afsluiten van de drukke wereld om me heen. Met andere woorden: als de baby slaapt en ik stiller moet zijn…..

Ik hoop hem te kunnen testen met spotify en eventueel tijdens het lopen.

22 januari 2017 om 00:38
kaaaal Gebruiker

Veel actief in de studio.. ik ben heel benieuwd, kom maar op!

Wordt vervolgd..

Gr Marco

22 januari 2017 om 00:48
Jonsibal Gebruiker

Beste team Ibood,

Graag ontvang ik deze IMPERIAL BluTC 2 versie aangezien ik recent de witte IMPERIAL BluTC 1 variant ook aangekocht heb.

Ik ben bereid een hoogwaarde review op te zetten aangezien ik beide versies in perspectief kan brengen door ze uitgebreid aan een vergelijkingstest te onderwerpen.

Als u geinteresseerd ben in een onafhankelijke review, dan zie ik de IMPERIAL BLU-TC versie 2 graag spoedig tegemoet komen.

Met vriendelijke groet,

Gr. Rob

22 januari 2017 om 01:10
Claidy Gebruiker

Beste team van ibood,

Ik ben al jaren een muziekliefhebber met een kritische instelling, en om die rede meld ik mij aan voor de test.

Bekijkt maar mijn bestellingen dat aantoont waar mijn interesse naar uit gaan.

Ik wacht het vol spanning af.

mvg C.Ristie

22 januari 2017 om 01:14
klaasboele Gebruiker

Graag zou ik deze koptelefoon willen testen, omdat dit voor mij de eerste draadloze zou zijn. Allereerst zou ik het verschil willen horen tussen bedraad en draadloos luisteren. Men zegt namelijk dat de enige manier om de volledige muziek te horen je uitsluitend bedraad moet luisteren. Daarom ben ik heel benieuwd wat er verloren gaat door het gebruik van Bluetooth. Daarnaast zou ik wat kunnen luisteren om het verschil te horen tussen high end koptelefoons van diverse merken en deze Imperial. Daarmee zou ik pop, jazz en klassieke muziek gaan vergelijken. Ook het verschil in MP3 kwaliteit en bijvoorbeeld Flac- en wavbestanden komen aan de orde. Tot slot de bouwkwaliteit en het draagcomfort. Ik ben benieuwd!

22 januari 2017 om 01:27
Lawk13 Gebruiker

Testen doe ik altijd  en helemaal als ik zeker wil weten wat er geboden wordt, voor ik tot de aankoop over ga. Daarom heb ik nu al gekeken naar de mogelijkheden en de voor en nadelen van dit product. Deze bevallen me nu al. Optisch is het nog stijlvol ook. De laatste stap tot overgaan van de koop is testen. Dus bij deze doe ik graag mee.

22 januari 2017 om 08:23
tjo Gebruiker

Awel ge moogt mij die vettige koptelefoon opsturen, het ene plezier is’t andere waard hé. Ben ne keer curieus…

22 januari 2017 om 08:25
Guus1962 Gebruiker

Kom maar op met de 2, ik heb nu de 1 en kan ze dan voor jullie uitstekend vergelijken. En dus een goede en eerlijke review schrijven.

Ik kijk er naar uit!

22 januari 2017 om 09:10
gsroet Gebruiker

Ja hoor, die test ik wel ff

22 januari 2017 om 09:10
gideonjansen Gebruiker

Ik heb mij altijd afgevraagd of een BT versie slechter/minder goed klinkt dan eentje met draad. Alle reviews zeggen van wel, maar ik heb zelf het nog steeds maar bij draad gehouden. Middels deze deal zou ik dan ook de verschillen met mijn Bose willen blootleggen icm mijn HTC One M8s telefoon. Zeer benieuwd wat hier uit gaat komen.

Gideon

22 januari 2017 om 09:37
Mabury10 Gebruiker

Ik gebruik al jaren de Jabra Revo One ook aangeschaft via iBood. Deze bevalt uitstekend, maar met liefde koop, gebruik en review ik dit exemplaar.

Alvast bedankt voor de “secret” deal. :P

22 januari 2017 om 10:36
datezZz Gebruiker

Ik hou van hoge geluidskwaliteit om de werkuren door te komen en geniet al jaren van B&W P3 & P5. Mijn huidige koptelefoon heeft de reis naar India jammer genoeg niet overleefd. Ik zie er naar uit om deze koptelefoon op de rooster te leggen.

22 januari 2017 om 10:49
beguinj Gebruiker

Hey Ibood,ik meld me ook aan om te testen. Heb via jullie al diverse draadloze koptelefoons gekocht en ben benieuwd hoe deze “scoort” tov die andere. Kom maar op!

22 januari 2017 om 11:55
delot2011 Gebruiker

Euro 50,00 betalen om een hoofdtelefoon te testen? moet niet gekker worden. het gaat om 5 hoofdtelefoons: kan de Media Markt geen Euro 250,00 investeren in

een aantal reviews die waarschijnlijk er positief zouden zijn? Want een reviewer die iets gratis krijgt is gemiddeld positiever dan een betalende reviewer.

22 januari 2017 om 12:20
Moderator Paul Moderator

Beste delot2011,

Zoals je in de intro tekst kunt lezen krijgen de geselecteerde testers maar liefst €149,99 korting (75%) op de adviesprijs. Er wordt dus al een flink voordeel gegeven in ruil voor een review. 
Hoewel je in de 1e zin voorstander bent van gratis, wie niet :) , pleit je in de 2e zin juist voor betalend. 
We hopen van harte dat de reviewers kritisch en eerlijk de hoofdtelefoons testen en alle voors en tegens benoemen, ondanks dat ze deze hoofdtelefoons bijna gratis verkregen hebben.

Vriendelijke groet, Paul

22 januari 2017 om 13:40
delot2011 Gebruiker

Ook in de 2e zin pleit ik voor gratis. Lees hem nog maar eens.

22 januari 2017 om 23:15
Xaobotnik Gebruiker

Je hebt natuurlijk wel gelijk aangezien het gratis reviews zijn en deze exemplaren ergens in een aanbieding terecht gaan komen. Maar het is natuurlijk ook zo dat jij ervoor kan kiezen een beperkte en beknopte review te schrijven. Dus dan hebben ze er  nog steeds weinig aan.

22 januari 2017 om 12:15
wmpool Gebruiker

Ik zoek nog een goede draadloze hoofdtelefoon,  benieuwd of dit vergelijkbaar is met mijn Sennheisser.

Zou  dit graag uitgebreid testen en in een mooie review samenvatten

22 januari 2017 om 12:30
tijn1967 Gebruiker

Kom maar op met dat ding. Eerder heb ik bij jullie de Logic3 T350 gekocht. Wat een SUPER-ding! Echt een goed geluid over het gehele spectrum en zéér comfortabel te dragen. Ook de actieve demping vind ik een uitkomst. En dan ziet ie er ook nog eens top uit. Alleen jammer van dat touwtje tijdens het wandelen, waarvan de knoppen ook niet met mijn Samsung praten… Vandaar dat ik heel graag een on-ear zonder touwtje wi l testen.Ik vind het ontwerp niet zo fraai als mijn Logic3, maar wie weet overtuigt deze koptelefoon me met het additionele comfort. Ik houd me aanbevolen. Groeten uit Tilburg.

22 januari 2017 om 12:52
juggler1988 Gebruiker

ga ER geen tijd in steken on mooie dingen Te gaan doen laatste paar keer ook gedaan. Te veel tijd niets voor terug . Dus zeg gewoon via deze manier dat ik het Super graag wil. Want heb hekel aan draden word er gestoord van. En gebruik al oordoppen en koptelefoons draadloos. Maar dit een geval uit de hemel moet zijn zo geweldig. Daar ben ik wel benieuwd naar.

22 januari 2017 om 14:00
obelixer Gebruiker

Ik denk zelf muziek te kunnen maken en zit dan uren met een hoofdtelefoon in b.v. Ableton te werken.

Uiteraard ook de overige media komt via mijn geliefde maar uitgestorven HD265 binnen.

Als ik voor deze koptelefoon een review zou moeten maken dan is het: ON-ear? nooit!

comfort/draag gemak valt dan meteen weg.

Dr term “vette koptelefoon” zal zijn naam eer aan doen want de pads lijken me gewoon plastic te zijn en dat wordt een zweterig geheel op je oren.

Ze zien er ook nog eens bulky uit,

Er moet uiteraard ook een batterij/accu in passen waardoor je meteen niet de vrijheid hebt om flink “vrij” met je muziek het middelpunt van de vliegende kracht uit te testen.

Misschien werkt de beugel als een stevige klem op je oren en kun je er toch nog flink mee headbangen zonder je omgeving te raken met een rondvliegende headset.

Het lijkt op een “one size fits all” maar dat lijkt me bijzonder.

De prijs is daarbij ook nog eens stevig. voor 200 euro moet er voor de meeste mensen minstens een schreeuwend merk/logo op komen waar men dat bedrag dan wel graag voor neerlegt.

Het ding komt in een oversized washandje en een hardcase (wat dan wel handig is) alles aan touwtjes en opladers zitten erbij en je kunt er ook mee bellen vanwege de mic. (in snoertje)

dat laatste is onduidelijk of er in de koptelefoon zelf (draadloos gezien) ook een microfoon zit.

Verdere specs. dan onderstaand kon ik niet vinden.

Wireless transmission: Bluetooth 4.0 + EDR
Range: 10m
93dB geluidsdruk.
frequentiebereik 20-20.000 Hz (THD): 1KHz ≤ 5%
3 standen equalizer ingebouwd.

Codecs supported: Apt-X,A2DP(1.2),AVRCP(1.4),HFP,HSP
Control: touch control
Control options: music start/pause, vol up/down, title next/previous, phone answer/hold/reject, redial
Battery type: 3.7V Li-polymer rechargeable
Operating time: 12 hrs.
Charging time: 2.5 hrs.
Standby: 200 hrs.
Micro-USB port voor oplader
3.5 mm jack connectie via kabel.
materiaal: carbon met chrome en nep leren kussentjes (plastic)
Gewicht: 285g

Voor 50 euro een leuk ding maar voor 200 zou ik elders kijken. (Amazon trouwens 149.-)

Reviews: zoveel hoofden, zoveel onzin.

22 januari 2017 om 15:40
PeepPeep Gebruiker

Okee, okee. Ik zal me ook maar ff aanmelden…… Dat maakt de keuze voor jullie wat makkelijker!

Ik kan wel hele lulverhalen ophangen over hoe bijzonder audiofiel ik wel niet ben (klinkt als een enge ziekte maar is niet meer dan een aangename afwijking), dat ik er dramatisch uitgebreide testen en productvergelijkingen erop los ga laten en vanuit diverse perspectieven en in de meest extreme situaties (boven op de Mount Everest, op de Noordpool en 5 kilometer onder zee) een diepgaande analyse zal doen, en wel dit in vergelijk met de top 500 van de huidige koptelefoonmarkt………. maar dat is misschien een beetje teveel van het goede.

Daarom zal ik deze koptelefoon gewoon in de meest gangbare situaties testen: aan de stereo, de TV, de PC, in de auto, aan de telefoon en tablet. Thuis, op het werk, onderweg, in de sportschool en joggend door de polders. Maar ook liggend op het strand, slapend in de bioscoop, op het voetbalveld (tribune dan he), tijdens het afwassen, de elfstedentocht schaatsend, de Euromast abseilend, in de Droomvlucht van de Efteling, urenlang kleren shoppend met mijn vrouw……. Kortom, de normale dagelijkse dingen waar de gemiddelde koptelefoongebruiker mee te maken krijgt. Geen technische liflafjes, overdreven show maar pure oer-Hollandse nuchterheid en realiteit. En daar gaat het toch om?

22 januari 2017 om 19:29
loekbouten Gebruiker

Maak regelmatig filmpjes en ben daarbij vaak uren bezig om de juiste muziek erbij te zoeken. De juiste muziek bepaald in bijna alle gevallen de sfeer en het gevoel bij ‘n film. Zou een perfecte aanvulling zijn op mijn (een klein beetje) uit de hand gelopen hobby.

22 januari 2017 om 20:40
mennohuizinga Gebruiker

Voor mij zou dit een mooie oplossing zijn om hem te testen. Heb denk ik al meer dan 5 verschillende uitgeprobeerd via iBood maar nog niet de juiste gevonden.

22 januari 2017 om 20:59
TomRotterdam Gebruiker

Zou mooi staan naast m’n Parrot Zik en m’n oude Sony koptelefoons. Bluetooth, da’s toch de toekomst wat betreft aansluiten van audio- apparatuur, niet alleen koptelefoons maar ook luidsprekers, zeker achterluidsprekers in surroundsets! Wat ik mis is actieve ruisonderdrukking, al kunnen goed aansluitende oorschelpen ook voor uitsluiting van omgevingslawaai zorgen… M’n 20 jaar oude Sony ES- set zorgt voor een fantastisch test- geluid!

22 januari 2017 om 21:34
MRRijkiE Gebruiker

Ooooit kocht ik al eens een vergelijkbare koptelefoon van JABRA bij IBood.
De vraag is nu:

Zit deze comfortabeler?
Gaat de accu langer mee?
Blijft deze beter verbonden met mijn telefoon?
Kllnkt ie net zo goed of beter?
Hoe is de prijs kwaliteit verhouding? Is ie echt twee keer zo goed?
Is de bediening makkelijk en goed?
Ben ik verstaanbaar als ik aan het bellen ben?
Hoe is de bass?
Blijft ie ook goed zitten op de fiets?
Hoor ik een auto nog wel aankomen?
Hoeveel meter kan ik van mijn telefoon aflopen zonder dat de verbinding verbreekt?
Kan deze wel met mijn PS4 connecten?
Heeft ie ook nog een draadje voor als de accu toch leeg is?
Hoe zwaar is tie?
Past ie op zowel grote als kleine koppies?
Kan ik erop per ongeluk op gaan zitten, zonder dat ie meteen uit elkaar valt?
Doet ie het nog na een regenbuitje?

Wil je antwoorden op deze vragen en meer, laat hem dan door mij testen voor deze keer!

Groeten – Marko.

22 januari 2017 om 21:59
beep Gebruiker

Oeps wat een reacties……genoeg keuze lijkt m!

Ik heb de tijd om een goede review te schrijven. Ik hoor het wel!

22 januari 2017 om 23:42
Xaobotnik Gebruiker

Ik zou hem ook best willen testen. Ik ben helaas niet thuis, maar wellicht dat ik op basis van mijn oude rommelige kamer bij mijn ouders een idee kan geven van wat audio voor mij betekent. Dit is dus allemaal slaapkamer-werk, thuis in mijn woonkamer staat het materiaal dat ik dagelijks gebruik. Het lijkt me redelijk om aan te nemen dat als het spul dat ik bij mijn ouders heb staan beter is, ik het mee naar huis had genomen.

Anyway:

Een vreemd apparaat wellicht. Het gaat om een Silvercrest DVD-speler. Ding heeft me niet meer dan 70 euro gekost. De reden echter dat ik deze kocht was niet dat ik DVD’s wilde afspelen, maar het gegeven dat er een audiochip in verwerkt zit van Nagaoka. Iets dat nooit wat geworden is, en vervolgens opgekocht is door de OEM-fabrikant die deze DVD-speler ook gemaakt heeft. Kennelijk wisten ze niet wat het was, maar voor weinig geld had je dus topaudio, en ook de ondersteuning van digitale losslessformaten, waardoor je dus niet eens alleen CD’s kan afspelen, maar via USB (en gebrande CD’s uiteraard) ook gewoon digitale content.

Erboven ligt een Gladen RS-150-serie auto-versterker die ik nooit gebruikte als versterker, maar deze staat niet aangesloten. Mensen zullen wellicht ook de monster-kabels herkennen die daarboven te zien zijn. Accessoires als kabels zijn bij analoge signalen ook belangrijk.

Verder zie ik net dat er toevallig een Philips FX4M boven ligt.

 

Onkyo TX313 versterker. Gewoon voor de TV audio en aangesloten speakers. Voor een slaapkamer is het meer dan voldoende. Daarboven is een van de satellieten te zien van de Z5400-PC set en een SOL-republic bluetooth speaker die ik in de badkamer gebruikte, icm de Asus Transformer tablet waar hij op staat. De Jamo-staander erover is een Jamo S420-serie die uiteraard op de Onkyo aangesloten staat.

Hier zien we een andere satelliet van de Z5400, de versterker van de Z5400 wat de voornaamste reden is dat ik deze set kocht; drie S/PDIF aansluitingen, waarvan één coaxaal en twee optisch. Dit uiteraard naast de aansluitingen voor de 5.1 oplossing. Verder zien we een Teufel Mute. Prima koptelefoon voor zijn prijsklasse van ongeveer 200 euro als ik me niet vergis. Verder zien we een Teufel Concept B20 speaker. De Z5400 is een prima game-set, maar voor muziek is de Teufel aanzienlijk beter. Dat Trust-ding is een DAC van inderdaad het budgetmerk Trust. Die koptelefoon was destijds een van de beste 5.1 hoofdtelefoon-oplossingen. Maar tegenwoordig is het prut. De DAC is echter een noemenswaardige toevoeging voor wat ik uit mijn geluidskaart kreeg. Een normale audio-DAC van gelijkwaardige kwaliteit zou me minimaal 200 euro kosten.

De rechterzijde van het bureau. Een AKG Hearo die ik later als vervanging voor de Trust-oplossing kocht voor cinema-geluid in een koptelefoon. De andere Teufel-speaker uiteraard, en wederom een satelliet van de Z5400. Verder zien we daaronder een HTC One M8. Ik ben geen HTC fan, verre van (vanwege de zwakke internals). Maar qua audio-output is de One-reeks al jaren de beste optie die je kunt nemen. Mijn standaard toestel is op het moment een iPhone 6S, maar als het gaat om muziek-luisteren is de HTC nog altijd mijn primaire keus. Ik heb ook nog een mp3-speler, maar deze is wat te zwaar voor bij het sporten.

Hmm, ik bedenk net dat ik wellicht beter effe naar beneden had kunnen lopen en de toren van mijn vader had kunnen laten zien. Hoofdzakelijk jaren ‘80 en ‘90 spul maar wel een stuk serieuzer dan het werk dat ik hier heb dat toch vooral digitaal georiënteerd is, behalve de Gladen 150…

Maar goed, dat zou ook valsspelen zijn.

 

Wat links daar reviews die ik geschreven heb:

Dit zijn mijn reviews op Tweakers: https://tweakers.net/productreview/user/46032/

http://www.kieskeurig.nl/mediaspeler/product/964400-mede8er-med500×2/reviews (effe ctrl+f op ‘xaobotnik’)

https://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/product/3345335-sony-srs-zr5 (effe ctrl+f op ‘xaobotnik’)

http://nl-nl.forum.ibood.com/products/18450-160221/duopack-philips-fx4m-koptelefoon-met-mic/#comment-722042

https://www.besteproduct.nl/hoofdtelefoons/584133

Overigens ben ik het met delot2011 wel eens dat het jammer is dat er 50 euro voor betaald moet worden. Als er een kwaliteitsnorm gesteld wordt en jullie weten dat er kwaliteit geleverd wordt op basis van de achtergrond die we hebben, is dat wel wat waard. Ja, 150 euro van de adviesprijs, maar is die stap van 50 euro dan net te veel? Op andere sites zoals Tweakers werken de acties namelijk wel zo (degelijke review schrijven en het apparaat mogen houden).  Beetje jammer dus. Maar goed, ik ben benieuwd of ik uitgekozen wordt.

22 januari 2017 om 23:50
Xaobotnik Gebruiker

Zit effe naar die foto’s te kijken. Zie ik gewoon nog een koptelefoon liggen en een deel van de JAMO staander waar ik niets over gezegd heb, en besef ik me dat er nog een Plantronics kopelefoon ergens moet liggen die ik wellicht in beeld had moeten zetten. Is net als de IMPERIAL BluTC 2 eveneens een bluetooth koptelefoon met AptX-ondersteuning, wat sowieso de reden is ik de HTC One moet gebruiken aangezien zowel mijn iPhone als mp3-speler deze ondersteuning missen…

25 januari 2017 om 09:12
eldeejee Gebruiker

Je hebt duidelijk verstand van je spullen en kunt prima schrijven. Neem even contact op met info @ gadgetgear.nl. Daar hoef je niet te betalen om te reviewen ;-)

25 januari 2017 om 09:13
eldeejee Gebruiker

Oja, we houden wel van iBood hoor, dit is zeker niet negatief bedoelt ten opzichte van de actie van iBood ;-)

23 januari 2017 om 05:50
taninhaaa Gebruiker

Als het om  gaat om een test voor een review zal ik zeker kritische mijn oordeel uitbrengen want ik heb in mijn leven zeer goed tot zeer slecht geluid systemen gehad en als een Braziliaanse meid hou ik veel mijn muziek, maar op een hele goed apparaat. Dus als jullie echter een eerlijk antwoord wil voor dit apparaat dan stuur naar mij op en wij zullen zien als die echte goed is of niet. Fijne week allemaal

23 januari 2017 om 07:33
bi4ube Gebruiker

Oja me veel plezier ga ik deze uittesten op de trein, in de huiskamer en in bad. :-) Mijn 3 favoriete plaatsjes om muziek te luisteren. :)

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reviews van dit toestel, 250€ is toch geen lage prijs, dus laat maar komen die handel , we gaan eens testen of hij daadwerkelijk doet wat hij moet doen.

groetjes

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.