19 januari 2017 om 15:18
iBOOD
Header

Stijlvol? Check!
Helder en krachtig geluid? Check!
Een koopje? Check!


Huh, wat?

Wij mogen 5 iBOOD’ers gelukkig maken met een geweldige deal! We hebben 5 ‘Imperial BluTC 2‘ koptelefoons liggen. We zoeken nu 5 muziekliefhebbers die deze pareltjes van ons overnemen, hem uitgebreid testen en vervolgens een kwalitatieve en uitgebreide review schrijven. In ruil hiervoor krijg je € 149,99 korting t.o.v. de adviesprijs. Jij betaalt slechts € 50,-.


Voor ik ga juichen.. Over welke koptelefoon gaat het precies?

De Imperial BluTC 2 is een stijlvolle koptelefoon die je verwent met een helder en krachtig geluid. Je sluit deze on-ear-koptelefoon via Bluetooth draadloos aan op je smartphone of een andere audiobron. Daarnaast geniet je van een gezonde portie draagcomfort, dankzij de zachte oorschelpen en hoofdband. De BluTC 2 wordt compleet geleverd met een audiokabel waardoor hij ook geschikt is voor geluidsbronnen zonder Bluetooth-ondersteuning. Via het geïntegreerde Touch Control-systeem op de oorschelp kun je je muziek bedienen en telefoongesprekken aannemen. Tenslotte neem je de Imperial BluTC 2 eenvoudig overal mee naartoe in de meegeleverde case.


Kom maar op met die koptelefoon!

In totaal hebben we 5 stuks klaarliggen om op te sturen naar de echte muziekliefhebbers die een uitgebreide, eerlijke (positieve en negatieve reviews zijn welkom) en goed onderbouwde review schrijven. Aan jou dus de taak om ons te overtuigen dat jij de beste, meest uitgebreide en volledigste review kunt schrijven over deze koptelefoon. Hoe je dat moet doen? Dat is aan jou! Je mag gebruik maken van tekst, foto’s, knutselwerken, video’s en al het andere dat je kunt bedenken. Jouw inzending kun je hieronder achter laten.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
26-01-2017 16.00: Bekendmaken winnaars.
27-01-2017: De winnaars ontvangen een Secret Deal om de koptelefoon voor € 50 te kopen.
31-01-2017: De koptelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
17-02-2017: Jouw uitgebreide review staat online

20 januari 2017 om 16:55
sylvana_pronk Gebruiker

Graag zou ons gezin deze koptelefoon testen mn jongens en ik zijn gek op muziek luisteren en film kijken  op tv tablet telefoon maar met 4 mensen in 1 huis is het wel is lastig met al die geluiden en aangezien ik moeilijk loop is al die draaden in huis ook vrij lastig nog nooit bluetooth  gebruikt aangezien deze koptelefoons vask toch duurder in aanschaf zijn.

20 januari 2017 om 17:54
pcphilip Gebruiker

Een fervente muziekliefhebber die meerdere koptelefonen in huis heeft en veel tijd spendeert met het luisteren naar muziek op de trein en tijdens het programmeren, wel zoek niet verder want u heeft hier de geschikte kandidaat gevonden om deze Imperial BluTC 2 te reviewen.

Ik ben er vrij zeker van dat deze over-ear koptelefoon voor uren aan een stuk gebruikt zal kunnen worden aangezien deze exemplaren vaak comfortabeler zitten en minder pijn doen dan de on-ear varianten. Ik ga de komende maand ook een aantal keer op reis, waardoor ik hem in veranderende omstandigheden zal kunnen reviewen, gaande van in zeer luide vliegtuigen naar de iets minder luide maar oh zo rumoerige treinen.

Zelf kijk ik zeer vaak naar reviews van elektronica vooraleer ik iets aanschaf, waardoor ik toch wel een vrij goed idee heb van wat jullie zoal verwachten in een uitgebreide review. Reviewers zoals MKBHD, Austin Evans, Android Authority en TechnoBuffalo zijn me niet onbekend. Ook zit ik vaak op tweakers.net en probeer ik daar zoveel mogelijk reviews bij mekaar te krijgen om een aankoop (al dan niet) te verantwoorden.

Kortom kan ik wel stellen dat de hoofdtelefoon dagelijks voor uren aan een stuk gebruikt zal worden en dat met mijn achtergrond in het gebruiken van andere koptelefoons zeker een voordeel zal zijn in het schrijven van een eerlijke en uitgebreide review. Zo zullen audio kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, interface, connectiviteit, frequentie-analyse en design zeker besproken zal worden

21 januari 2017 om 14:49
W. Gebruiker

Zo jammer dat dit een on-ear is :)

21 januari 2017 om 21:17
berkeger Gebruiker

Oooh mijn zoontje drumt en wil graag draadloos muziek op zijn oortjes…

Mogen wij deze a.u.b testen? Wij zullen uitgebreid revieuwen!

b.v.d.

Marianne uit Schijndel

20 januari 2017 om 19:41
w0uter Gebruiker

Ach, ik heb toch al een koptelefoon fetish! Daar past deze mooi tussen! ;-)

20 januari 2017 om 19:50
Antwerpenzuid Gebruiker

Deze wil ik wel uittesten, net op zoek naar een draadloze hoofdtelefoon

20 januari 2017 om 20:33
martingrob Gebruiker

Als muziekliefhebber test ik deze graag. Heb verschillende thuis maar nog geen goede draadloze.

20 januari 2017 om 20:59
NickvanLeeuwen Gebruiker

Tijd voor een goede hoofdtelefoon in mijn huis. Kom maar op met deze jongen! Dan zal ik ‘m eens van top tot case onder handen nemen.

20 januari 2017 om 21:45
ruyter Gebruiker

een muziekliefhebber in zowel pop, rock als klassieke muziek ben ik altijd op zoek naar de beste koptelefoon en wil graag onderzoeken of deze beter is dan mijn op iBOOD gekochte AKG koptelefoon.

21 januari 2017 om 00:04
j.kerkveld Gebruiker

Ben fervent muziekliefhebber en al langere tijd op zoek naar een draadloze koptelefoon. Heb er al een aantal uitgeprobeerd maar deze voldeden niet aan mijn verwachtingen. Ben daarom een tijdje gestopt met het zoeken naar en gebruik nu mijn apple in-ear dopjes. Zie in deze aanbieding de kans om deze koptelefoon te testen en de mogelijkheid om eens in het bezit te komen van een echte goede draadloze koptelefoon.

21 januari 2017 om 00:10
bramw Gebruiker

De dagen op kantoor doorkomen met het geluid van goede muziek in plaats van dat van het geluid van collega’s, dat lijkt me een goed begin van het nieuwe jaar. Meer concentratie met glashelder geluid.

21 januari 2017 om 00:11
vuurvreter63 Gebruiker

Ik zou deze graag willen testen, ben nu druk op zoek naar een nieuwe koptelefoon die past bij mijn telefoon waarmee ik de muziek beluister.

Ben ondertussen wel klaar met het draadje van de koptelefoon die altijd in de weg zit en/of zorgt voor een scheef zittend oortje.

Dus kom maar op iBood :-)

21 januari 2017 om 00:21
Bartes Gebruiker

Ik luister vaak en veel muziek. Daarvoor gebruik ik oortjes of een koptelefoon. Helaas vallen de oortjes vaak uit me oren en aan de koptelefoon zit een draad. Omdat de betere koptelefoons vaak vrij duur zijn ben ik meestal niet in staat om zo’n goede koptelefoon te kopen. Maar gelukkig is ibood er nu met weer een geweldige actie. Ik kan deze koptelefoon op meerdere manieren testen. Zo heb ik een oude en een nieuwe telefoon, een tablet en een stereo-installatie. Ik zal met veel plezier een uitgebreide review voor jullie schrijven als ik deze koptelefoon zou kunnen krijgen voor dit zachte prijsje.

21 januari 2017 om 00:22
qwerty94 Gebruiker

Geweldig! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede kwaliteit bluetooth koptelefoon die niet snel in prijs oploopt naar 300euro. Ik zou hem graag willen testen en een uitgebreide doch betrouwbare review achter te laten.

Let’s do this!

21 januari 2017 om 14:19
Martin Kremers Gebruiker

Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een goede draadloze koptelefoon. Wij zijn beide zeer slecht horend en TV kijken zonder ondertiteling lukt niet meer. De hoorapparaten bieden te weinig uitkomst. Koptelefoons met bedrading is lastig en de draden moeten verlengd worden. Ik weet niet of deze ook draadloos zijn aan te sluiten of op het ZIGGO horizonkastje. Maar als dat kan dan wil ik deze zeker wel uitproberen. Als deze goed bruikbaar is dan wil ik er 2 aanschaffen

25 januari 2017 om 10:54
Grasshoppa Gebruiker

Hoe kan een product goed beoordeeld worden als u de details niet kan horen?

21 januari 2017 om 14:19
alios Gebruiker

Een draadloze koptelefoon… Dat is DE uitdaging. De verschillen tussen draadloze modellen kunnen enorm zijn, ondanks een gelijkaardige prijs. Een draadloze koptelefoon, dat is waar ik naar streef en daarom zou ik hem graag willen uittesten!

21 januari 2017 om 14:20
TRuikes Gebruiker

Ik ben een technisch student die veel naar muziek luistert. Afgelopen jaar heb ik bijna 1500 uur naar spotify geluisterd! Ik gebruik daarvoor veel oordopjes/hoofdtelefoons van verschillende merken (Philips, Sennheiser, Sony) en ben bekend met de verschillen tussen verschillende types oordoppen/hoofdtelefoons. Daarnaast weet ik waarop ik moet letten in termen van geluidskwaliteit (geluidsdynamica in hoge en lage frequenties, helderheid etc.). Als student ligt de prijs van deze hoofdtelefoon buiten mijn gebruikelijke budget, dus ik zou hem natuurlijk erg graag willen gaan testen!

Edited by: Paul fixed typo

21 januari 2017 om 15:32
RobinVLand Gebruiker

Ik ben een beetje een audiofiel. Spijtig genoeg ben ik ook nog student, die dus niet elke 4 maanden de beste koptelefoon op de markt kan kopen. Maar als ik dan eens een koptelefoon aankoop, investeer ik ineens in kwaliteit. Zo is mijn huidige koptelefoon de Audio-Technica ATH-MSR7 gekocht via Ibood, als ik mij niet vergis hebben ik en mijn schoonbroer (hij heeft ze toen gekocht) hier toen 170 i.p.v. 270 euro voor betaald toen. Van deze Audio-Technicas ben ik trouwens mega content van, super geluid’s kwaliteit en goede bouw kwaliteit. Daarvoor heb ik via Ibood al een paar oortjes van JBL (via mijn eigen account) en een paar oortjes van Denon gekocht. Spijtig genoeg zijn beiden al kapot, dankzij veel gebruik, beetje zweet en regen van het joggen. Mijn laatste audio toestel dat ik heb aangekocht was een paar draadloze bluetooth earbuds van Enod via kickstarter.

Kort samengevat, ik kan de BluTC vergelijken op het gebied van: geluidskwaliteit met mijn Audio-Technica

alledaagse bruikbaarheid, achtergrondgeluiden die bluetooth meegeeft en batterij leven met mijn Enod Waveport

In de bijlage zit een foto van mijn Audio-Technica’s. Ik zit nu op kot (inderdaad om te blokken) en mijn Enod earbuds liggen nog thuis dus hier geen foto van.

21 januari 2017 om 16:17
peekaa1 Gebruiker

Hallo mensen van iBOOD. Heel graag zou ik de hoofdtelefoon willen testen en ik denk dat ik voor jullie een hele goede keuze ben. Knutselen doe ik niet maar verslaafd aan goed geluid ben ik wel. Inmiddels ruim in de vijftig maar al vanaf mijn jonge jeugd gek op muziek en dan vooral in combinatie met kwalitatief goed geluid. Ik spreek over een heel andere tijd dan nu als ik vertel dat ik in mijn 9e levensjaar 2 hele weken hard gewerkt heb om mijn 1e transistorradio te kunnen kopen. Vanaf toen heb ik langzaam maar zeker door er steeds voor te sparen steeds betere apparatuur gekocht. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een super-high-end muziekinstallatie, zorgvuldig samengesteld uit allemaal losse componenten. Mijn oortjes zijn dus wel heel erg verwend. Oh, en denk nu niet: “die luistert natuurlijk alleen naar klassieke muziek”. Nee, integendeel, ik luister het meest naar R&B, singer/songwriters en trance. Ik bezoek regelmatig dance- en tranceparties en outdoor festivals. Bij mijn installatie heb ik ook een draadloze hoofdtelefoon van Sennheiser. Ik zou dus van de Imperial BluTC 2 niet alleen willen horen of hij mijn verwende oortjes kan overtuigen maar hem ook willen vergelijken met de Sennheiser. Dat laatste niet alleen v.w.b. de geluidskwaliteit maar natuurlijk ook lettend op pasvorm, draagcomfort en demping van omgevingsgeluiden. En niet alleen binnen maar ook buiten en in de auto want of ik hem nu op mijn installatie aansluit, op de Car-HiFi of op mijn S7, ik zal hem in al die verschillende situaties nauwlettend aan de tand voelen. Kom maar op dus met die Imperial BluTC 2, ik lust hem rauw! :-)

21 januari 2017 om 16:26
maderu Gebruiker

To make my music look great again!

21 januari 2017 om 16:33
Paulo1965 Gebruiker

hey ik wil het testen ge paulo nunes

*knip*

Edited by: Paul adresgegevens verwijderd ivm privacy

21 januari 2017 om 16:49
Binnenmars Gebruiker

Ik zie op Tweakers het model 1 op 90 euro staan, dan is 50 euro voor model 2 nog een mooie korting. Bij ons verslijten we aardig wat koptelefoons maar het gaat  het vooral om gamingexperience, geen idee of deze koptelefoon daar ook geschikt voor is, maar hij beschikt wel over een microfoon en dat vind ik hier zo snel niet terug, toch handig on te weten. Ik doe niet mee hoor voor de actie, maar goed om te weten dat muziek mijn passie is, ik mijn eerste Pioneer stereo installatie op mijn 16 heb gekocht met hard werken tijdens de vakanties daarna aan mijn neefjes heb gegeven die hem maar weer doorverkocht hebben voor veel geld. En dan ken ik ook nog een student die op zoek is naar een koptelefoon maar waarvoor 50 euro veel te veel is omdat hij nog bezig is met het afbetalen van z’n 3-wieler omdat er één been is afgezet en de begrafenis van zijn moeder die overleden is aan kanker is ook nog niet geheel afbetaald Als jullie vinden dat hij ervoor in aanmerking komt, gratis en voor niets inc. verzendkosten dan kun je me mailen of even googelen op: student – koptelefoon – één been – 3-wieler – moeder dood kanker.

21 januari 2017 om 17:07
Binnenmars Gebruiker

Ik krijg net een vraag over de vader.

De student is van Columbiaanse afkomst, z’n vader, die zwaar aan de drank was, heeft hem op éénjarige leeftijd achtergelaten en is toen vertrokken naar Brazilié, misschien ken je hem nog van de aflevering van Spoorloos waar de vader niet door Derk werd gevonden, sindsdien leven hij en z’n overigens Nederlandse moeder in een plaggenhut op de Drentse hei, maar studeert hij ondertussen aan de universiteit van Assen (UVA).

21 januari 2017 om 17:22
Binnenmars Gebruiker

Oja,

Misschien een overbodige vraag tussen alle BT  en Spotify vragen maar werkt deze koptelefoon ook nog op een 4-sporen bandrecorder, cassettebandjes en Witte Kat batterijen (9V)?

21 januari 2017 om 16:56
tuantu Gebruiker

Ik werk als architect en onder het tekenen luister ik graag naar spotify via mijn Harman Kardon CL. Ik zou deze BluTC 2 graag willen testen, dan hoef ik voor de koffie mijn koptelefoon niet meer af te doen.????????

21 januari 2017 om 16:58
tuantu Gebruiker

Excuses voor de vraagtekens blijkbaar worden al mijn emoticons als vraagtekens vertaald :p

21 januari 2017 om 17:04
Jaapio311 Gebruiker

Ik heb destijds via ibood de Imperial 1 gekocht en was erg te spreken over de geluids- en bouwkwaliteit. Echter de kwaliteit van de bluetooth verbinding was een ramp. Als je smartphone niet stilgehouden werd viel het geluid regelmatig weg (zeker met een lage accustand). Ben erg benieuwd of dit probleem is verholpen met deze 2de versie en zou het natuurlijk graag zelf willen testen.

21 januari 2017 om 17:19
tonnylunshof Gebruiker

Ja, ik wil hem / haar ook wel testen, ben niet echt een fan van “”zonder kabel”" maar ….. met deze wil ik het proberen. omdat het ook kan met kabel, en dan bedoel ik een goede kabel! The looks is in ieder geval ok, ik kan er mee voor de dag komen ,op een mooie zomerse dag, met misschien wel ..300 mensen om me heen op het grasveld bij het zwembad.

21 januari 2017 om 17:20
Remco de Man Gebruiker

Hee Ibood!

Ik wil de koptelefoon graag voor jullie testen! Ik ben zeer actief als drummer in de muziekwereld. Ik sta op en ga naar bed met spotify. Daarnaast gebruik ik veel koptelefoons in studio’s en onderweg. Al mijn ‘ruwe mixen’ hebben een kwalitatief goede koptelefoon nodig om ze goed te kunnen beluisteren. Ik heb er dus al veel versleten!

Gr, Remco (demanremco@hotmail.com)

21 januari 2017 om 17:30
ivoque Gebruiker

Ik meld me aan om deze te testen !

IQ

21 januari 2017 om 17:48
mon369 Gebruiker

Graag meld ik me aan om de koptelefoon te testen. Voor mijn hobby bewerk ik muzieknummers zodat ze speelbaar zijn in Rock Band 3 (don’t ask). Om nummers speelbaar te maken is het nodig om tussen de 8 en XX uur met hetzelfde liedje bezig te zijn. Steeds terugspoelend, toonhoogte veranderend en tempo vertragend om de fijnste details en best verborgen noten te horen, die voor gebruikers interessant kunnen zijn om te spelen met hun controllers, keyboard of e-drum.
Een goede koptelefoon is daarbij een onmisbaar instrument.
Vandaar dat ik benieuwd ben hoe dit exemplaar zich verhoudt tot de hoofdtelefoons die ik eerder gebruikt heb.
Mijn ervaringen delen met anderen door een review te schrijven is ook geen straf. Daarom houd ik me van harte aanbevolen.

21 januari 2017 om 17:53
Robster76 Gebruiker

Als doorgewinterde muziek liefhebber, houdt ik me ook sterk aanbevolen.

21 januari 2017 om 18:20
warne028 Gebruiker

Ik ben 70 jaar en heb een absoluut gehoor. Daarom kan ik heel fijn naar de muziek luisteren en hoor alle details.

Op dit moment maak ik gebruik van 2 koptelefoons.Ik luister hoofdzakelijk naar klassiek en jazz, maar ook naar goede populair. Vandaar 2 geheel verschillende hoofdtelefoons.

Deze zijn een Philips Fidelio M1 en een Sennheiser HD 598. Voorheen gebruikte ik de Beyerdynamic DT 990 250 Ohm.

Mijn geluidsinstallatie bestaat uit de merken Naim-5i versterker, B&W CM-1 luidsprekers, Marantz cd en netwerkspeler. En uiteraard de beste bekabeling.

Bij de oprichting van de Lokale Omroep Emmen en de jaren daarna mocht ik mijn gevoel voor goed geluid dankbaar gebruiken.

Graag zie ik met belangstelling een koptelefoon tegemoet.

21 januari 2017 om 20:01
R.Thalen Gebruiker

Toch wel bekabeling die gesmeed is door gouden elfen bij volle maanlicht op de dag dat Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen? Namelijk heel belangrijk voor de échte superieure geluidservaring.

21 januari 2017 om 18:46
elizen33 Gebruiker

Beste redactie,

Ook ik kan natuurlijk mijn audio-historie hier vermelden (o.a. klasse A versterker, audio analyse met een paar elektrostaat luidsprekers), maar belangrijker: ik reis elke dag 2 uur met de trein, een draadloze hoofdtelefoon zou een mooi test zijn. (ik gebruik nu een draadloze JBL, met een minder goede passing. Wel een wereldgeluid)

hoor graag van jullie.

21 januari 2017 om 20:09
mlq Gebruiker

Reviewen? Dat lijkt me geen probleem!

Ik denk dat ik als gamer, muziekliefhebber en basgitarist/pianist (ook met absoluut gehoor – hoewel ik het niet met warne028 eens ben dat het altijd zo’n zegen is bij het luisteren van muziek) en aardige variëteit aan ‘geluid’ hoor. Verder reis ik dagelijks 2 uur met het OV, kortom: een prachtige hoeveelheid toepassingen en situaties om de hoofdtelefoon mee te testen.

Aangezien ik in het dagelijks leven docent ben is het belangrijk om aan te sluiten bij een doelgroep: in mijn geval betekent dat tieners! Geen urenlang doorzeveren over grammatica, maar op een levendige manier toch het onderste uit de kan halen, zonder dat die klas in slaap valt. Dit ‘feest der herkenning’ en aansluiting zoeken werkt in reviews goed – audiofielen houden van dure woorden, maar die vinden we al in de specificaties: wat gaat een consument opvallen in het gebruik? Leuke combinatie dus mét een aantal van de audiofielen die juist dáár heel goed raad mee weten!

Last, but not least: maak je over d/t-fouten je maar geen zorgen: ik heb een aantal jaar voor 3voor12 geschreven en redactiewerk gedaan. In de woorden van Paulien Cornelisse: “Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding.

Lijkt me absoluut te gek om dit voor jullie te mogen uitproberen en beoordelen!

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.