6 februari 2017 om 16:32
iBOOD
Header

Houd jij wel van een muziekje op zijn tijd? En val je anderen daar liever niet mee lastig? Dan draag jij vast wel eens een on-ear of in-ear koptelefoon. Zit je nou nog steeds ja te knikken? Dat is mooi, want we hebben goed nieuws voor je!


Wat is het goede nieuws?

Wij mogen diverse on-ear én in-ear koptelefoons van het merk ELYXR weggeven. Gewoon gratis. Een cadeautje. Voor jou. Van ons.


Ho, stop, wat is het addertje onder het gras?

Oke, we moeten iets bekennen. We vragen wel een kleine tegenprestatie. We verwachten namelijk dat je de koptelefoon uitgebreid test en daarna een zeer uitgebreide review schrijft en plaatst. Deze review moet ervoor zorgen dat iedereen uit jouw review kan opmaken of dit de perfecte koptelefoon voor hem/haar is. In jouw review moet je dus de functionaliteit, het uiterlijk, het geluid, de draagcomfort en alles wat je verder opvalt bespreken.


Kom maar op met die koptelefoon!

We hebben 4 luxe wit-rode koptelefoons, 3 mooie witte in-ear koptelefoons en 4 strakke zwarte in-ear koptelefoons klaar liggen. Totaal 11 toffe koptelefoons van ELYXR dus.

En wat jij moet doen? Ons overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent om deze koptelefoons te testen en te reviewen. Vertel ons waarom jouw kennis van koptelefoons zo uniek is, maar vergeet ook niet te laten zien dat jij een reviewkoning(in) bent. Tot slot vragen we je ook aan te geven voor welk product (in-ear wit, in ear-zwart of on-ear wit) jij graag in aanmerking komt!

En die ongekende motivatie kun je gewoon hieronder achter laten, op ons forum.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

13-02-2017 16.00: Bekend maken winnaars.
14-02-2017: De koptelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
01-03-2017: Jouw uitgebreide review staat online.

7 februari 2017 om 14:15
timcleymans Gebruiker

Review van Tim Cleymans:

Zo’n 27 jaar geleden werd Tim Cleymans bij mij geleverd. De levering duurde wel iets langer als verwacht, waardoor ik er 9 maanden en 5 dagen heb moeten wachten. Het product had een zeer aangename look and feel, en lag bij vele mensen enorm goed in de hand. Ondanks enkele kleine kinderziektes zoals lekken, en rare geluiden maken, werkt hij na 27 jaar nog steeds prima. Er zijn ondertussen al wel wat gebruikssporen, maar al bij al ziet hij er nog goed uit.

Technische specificaties:

- 1m86

- Versie: man

- 95kg

- 2 oren (20 Hertz tot 20 kHz)

- 2 ogen (24 fps)

- 1 neus (maar die zit goed verstopt)

De voordelen zijn enorm talrijk:

- 27 jaar ervaring (een Itunes bibliotheek die op 1 ipod niet meer past, Spotify dat geen geheimen kent)

- Het duo oren dat aanwezig is werd al op vele concerten op de proef gesteld, maar hoort nog steeds haarscherp.

- Gevarieerde muzieksmaak (waardoor zowel lage bastonen en hogere tonen uitvoerig getest zijn geweest)

- Ook het spraakgedeelte heeft recentelijk een update gekregen waardoor de woordenschat is uitgebreid (kan handig zijn voor reviews in meerdere talen)

 

Echter ook wel enkele minpuntjes:

- Beperkt concentratievermogen (zonder muziek valt er eigenlijk niet mee te werken)

- Kleine oren (waardoor een on-ear de voorkeur krijgt) –> dit heeft echter geen invloed op de audio verwerking

- Maakt veel lawaai (op het werk zou een headphone wel van pas kunnen komen, aldus de collega’s)

 

Als kort besluit kan ik dus samenvatten dat dit product zeker aan te bevelen valt. Enkele vriendinnen hebben hem ook al eens uitgeprobeerd en zijn er uiterst tevreden over.

Audio en video verwerking zijn uitstekend en zonder hulpstukken te gebruiken (tegenwoordig met al die convertors…)

Verdict 9/10: Ik kan niet meer zonder!

 

Voor alle duidelijkheid: mijn voorkeur gaat uit naar de on-ear, maar ook de in-ears ben ik zeer bereid om te testen.

met vriendelijke groeten,

Tim Cleymans ;)

7 februari 2017 om 14:16
rolandmook Gebruiker

Toevallig ben ik op zoek naar een nieuwe over-ear koptelefoon. Ik heb daarvoor veel reviews en video’s gekeken, ik weet dus wat er te krijgen is op de markt want ik heb verschillende koptelefoons getest. Een review schrijven moet daarom geen probleem zijn.

Daarnaast ben ik wel kritisch op kwaliteit van de koptelefoon, zowel op het gebied van design, geluid en bouwkwaliteit.

Ik ga er vanuit dat de koptelefoons wel “aanprijsbaar” zijn, ik zie het niet zitten om een review als verkooppraatje te schrijven. De mensen hebben veel meer aan een eerlijke en oprechte review.

7 februari 2017 om 14:22
rolandmook Gebruiker

Daarnaast is mijn Ministry of Sound bestelling na twee maanden geannuleerd omdat hij niet geleverd kon worden, met een goede headset zou het probleem van een huis zonder muziek opgelost zijn…

7 februari 2017 om 14:27
ericenhelena Gebruiker

Ik hou ontzettend van goed geluid. Met HEOS door mijn hele huis, super mooie Beats en spotify die niet meer uitgaat. Ik ben volgens mij best een coole moeder wat dat betreft van 3 pubers :-). Hoe cool zou het zijn als ik de rood witte koptelefoon zou mogen testen? Ik wil het ontzettend graag doen.. een eerlijke review kun je van me verwachten die doordacht is en serieus genomen… dus kom maar op met deze coole koptelefoon. Kan ik hem gelijk testen in het vliegtuig als ik over een paar weken naar Thailand ga.

7 februari 2017 om 14:30
markjzvdmeer Gebruiker

Naast het feit dat ik groot liefhebber ben van praktisch alle stijlen van muziek (hiphop, metal, pop, klassiek, jazz, zou reggae etc.) ben ik als audio fanaat,  de kenner om deze koptelefoon uitgebreid aan testen te onderwerpen, bij verschillende banen als verkoopspecialist van audiovisuele apparatuur, kan ik met de perfect kritische oren luisteren naar alle plus en minpunten van deze hoofdtelefoons.

Dus kies mij en verwacht het beste review!

7 februari 2017 om 14:31
markjzvdmeer Gebruiker

Voorkeur gaat trouwens uit naar in-ear zwart

7 februari 2017 om 14:38
ebbers84 Gebruiker

Zou super zijn deze te mogen testen. Van geweest me werk kom ik op veel plekken waar ik vele kilometers moet lopen en dus veel tijd heb om ze te testen op zuiverheid en kwaliteit.

7 februari 2017 om 14:56
StijnDerveaux Gebruiker

De koptelefoon zou perfect voor mij zijn.

Als software consultant zit ik constant achter mijn bureau , al programmerend muziek te luisteren(90% van werkdag).
Dit is spijtig genoeg niet zo aangenaam met oortjes of slechte koptelefoons waar door je alle geluid hoort.

Na mijn uren game ik ook nog veel waar geluid ook een heel belangrijke factor is. Probeer ik ook nog te lopen en fitnessen en hier kan goede koptelefoon/oortjes ook niet mag ontbreken.

Het zou zeer aangenaam zijn om dit product te kunnen testen en mijn spotify abbo optimaal te gebruiken;)

7 februari 2017 om 14:57
Catherine1968 Gebruiker

Ik zou graag de wit rode koptelefoon testen. Ik kijk dagelijks tv via mijn pc en wil de andere leden in het huishouden niet storen met mijn tv. Ben al een tijdje op zoek naar een goede koptelefoon die ook de geluiden van buitenaf afschermt zodat ik minder gestoord word.  Het film geluid is belangrijk om deftig naar een goede film te kunnen kijken. Ik ga hier niet staan overdrijven dat ik hele dag die opheb of dat ik hele dag muziek ermee luister nee ik wil hem gewoon testen voor tv te kijken… Denk dat dit ook belangrijk aspect is.

Ik schrijf regelmatig revieuws voor aangekochte artikelen op verschillende websites dus zie het helemaal zitten om dit ook voor ibood te doen.

Ik wens alvast aan iedereen veel succes.

Catherine

7 februari 2017 om 15:02
Steven.geselle@telenet.be Gebruiker

Geachte,

Ik wil mij opgeven als tester voor een in-ear hoofdtelefoon (bij voorkeur zwart).

Indertijd nog werkzaam geweest als hardware reviewer (computermateriaal) en ben ook niet verlegen om zelf reviews te gaan bekijken alvorens over te gaan tot de aankoop van bepaalde producten.

Muziek…een passie. Er gaat geen dag voorbij of ik speel muziek op mijn keyboard (yamaha PSR S900) of luister muziek op het werk, in de auto of tijdens het lopen!

met vriendelijke groeten,

S.

7 februari 2017 om 15:06
blommetje1 Gebruiker

Dit zou een heel leuke verassing zijn voor mijn zoon! You Tube,  muziek beluisteren, playstation,  netflix, …. noem maar op.

Graag zou ik deze on-ear of in-ear koptelefoon aan mijn zoon geven zodat hij tenvolle kan genieten en veel plezier beleeft aan het luisteren naar muziek, of genieten van een film of …. en dit met een kwalitatieve koptelefoon (zonder aan kwaliteit van geluid in te binden of gehoorschade op te lopen )

Mvg

Sabine

7 februari 2017 om 15:08
Vinimid41 Gebruiker

Luister graag diverse muziek maar ook tijdens gamen gebruik ik een koptelefoon, model maakt niet uit review zal objectief en kritisch zijn.

7 februari 2017 om 15:11
Yannickpruim1 Gebruiker

Ik doe graag mee.

Ik luister veel muziek,rap,house,dance,top 50, ALLES.

ik ga een grote beoordeling schrijven met de vele plus punten maar waarschijnlijk ook de min punten.

Ik kan de koptelefoon/oortjes meenemen naar school en ook kijken of het goede oortjes voor scholieren zijn.

Ik hoop dat ik mee kan doen aan deze actie.

7 februari 2017 om 15:18
TgF2004NL Gebruiker

Ik zou jullie en de (potentiële) klanten van ELYXR willen helpen door een setje in-ear’s te reviewen bij gebruik tijdens mijn drum lessen op mijn Roland electronisch drumstel. Ik gebruik nu een normale hoofdtelefoon, maar dat zit minder lekker als in-ear’s. Voor regulier audio gebruik zullen ze vast en zeker voldoen, maar voor gebruik bij het maken van elektronische muziek wordt er nét iets meer verwacht. Dus dat lijkt mij een mooie uitdaging. Wit of zwart maakt mij niet uit, gaat om de techniek en prestaties en niet om kleur.

7 februari 2017 om 15:52
poffermeloen Gebruiker

Iedereen heeft het hier over muziek, dat is inderdaad ook een belangrijke graadmeter voor mij maar tegenwoordig gebruik ik dagelijks on-ear koptelefoons tijdens het werken. Deze moeten aan veel meer eisen voldoen dan puur en alleen goed geluid. Graag zou ik daarom ook de luxe wit-rode on ear koptelefoon testen op in ieder geval: Geluidskwaliteit, noise cancelling, microfoon, gebruiksgemak, comfort ( zeker bij langdurig gebruik tijdens werkdag ).

7 februari 2017 om 16:00
Nuray_TK Gebruiker

Nou Ibood, ik ga het niet testen maar mijn echtgenoot. Hij speelt vaak met xbox. Nou zo n witte koptelefoon komt zeker van pas. Hij blij maar ik ook blij ???? (Minder luidruchtig). In dit geval beloof ik dat we beiden dit product zullen beoordelen.

7 februari 2017 om 16:51
baj90 Gebruiker

Ik wil graag de zwarte in ear koptelefoon testen:

Waarom?

- Kritische tester met hoge standaard

- Schrijf geregeld reviews op tweakers.net

- ik luister per dag gemiddeld 8 uur naar verschillende muziek  stijlen (van reggae tot hardcore) en luister dagelijks naar nieuws podcasts

- Op verschillende locaties > bus, fiets, scooter & op werk

7 februari 2017 om 16:56
stedegra Gebruiker

Luister dikwijls muziek bekijkeen filmke op laptop heb ik oortjes nodig om mijn omstaanders niet te storen.

Gamen van hetzelfde .

graag witte in-ears aub

Mvg
stef

7 februari 2017 om 16:57
Techfreak101 Gebruiker

Ik heb al veel koptelefoons/oortjes gehad.

Ik ben een VJ en een amateuristische DJ hiedoor heb ik al kennis in geluid. Ik luister elke dag minstes 1u naar muziek met een koptelefoon. Ik ben zeer kritisch en ik kan mijn mening grondig verklaren.

Zoals ze zeggen music is life, en dit klopt zeker bij mij.

Het liefste zou ik een on-ear hebben.

Ik zie er al naar uit wat deze koptelefoon te bieden heeft!

7 februari 2017 om 17:19
cubykrol Gebruiker

-SPORT REVIEW-

Tijdens het hardlopen heb ik soms net even wat extra motivatie nodig om tot het uiterste te gaan. De juiste muziek kan dan wel degelijk het verschil maken. Om dat te kunnen faciliteren is natuurlijk goede audio aparatuur nodig. In ear koptelefoons geven de juiste geluidskwaliteit en afluiting van omgevingsgeluid om tot het beste resultaat te komen.

Zijn jullie op zoek naar iemand die de In Ear koptelefoons van ELYXR vanuit een actief perspectief reviewt? Dan neem ik ze graag mee tijdens mijn hardloop avonturen.

7 februari 2017 om 17:25
rzwaaf Gebruiker

Als er geen bluetooth koptelefoon bijzit dan heb ik geen interesse. Jullie kunnen in de administratie zien dat ik de afgelopen jaren ontzettend veel koptelefoons versleten heb. Kijk maar als je druft. De koptelefoon die ik nu heb is tot nu toe de allerbeste en ik zou niet meer zonder willen/kunnen.

7 februari 2017 om 17:37
jvra Gebruiker

Ik zou graag de witte in-ear koptelefoons testen. Ik ben dagelijks uren met muziek bezig, zowel beluisteren als zelf muziek maken. Hiermee kan ik dus genoeg uren spenderen en genoeg kwaliteitstesten doen voor deze in-ear koptelefoon. Een pluspunt is ook het feit dat ik ondertussen al 3 jaar reviews schrijf voor een muzieksite waar dagelijks nieuwe content op komt, dus hierdoor kunnen jullie je dus ook aan een kwalitatieve review verwachten.

Reviews schrijven is dus geen moeilijke zaak voor mij maar ook het bekijken van reviews doe ik bijna dagelijks. Als ik op zoek ga naar een nieuw product zal ik hiervoor altijd een review opzoeken alvorens te kopen. Daardoor denk ik dat ik zeker een geschikte kandidaat ben om een review voor deze koptelefoon te schrijven.

7 februari 2017 om 18:00
gr8slayer Gebruiker

Ola iBOOD!

Toffe actie! Daar moet ik natuurlijk op reageren. Waarom denk ik dat ik dé uitgelezen persoon ben om een van deze producten te testen?

Soms mag ik nog wel eens een spelletje spelen op de pc, ik ben professioneel (studio) muzikant en ik werk tegenwoordig ook een paar dagen op kantoor waar ik voor mijn bedrijf de online marketing en sociale media voor mijn rekening neem. Drie jaar lang heb ik in het buitenland een blog bijgehouden van mijn avonturen aldaar. Content schrijven en muziek maken (en luisteren!) zijn dus zowel werk als passies.
Ik heb een aantal verschillende on-ears en in-ears van Sennheiser, Logitech en Sigma versleten in de loop der jaren. Nu ben ik wel benieuwd wat ELYXR te bieden heeft!

Verder staat hier een prachtige audioset van Klipsch boxen en een bij iBOOD gekochte Denon Receiver, ook leuk spul om je oortjes mee te strelen terwijl de subwoofer gelijktijdig een beetje je buik kietelt.

Als jullie in mij een goede reviewer zien zou ik graag de zwarte in-ears testen. Mocht het een on-ear worden dan doe ik dat uiteraard ook graag, ik heb best een grote kop dus dan kunnen we mooi meteen het draagcomfort even bespreken ;)

7 februari 2017 om 18:21
erik9400 Gebruiker

Oef..Ben niet de enige…

Heb al jaren een on-ear hoofdtelefoon van sennheiser. Ben nieuwsgierig hoe een moderne, witte, on-ear hoofdtelefoon tegenwoordig klinkt

Deze ervaring wil ik graag delen via ibood :-)

7 februari 2017 om 18:42
Giel16 Gebruiker

als student Nederlands zit schrijven me in het bloed. Daarnaast is mijn interesse in muziek verdeeld over een breed spectrum aan genre. Een kritische blik die ook lof kan spreken waar lof hoort.
Ik ben uw testpersoon

7 februari 2017 om 18:43
Giel16 Gebruiker

ik zou het liefst de koptelefoon willen reviewen. De in-ears mogen natuurlijk ook :).

7 februari 2017 om 19:36
wild booster Gebruiker

Als ik filmpjes monteer of muziek beluister wil ik de perfecte sound, luister ik naar muziek dan geniet ik graag ten volle. Als ervaren clubber weet ik hoe perfectie klinkt ik denk dus dat ik gezien mijn perfectionistisch gehoor de perfecte reviewer ben.

7 februari 2017 om 20:08
Nerius010 Gebruiker

Ik had net een telefoon gesprek met Trump met mijn huidige koptelefoon. Ik begreep er niets van, het klonk allemaal zo hol en leeg. Misschien moet ik een upgrade proberen, wellicht iets wat de breedte en detail wat duidelijker maakt… Een DAC heb ik al, en dat hielp niet. Zou een zwarte in-ear meer waarheid onthullen? Zou een breder spectrum van frequentie mij verkopen?

Het valt te proberen… Make ELYXR great again!

7 februari 2017 om 20:26
kenjirune Gebruiker

Ons autistisch zoontje verslijt heel wat hoofdtelefoons en daarom zoeken wij altijd naar stevige hoofdtelefoons en kunnen we altijd wel een nieuwe gebruiken en als hij echt goed is zullen we ook een goede review schrijven

7 februari 2017 om 20:38
Diikoeneke Gebruiker

Ik luister van het moment dat ik op sta tot het moment dat ik slaap muziek. Op de fiets, op school, op werk, om in slaap te vallen etc.

Muziek is een van de enige dingen waaraan ik veel geld uit geef en daarbij ook redelijke eisen stel. Ik draag een koptelefoon (bose ae2W) voor bijvoorbeeld op de fiets en heb in-ear oortjes (bose quietcomfort 20i) wanneer ik bijvoorbeeld beter wil concentreren.

Aangezien ik veel research doe en veel van geluid afweet denk ik dat ik de ideale kandidaat ben om een koptelefoon voor jullie te reviewen.

7 februari 2017 om 21:02
joriswerkhoven Gebruiker

DIt is een buitenkansje voor jullie. Als ruil voor een mooie onear koptelefoon beloof ik deze uitgebreid te reviewen voor jullie.  Ik luister dagelijks naar muziek. De vele stijlen die ik beluister hebben één ding gemeen, kwaliteit. Met een goede koptelefoon komt muziek pas tot zijn recht. Ik ben benieuwd ibood!

7 februari 2017 om 21:11
gerzkaki Gebruiker

Ik ben een hele kritische luisteraar en heb in tegenstelling tot alle anderen juist weinig muziek via de koptelefoon geluisterd. Juist omdat ik kritisch ben. Verder ben ik van mening dat je niet veel muziek geluisterd moet hebben om goed te zijn. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar referentie cd’s waarvan jij weet hoe ze moeten klinken. Je oren doen de rest. Om deze reden ben ik de perfecte reviewer omdat ik met een paar frisse oren een goede maar vooral een neutrale beoordeling kan geven.

Mijn voorkeur gaat uit naar de on ear.

Groeten,

Gerzon

7 februari 2017 om 21:14
nateoz Gebruiker

Ik ben een in-ear persoon. Tijdens het schilderen vind ik het lekker om naar mijn eigen muziek te luisteren. In-ear kan na een poos wel irriteren bij mij en daarom ben ik benieuwd of ik dat dan ook bij deze krijg. Een eerlijk review staat hier natuurlijk wel tegenover!

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.