6 februari 2017 om 16:32
iBOOD
Header

Houd jij wel van een muziekje op zijn tijd? En val je anderen daar liever niet mee lastig? Dan draag jij vast wel eens een on-ear of in-ear koptelefoon. Zit je nou nog steeds ja te knikken? Dat is mooi, want we hebben goed nieuws voor je!


Wat is het goede nieuws?

Wij mogen diverse on-ear én in-ear koptelefoons van het merk ELYXR weggeven. Gewoon gratis. Een cadeautje. Voor jou. Van ons.


Ho, stop, wat is het addertje onder het gras?

Oke, we moeten iets bekennen. We vragen wel een kleine tegenprestatie. We verwachten namelijk dat je de koptelefoon uitgebreid test en daarna een zeer uitgebreide review schrijft en plaatst. Deze review moet ervoor zorgen dat iedereen uit jouw review kan opmaken of dit de perfecte koptelefoon voor hem/haar is. In jouw review moet je dus de functionaliteit, het uiterlijk, het geluid, de draagcomfort en alles wat je verder opvalt bespreken.


Kom maar op met die koptelefoon!

We hebben 4 luxe wit-rode koptelefoons, 3 mooie witte in-ear koptelefoons en 4 strakke zwarte in-ear koptelefoons klaar liggen. Totaal 11 toffe koptelefoons van ELYXR dus.

En wat jij moet doen? Ons overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent om deze koptelefoons te testen en te reviewen. Vertel ons waarom jouw kennis van koptelefoons zo uniek is, maar vergeet ook niet te laten zien dat jij een reviewkoning(in) bent. Tot slot vragen we je ook aan te geven voor welk product (in-ear wit, in ear-zwart of on-ear wit) jij graag in aanmerking komt!

En die ongekende motivatie kun je gewoon hieronder achter laten, op ons forum.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

13-02-2017 16.00: Bekend maken winnaars.
14-02-2017: De koptelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
01-03-2017: Jouw uitgebreide review staat online.

11 februari 2017 om 23:23
occy Gebruiker

Mijn zoontje van 11 is DJ en zijn Pioneer HDJ1000 headphone is qua kussens totaal versleten. Hij is de juiste persoon om de on-ears voor jullie te testen. Alvast bedankt namens DJ Dyse

12 februari 2017 om 00:24
basnauts Gebruiker

Ik zou heel graag een van de kop telefoons testen voor het spelen van games. Tevens luister ik redelijk wat muziek. Dus ben eeg benieuwd naar de prestaties van deze koptelefoons

12 februari 2017 om 00:36
carp Gebruiker

Al van kinds af ben ik opgegroeid met muziek. Mijn vader is Dj geweest ik de jaren 70 & 80 en hij heeft een enorme vinyl collectie van 20.000 single’s, 4.000 lp’s en daarboven een paar duizend cd’s. Uren heb ik in zijn “mancave” doorgebracht tijdens mijn tienerjaren. Alle muziekgenres zijn de revue gepasseerd zodat ik een brede kennis heb van “geluid” op zich. Nu ben ik 40 en volgens de dokter op mijn werk is mijn gehoor nog steeds ruim boven het gemiddelde. Meerdere keren per week luister ik muziek met mijn Sennheiser HD 380 pro. Dit gaat dan van hedendaagse tot rock en dance muziek en zelfs (bekende) klassieke muziek.

In mijn review ben ik van plan volgende onderwerpen aan bod te laten komen: het geluid (uiteraard), draagcomfort, isolatie naar omgevingsgeluiden, bouwkwaliteit en de bijgeleverde accessoires.

Mijn voorkeur gaat uit naar de in-ears, kleur niet belangrijk.

12 februari 2017 om 00:38
piet616 Gebruiker

Voor mij maakt het niet. Ik doe het met  plezier.

mvg,

pieter

12 februari 2017 om 01:05
delot2011 Gebruiker

Ik ben doof aan beide oren en zou deze handige rood witte on ear koptelefoon graag als oorwarmer testen.

Mijn review zal vooral gaan over hoe de koptelefoon voelt en hoe goed dit model mijn oren tegen koude en wind beschermd.

12 februari 2017 om 01:19
Denjapan1100 Gebruiker

Als drummer gebruik ik steeds een hoofdtelefoon met oorschelpen gelijk ook om het omgevings geluid wat te dempen.

Daarom ben ik nu op zoek naar een geperfectioneerde hoofdtelefoon met een vlakke en accurate respons voor de nieuwste generatie digitale muziek.

Dus deze met oorschelpen zou ik wel willen testen.

100%Review kan ik pas geven na het testen!

12 februari 2017 om 07:30
vaevictis Gebruiker

Mijn review zal zowel met klassieke muziek (veel hoge tonen / dynamiek) als popmuziek (lage en middentonen / minder dynamiek) worden getest. Voor de eerst muzieksoort zal ik zelf gaan luisteren naar de beste klassieke opnames zoals Piano Concert nummer 3, Rachmaninoff en de twee muzieksoort zal ik mijn dochter in schakelen van 7. Samen zullen we dan tot een oordeel komen. Hiermee heb je dus een brede doelgroep te pakken en dat zal in de review tot uiting komen. De voorkeur gaat uit naar een on-ear model, wit rode kleur.

12 februari 2017 om 08:04
giancarlo59 Gebruiker

Ik heb er headphones en earphones van Bose (Noise Cancelling Q-25 en Q-20) voor onderweg vooral te gebruiken tijdens een vlucht, Bowers & Wilkins P7 BT samen met een lossless draagbaar player (Fiio X5 II) voor thuis en een Taotronics Bluetooth voor de sportschool. Daarbij meer dan 40 jaar music liefhebber met ruim 2000 CD en veel (maar nooit genoeg) huren van luister plesier met high end stereo installatie.

Ik zou deze headset voor geluidskwaliteit met verschillende soorten muziek testen, maar ook voor de bouw kwaliteit en comfort. Ik heb er daan geen voorkeur want elke model is voor me interessant. Dus, bring it on and let the music do the talk!

Mvg Carlo

12 februari 2017 om 09:04
allsop.sam Gebruiker

ik wil je blijf bij me…..

Ik ben klaar om een uitgebreiden review geven.

Ik zou liever de on ear hoofdtelefoon als dit is wat ik al gebruik van. Ik luister naar meer dan 7 uur muziek per dag. Dit varieert van Jaz tot meer moderne muziek zoals house.

12 februari 2017 om 10:24
Jote_1 Gebruiker

Ik ben een gewone modale gebruiker. Ik heb niet de pretentie om te beweren dat ik als specialist kan aanduiden wat het beste product is.  Ik geef echter graag als gebruiker, mijn ongezouten mening wat ik van een product vind, en ik zou graag de zwarte in-ear versie uitproberen.

Groeten,

Jote

Edited by: Paul bericht hersteld

12 februari 2017 om 12:14
bernardwelvaert Gebruiker

Beste Ibood-team,

Indien U iemand zoekt die een uitgebreide review kan maken ivm hoofdtelefoons dan ben je bij mij aan het goede adres.

beroepsmatig ben ik sound engineer in een van de betere opname studios in Belgie en buitenland, geluidsopnames (opnames) moet overeenkomen on-ear met de werkelijkheid.

daarom is een goede hoofdtelefoon van essentieel belang, ook moet hij zeer goed zitten (zeker als je soms 12 u/dag bezig bent, niks is irritanter dan een hoofdtelefoon die niet goed zit. Uit ervaring spelen factoren als prijs en merk niet van groot belang. zolang ze maar hun ding doen en niet overstuurd geraken! mijn keuze de luxe ELYXR wit-rode.

vriendelijke groeten,

Bernard

12 februari 2017 om 12:18
faridelhage Gebruiker

mijn voorkeur gaat uit naar in ear-zwart, ik ben de juiste tester, ik ben muziekant en goede kwaliteit geluid, design en lekker in mijn oor passen.

12 februari 2017 om 17:16
stiftje Gebruiker

Ik ben al zeg ik het zelf zeer kritisch mbt gebruikersgemak, opties build quality etc.  Gebruik op dit moment een Samsung Level over ear.  Voor running sennheiser.  Luister zowel privé en op het werk naar muziek en  zou deze onear en /of inear wel eens willen testen.  Dus kom maar op ibood!

12 februari 2017 om 17:26
sparks_devil Gebruiker

Ik opteer voor de wit rode on ear koptelefoon.

En waarom dan wel niet? Ik kan een zwamverhaal ophangen dat ik veel elektronica kennis heb, of dat ik als echte muziek liefhebber een goed gehoor heb of de klanken zuiver klinken.

Nee, ik zal de koptelefoon elke dag gebruiken, voor naar het werk te fietsen, of tijdens het sporten of wanneer ik languit op de bank lig. Daarbij is het afhankelijk van de situatie of ik dan naar Spotify, of de radio of naar een ouderwetse langspeler luister.

Wat wel zo is dat ik hierdoor een prima review kan geven hoe deze koptelefoon, en ik denk dat jullie m’n op zijn naar een review die iets verteld hoe het product het doet in verschillende omstandigheden.

Dus kom maar op met die wit rode!

12 februari 2017 om 18:56
DJDoubleD Gebruiker

Beste IBood

Bij deze stel ik me ook kandidaat om voor jullie proefkonijn te spelen.
Ik ga even tegen de stroom in zwemmen en eerlijk toegeven dat ik tegenwoordig veel minder muziek beluister dan vroeger het geval was (mijn nickname geeft misschien al een beetje mijn voorgeschiedenis met muziek prijs ;-) ). Persoonlijk lijkt me het ook niet echt nodig om 25u per dag naar muziek te luisteren om een grondige en gefundeerde mening over een hoofdtelefoon te vormen en deze op een heldere manier onder woorden te brengen. Verder denk ik genoeg apparatuur in huis te hebben om iedere hoofdtelefoon aan een grondige inspectie te onderwerpen. En om het geheel af te ronden, als ik de meest recente testen mag geloven, blijken mijn oren na 35 jaar nog steeds over een vrij breed frequentiebereik te beschikken.

Bij wijze van voorbeeld kunnen jullie ook mijn review van de Sony 55w755c even hernemen om te beslissen of deze voldoet aan jullie strenge eisen: http://extra-nl-nl.forum.ibood.com/products/35094-160926/sony-55-full-hd-android-tv/ (dit was gewoon een vrijwillige getuigenis, neergeschreven zoals het in me opkwam)

Mijn voorkeur gaat sterk uit naar het on-ear model om de simpele reden dat de mijne al een tijdje meegaat en aan vervanging toe is.

Groetjes & succes aan de medekandidaten.

12 februari 2017 om 19:57
internat Gebruiker

muziek een van de weinige dingen die ik nog heb muziek zou je zonder kunnen ik niet ik kan er ook acht van genieten wil wel eens horen wat deze kunnen

12 februari 2017 om 21:10
digimaxi Gebruiker

ik weet wat ik belangrijk vind in een koptelefoon, voor mn werk en prive draag ik ze bovendien dagelijks, al was het maar om de buren niet wakker te houden, dus die zullen met dit deze cadeau ook dankbaar zijn, ik verslijt er namelijk veel, de sony ooit gekocht hier is danook aan vervanging toe, duurzaamheid is daarom ook een aspect wat ik zal meewegen, ik kijk graag films in dobly surround en stereo headset moet dus een goede soundstage hebben en ik luister graag naar muziek via de koptelefoon, van nederlands talig, akoestische sessies, jazz tot pop.

kortom er zijn maar weinig koptelefoons die aan mijn hoge eisen kunnen voldoen en ik ben benieuwd of ELYXR daar bij zit.

12 februari 2017 om 21:12
digimaxi Gebruiker

wat beschikbaar is, meestal draag ik onear koptelefoons.

12 februari 2017 om 21:21
smileyzip Gebruiker

Ooit gehoord van audiofiliteit?Meer of minder als van ELYXR?Ben wel heel benieuwd welke waarden mijn keuze de wit-rode hoofdtelefoon te bieden heeft.Tenminste als jullie mij de kans geven om deze te mogen testen.Lady”s first zou ik zeggen.Functionaliteit, het uiterlijk, het geluid, de draagcomfort alles gaat aan bod komen in een uitgebreide review.

13 februari 2017 om 00:00
Xaobotnik Gebruiker

Ik zou wel geïnteresseerd zijn in het testen van de Elyxr Vitae (de zwart-rode optie).

Allereerst even wat vergelijkbare producten die ik heb liggen die toch steeds net wat anders georiënteerd zijn qua gebruik maar qua prijsklasse wel in dezelfde klasse vallen. Doordat ik de nodige ervaring heb met verschillende opties qua in-ears van verschillende oriëntaties, meen ik te weten wat er te krijgen is in dit prijssegment en hoe het een en ander op waarde geschat dient te worden.

Goldring GX200. Vrij neutrale optie met veel detail, maar geen echte punch. De Elyxr Vitae zou volgens de informatie op de site van Elyxr een gedetailleerde weergave combineren met een flinke punch. Ik ben benieuwd naar hoe dit verschilt in ervaring en welk van de twee signaturen beter bevalt.

Philips SHE 9800. Een in-ear set met wel een duidelijke punch (maar wel met de juiste nuance m.i.), wat minder detail, maar een warmer signatuur wat het toch een prettige luisterervaring doet brengen. We hebben bij verschillende merken verschillende manieren van een nadrukkelijkere bas gezien; van Sony’s XB-serie, naar Sennheisers Momentum-signatuur, tot de harde, overdreven weergave van de meeste Beats-producten. Ik ben zeer benieuwd naar wat Elyxr precies verstaat onder een goede bas.

Sony EX700, maar dan nep :) Dit setje was een degelijk aantal jaar geleden vrij populair, zowel de echte als de neppe variant. De echte was rond de 200 (hoewel de prijs om de een of andere reden lange tijd hier dik boven lag), maar in het nep-circuit had je voor rond de 30 euro deze nepvariant die voor de prijs toch goed geluid gaf. Ook dit setje heeft een ‘punchy’ signatuur met een vrij scherpe weergave van het geluid. De bas laat zich nog het meest vergelijken met de Beats-signatuur.

Ik ken Elyxr als merk totaal niet, behalve dat ik het wel eens ergens langs heb zien komen. Ik zou de genoemde set graag eens ervaren om te weten wat ik in ieder geval van het specifieke setje kan verwachten.

 

Een wat algemeen verhaal waarmee ik mijn audio-ervaring en interesse in algemeenheid wil aangeven. Ik denk dat ik op basis van mijn oude rommelige kamer bij mijn ouders een idee kan geven van wat audio voor mij betekent. Dit is dus allemaal slaapkamer-werk, thuis in mijn woonkamer staat het materiaal dat ik dagelijks gebruik. Echter is dat beperkt tot een versterker met twee sets speakers en een CD-speler (ja, die gebruik ik nog) en blijkt daar m.i. niet meer uit dan dat ik het er geld aan uitgegeven heb. Het zegt weinig over het enthousiasme ondanks dat het materiaal is dat meer kost dan wat ik hier laat zien.

Anyway:

Een vreemd apparaat wellicht. Het gaat om een Silvercrest DVD-speler. Ding heeft me niet meer dan 70 euro gekost. De reden echter dat ik deze kocht was niet dat ik DVD’s wilde afspelen, maar het gegeven dat er een audiochip in verwerkt zit van Nagaoka. Iets dat nooit wat geworden is, en vervolgens opgekocht is door de OEM-fabrikant die deze DVD-speler ook gemaakt heeft. Kennelijk wisten ze niet wat het was, maar voor weinig geld had je dus topaudio, en ook de ondersteuning van digitale losslessformaten, waardoor je dus niet eens alleen CD’s kan afspelen, maar via USB (en gebrande CD’s uiteraard) ook gewoon digitale content.

Erboven ligt een Gladen RS-150-serie auto-versterker die ik nooit gebruikte als versterker, maar deze staat niet aangesloten. Mensen zullen wellicht ook de Monster-kabels herkennen die daarboven te zien zijn. Accessoires als kabels zijn bij analoge signalen ook belangrijk.

Verder zie ik net dat er toevallig een Philips FX4M boven ligt.

 

Onkyo TX313 versterker. Gewoon voor de TV audio en aangesloten speakers. Voor een slaapkamer is het meer dan voldoende. Daarboven is een van de satellieten te zien van de Z5400-PC set en een SOL-republic bluetooth speaker die ik in de badkamer gebruikte, icm de Asus Transformer tablet waar hij op staat. De Jamo-staander erover is een Jamo S420-serie die uiteraard op de Onkyo aangesloten staat.

Hier zien we een andere satelliet van de Z5400, de versterker van de Z5400 wat de voornaamste reden is dat ik deze set kocht; drie S/PDIF aansluitingen, waarvan één coaxaal en twee optisch. Dit uiteraard naast de aansluitingen voor de 5.1 oplossing. Verder zien we een Teufel Mute. Prima koptelefoon voor zijn originele prijsklasse van ongeveer 200 euro en tegenwoordig een aanrader voor 140 euro. Verder zien we een Teufel Concept B20 speaker. De Z5400 is een prima game-set, maar voor muziek is de Teufel aanzienlijk beter. Dat Trust-ding is een DAC van inderdaad het budgetmerk Trust. Die koptelefoon was destijds een van de beste 5.1 hoofdtelefoon-oplossingen. Maar tegenwoordig is het prut. De DAC is echter een noemenswaardige toevoeging voor wat ik uit mijn geluidskaart kreeg. Een normale audio-DAC van gelijkwaardige kwaliteit zou me minimaal 200 euro kosten.

De rechterzijde van het bureau. Een AKG Hearo die ik later als vervanging voor de Trust-oplossing kocht voor cinema-geluid in een koptelefoon. De andere Teufel-speaker uiteraard, en wederom een satelliet van de Z5400. Verder zien we daaronder een HTC One M8. Ik ben geen HTC fan, verre van (vanwege de zwakke internals). Maar qua audio-output is de One-reeks al jaren de beste optie die je kunt nemen. Mijn standaard toestel is op het moment een iPhone 6S, maar als het gaat om muziek-luisteren is de HTC nog altijd mijn primaire keus. Ik heb ook nog een mp3-speler, maar deze is wat te zwaar voor bij het sporten.

Wat links naar reviews die ik geschreven heb:

Dit zijn mijn reviews op Tweakers: https://tweakers.net/productreview/user/46032/

http://www.kieskeurig.nl/mediaspeler/product/964400-mede8er-med500×2/reviews (effe ctrl+f op ‘xaobotnik’)

https://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/product/3345335-sony-srs-zr5 (effe ctrl+f op ‘xaobotnik’)

http://nl-nl.forum.ibood.com/products/18450-160221/duopack-philips-fx4m-koptelefoon-met-mic/#comment-722042

https://www.besteproduct.nl/hoofdtelefoons/584133

13 februari 2017 om 08:44
cokamie Gebruiker

Mijn “rode oortjes” verlangen de “bassen” …

Het lichaam “swingt en zoemt” op de ritmes van drums…

Melancholische melodieën vervoeren mijn gedachten naar hogere sferen…

Finaal, kan alleen maar een uitstekende “vete” koptelefoon hieraan voldoen!

Dus …. laten we samen naar het ultieme streven …

Geef mij de kans dit te kunnen “evalueren EN bekritiseren”

Zodanig wij SAMEN uitkomen tot “uitmuntendheid”!!

;-)

13 februari 2017 om 09:04
minQkel Gebruiker

Ik zou graag de luxe koptelefoon willen testen en reviewen. De in-ear koptelefoons schrijf ik me voor uit omdat ik deze niet confortabel vindt en geen eerlijke review over zou kunnen geven. Onlangs mijn koptelefoon verloren en dus nog steeds op zoek naar een nieuwe. Er wordt hier wel omschreven dat het gaat om een koptelefoon, maar ik zie nergens de microfoon afgebeeld. Als deze er wel op zit wordt deze natuurlijk ook uitgebreid getest in telefoongesprekken.

13 februari 2017 om 09:06
frasto Gebruiker

Ik gebruik nu sennheiser onear voor opname eigen  zang en   muziek via mixer en reaper.

Ben benieuwd of deze beter is?  Dan is hij wel heel bizonder!

13 februari 2017 om 09:07
PieterjanBerx Gebruiker

Ik luister algemeen veel naar muziek met headset of oortjes. Dit doe ik zowel in mijn vrijetijd, op de fiets, in de bus, tijdens het sporten of bij het wandelen. Bij iedere soort van activiteit verkies ik een ande r soort orrtjes of headset. Een juiste couple oortjes is belangrijk bij de juiste handeling.

13 februari 2017 om 09:45
David.e Gebruiker

Ik luister gemiddeld 5 uur per dag muziek en heb vele in-ears hiermee versleten een paar nieuwe goeie in-ears wil ik wel testen.

13 februari 2017 om 09:49
Mr.Gray Gebruiker

Graag wil ik ook meedingen naar het krijgen en testen van 1 van deze oor of hoofdtelefoon. Zal nie zeggen of ik een pure audiofil ben, maar wel verslaaft aan muziek (min 8 uur/dag in de week en 3uur/dag in weekend)

Mijn eerste grote investering in me leven op me 15de was een luxman versterker en lompe sm 155 infinity boxen (wat een geluid dat daar uit komt) en beetje later 2 Pioneers dj cd spelers en mengtafel en vind ik nog altijd 1 van de beste investering dat ik gedaan heb in me leven. Me laatste op audiogebied was de dr dre Mixr On ears.Buiten de klank die eruit komt (voor een beathead) en disign is deze niet veel waard voor 200€. De bijgeleverde kabels na 3 weken stuk, pijnlijke oren na 1 a 2 uur op, nepleer kussens slijten zeer rap en na amper 7 maanden hoofdband gebroken ( geplooid) :-(. Me vriendin had net ervoor een On ear voor mij gekocht in de action voor 10€ en was verwondert dat het verschil in geluid best heel klein was tov de vele duurdere Mixr, maar ook even oncomfortabel om te dragen na een tijdje luisteren. Daartussen heel wat in ears versleten of mee in de wasmachine gevlogen en dergelijke.

Voor mij bestaan er 3 categorieën luidsprekers of hoofdtelefoons: 1ste deze die geluid al dan niet zuiver produceren, 2de deze die heel mooi volle geluid geven en 3 de deze die me letterlijk kiekenvel geven en als deze gebeurd is me dag niet meer stuk te krijgen. Word soms zelf emo van. Voor de rest alles wel best Ok met mij ;-).

Moest het lukken… graag de On ears versie graag.

Dank u

13 februari 2017 om 10:19
s0nik Gebruiker

heb ik vele koptelefoons versleten door de jaren heen; in-ear, draadloos, één die je in je nek legt.. Diverse koptelefoons voor diverse momenten. Mijn voorkeur zou uit gaan naar de luxe wit-rode koptelefoon. Waarom? Simpel.. ’s avonds met het koppie leunend tegen een kussen netflix bingen, een vette film met veel sound FX’s en het laatste rondje met de hond luisteren naar de tunes uit spotify langs het drukke fietspad. Prima omstandigheden om het comfort en de kwaliteit binnen- en buitenshuis te testen. Ik ben benieuwd of er nu één is die kan voldoen aan mijn eisen; comfortabel, bouwkwaliteit, bass, retro-looks..

13 februari 2017 om 10:20
CharlesSimons Gebruiker

Graag het rood/witte on-ear model,

Ik ben geen audiofiel of extreme muziekliefhebber. Maar een gewone gebruiker, die overtuigd moet worden van ELYXRs geluids- en constructieve kwaliteit. Ik zal een eerlijke review schrijven en niet de gebruikelijke bla, bla wat fantastisch bla, bla zeer goed etc. Je kan dat soort reviews toch niet meer serieus nemen!

Ik reis veel voor het werk met het vliegtuig waar ik mijn huidige koptelefoon (Jabra Vega) gebruik tijdens de vluchten. Daarnaast gebruik ik hem thuis voor games op PC en Ipad. Dit zal dan ook de basis van de review vormen.

Dus als je een eerlijke review wilt, stuur maar op. Als je veel bla, bla wilt laat maar zitten.

13 februari 2017 om 11:38
fwetsels Gebruiker

Waarom is mijn kennis zo uniek?

Als sinds de basisschool ben ik gefascineerd door audio. Al op jonge leeftijd ging ik veel naar audiowinkels om alles uit te proberen. Verder heb ik ook al op jonge leeftijd een audiosysteem van hoge kwaliteit aangeschaft. Mijn ouders waren hier niet zo blij mee.

Om deze reden ben ik mij toen gaan verdiepen in hoofdtelefoons. Vroeger de gewone oordopjes, in ear, on ear, en over ear hoofdtelefoons, ik heb ze allemaal gehad en uitvoerig uitgeprobeerd. Ik was steeds opzoek naar de hoofdtelefoon die een perfecte weergave had. Ik heb in mijn zoektocht dan ook een behoorlijk aantal hoofdtelefoons uitgeprobeerd voordat ik ze kocht. In mijn doorgeslagen hobby zijn behoorlijk wat uurtjes gaan zitten. Ik heb dan ook een goed beeld van de verschillende eigenschappen die de verschillende hoofdtelefoons bieden in verschillende prijsklasse.

Waarom ben ik de perfecte reviewer?

Ikzelf ben gestructureerd en kan zaken zeer goed uitwerken. Ik zal de lezer prikkelen met een levendige review waarbij ik veel verschillende soorten muziek zal testen.

Welke hoofdtelofoon wil ik graag testen

Graag wil ik de on ear wit testen.

13 februari 2017 om 13:57
fwetsels Gebruiker

Waarom is mijn kennis zo uniek?

Als sinds de basisschool ben ik gefascineerd door audio. Al op jonge leeftijd ging ik veel naar audiowinkels om alles uit te proberen. Verder heb ik ook al op jonge leeftijd een audiosysteem van hoge kwaliteit aangeschaft. Mijn ouders waren hier niet zo blij mee.

Om deze reden ben ik mij toen gaan verdiepen in hoofdtelefoons. Vroeger de gewone oordopjes, in ear, on ear, en over ear hoofdtelefoons, ik heb ze allemaal gehad en uitvoerig uitgeprobeerd. Ik was steeds opzoek naar de hoofdtelefoon die een perfecte weergave had. Ik heb in mijn zoektocht dan ook een behoorlijk aantal hoofdtelefoons uitgeprobeerd voordat ik ze kocht. In mijn doorgeslagen hobby zijn behoorlijk wat uurtjes gaan zitten. Ik heb dan ook een goed beeld van de verschillende eigenschappen die de verschillende hoofdtelefoons bieden in verschillende prijsklasse.

Waarom ben ik de perfecte reviewer?

Ikzelf ben gestructureerd en kan zaken zeer goed uitwerken. Ik zal de lezer prikkelen met een levendige review waarbij ik veel verschillende soorten muziek zal testen.

Welke hoofdtelofoon wil ik graag testen

Graag wil ik de on ear wit testen.

13 februari 2017 om 14:11
ab1976 Gebruiker

On ear zou ik graag willen testen, met drie Kids in huis zou ik me graag even kunnen afsluiten voor alles om me heen.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.