6 februari 2017 om 16:32
iBOOD
Header

Houd jij wel van een muziekje op zijn tijd? En val je anderen daar liever niet mee lastig? Dan draag jij vast wel eens een on-ear of in-ear koptelefoon. Zit je nou nog steeds ja te knikken? Dat is mooi, want we hebben goed nieuws voor je!


Wat is het goede nieuws?

Wij mogen diverse on-ear én in-ear koptelefoons van het merk ELYXR weggeven. Gewoon gratis. Een cadeautje. Voor jou. Van ons.


Ho, stop, wat is het addertje onder het gras?

Oke, we moeten iets bekennen. We vragen wel een kleine tegenprestatie. We verwachten namelijk dat je de koptelefoon uitgebreid test en daarna een zeer uitgebreide review schrijft en plaatst. Deze review moet ervoor zorgen dat iedereen uit jouw review kan opmaken of dit de perfecte koptelefoon voor hem/haar is. In jouw review moet je dus de functionaliteit, het uiterlijk, het geluid, de draagcomfort en alles wat je verder opvalt bespreken.


Kom maar op met die koptelefoon!

We hebben 4 luxe wit-rode koptelefoons, 3 mooie witte in-ear koptelefoons en 4 strakke zwarte in-ear koptelefoons klaar liggen. Totaal 11 toffe koptelefoons van ELYXR dus.

En wat jij moet doen? Ons overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent om deze koptelefoons te testen en te reviewen. Vertel ons waarom jouw kennis van koptelefoons zo uniek is, maar vergeet ook niet te laten zien dat jij een reviewkoning(in) bent. Tot slot vragen we je ook aan te geven voor welk product (in-ear wit, in ear-zwart of on-ear wit) jij graag in aanmerking komt!

En die ongekende motivatie kun je gewoon hieronder achter laten, op ons forum.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

13-02-2017 16.00: Bekend maken winnaars.
14-02-2017: De koptelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
01-03-2017: Jouw uitgebreide review staat online.

6 februari 2017 om 21:25
CVO77 Gebruiker

Is mij op het lijf geschreven luister gemiddeld iets van een +-3u per dag naar muziek en staat vaak op maximum hoor graag de klanken en de zang en verder van niemand last vandaar

En wil daar gerust een review over schrijven, verder heb ik een ruime muziek keuze.

6 februari 2017 om 21:27
CVO77 Gebruiker

en verkies het model on-ear wit sorry was ik bijna vergeten.

12 februari 2017 om 08:52
16rinidado55 Gebruiker

Daar ik heel goed kan horen en luisteren, heel kritisch én mij goed kan uitdrukken in tekst én een diverse muzieksmaak heb én bovendien naar boeken op cd luister en talencursussen denkmik op alle gebied waar geluid bij komt kijken deze koptelefoon te kunnen beoordelen, graag test ik de on ear phone,

 

groetjes, katja

7 februari 2017 om 12:04
Pwning Gebruiker

Mijn Spotify jaaroverzicht over 2016:

-36.575 minuten;

-2.256 artiesten;

-1.754 unieke nummers.

Do I need to say any more?

7 februari 2017 om 12:05
Pwning Gebruiker

De zwarte in-ears hebben daarnaast mijn voorkeur!

7 februari 2017 om 12:07
winglo Gebruiker

Mijn Spotify jaaroverzicht over 2016:

-36.576 minuten;

-2.257 artiesten;

-1.755 unieke nummers.

Do I need to say any more?

Voorkeur? maakt niets uit.. :)

7 februari 2017 om 12:08
wpodsada Gebruiker

laat mij de on- of overear testen.

7 februari 2017 om 12:12
SebastiaanS90 Gebruiker

Op het werk, thuis, tijdens het sporten of in de auto (Okee, dan zonder de Koptelefoon op) staat de muziek aan! Alle soorten muziek komen dan voorbij, ligt er dus net aan welke stemming ik heb.

Dus deze witte oordoppen zullen wel goed uit de verf komen als ik er klaar mee ben, of niet natuurlijk als ze tegen vallen! Want ik hou gewoon van goed geluid in mijn oren.

7 februari 2017 om 12:13
Trance_AM Gebruiker

Ben al mijn hele leven audiofiel, en behalve dat muziek altijd aanstaat (thuis over de speakers, en buiten over mn koptelefoon) ben ik ook dj, en zou dus graag de on-ear variant willen testen versus mn huidige sennheiser hd360pro qua zuiverheid, bereik, maar ook zien hoe die bijvoorbeeld presteren bij (te) luide monitorspeakers. Mijn eisen zijn redelijk hoog qua geluidskwaliteit, en ik hoop dat deze koptelefoon daaraan gaat voldoen, in elk geval zal ik er uitgebreid mee kunnen testen thuis, buiten en op feestjes, en ondanks het feit dat ik niet kan verwijzen naar eerdere reviewkoningheid ben ik ervan overtuigd dat ik een duidelijke en uitgebreide review kan schrijven over dit produkt (al zal de beschrijving van het uiterlijk vrij summier worden, dit is niet iets wat voor mij telt bij een koptelefoon ;)

7 februari 2017 om 12:16
Dimieuh Gebruiker

Ik luister zo’n 7u per dag naar muziek en ben dus de geknipte persoon voor zulke test!

Ook het feit dat ik me kan vinden in verschillende genres stelt me in staat om de verschillende aspecten van zo’n supervette koptelefoon te evalueren!

Kom maar door met zo’n luxe wit-rode koptelefoon!

7 februari 2017 om 12:17
Deelux Gebruiker

Ik draag eigenlijk non-stop een koptelefoon… Of ja… Niet tijdens het douchen natuurlijk. Helaas is de mijne vorige week gepikt dus het is tijd voor een nieuwe.

Waarom ik een echte muziekliefhebber ben? Voordat er spotify was zette ik alle muziek die ik leuk vond in een YouTube lijst… Hoe teleurstellend is het als je er opeens achter komt dat er een maximaal aantal nummer in een lijst gezet kunnen worden. Gelukkig is dat een probleem van het verleden, maar wie o wie weet wat het maximaal aantal nummer was dat je vroeger in een YouTube lijst kon zetten?

Ik test graag de zwarte in-ear voor jullie.

7 februari 2017 om 12:18
joeri91 Gebruiker

Eerst en vooral zou mijn voorkeur uitgaan naar de zwarte in ears :) dan weten jullie dat alvast ;)

Ik zou deze graag testen, mits ik veel met muziek bezig ben.

Voor mij is muziek een mooie volle klank. En niet gewoon een schrel geluid, hier heb je dan ook zeker fatsoenlijke hoofdtelefoon/ in ears voor nodig.

Maar verder is natuurlijk het geluid niet alleen van belang, ook het uitzicht speelt hierin een belangrijke rol. Want wat ben je nu met goede klank als het zicht niet om aan te zien is :)

Qua uitzicht hebben ze bij mij alvast een pluspunt ;)

 

Als ik de kans kreeg, zou ik hier een mooie review over schrijven.

Alvast bedankt. :)

7 februari 2017 om 12:20
yannickw17 Gebruiker

op het werk constant naar de radio luisteren. mijn earplugs krijgen er een duw van dus op zoek naar een ideaal oplossing voor dit

alle dagen en dan het opbergen ervan. als je niet oplet zijn de plugs of kabel stuk

terug een probleem ervoor. als je zo uitreken hoeveel in ear plugs ik per jaar verbruik, komt dit kostelijk uit

even luisteren of deze dan uitstekend is

7 februari 2017 om 12:22
fitzz Gebruiker

Van smorgens vroeg tot s’avonds laat heb ik een koptelefoon op. In ears op de fiets en bij het sporten, een draadloze Sennheiser tijdens het werk en een Sennheiser bij de huiselijke klusjes. Ik luister naar muziek en gesproken woord en ben kritisch op geluid. Niks zo ergelijk dan een te zware bas,  ruis of scherpe geluiden. Omgevingsgeluiden mogen doordringen, maar mogen niet overheersen.

Graag wil ik de zwarte versie van de inears,  maar de onears zijn ook prima.

7 februari 2017 om 12:23
soukhan Gebruiker

Ik heb op het forum al eens gebruikservaringen gedeeld, en daar was men zeer positief over (http://extra-be-nl.forum.ibood.com/products/13554-151208/oxo-android-smartwatch/). Als leerkracht Nederlands ben ik redelijk taalvaardig en dus capabel om uitgebreid te reviewen. Bovendien beluister ik regelmatig zaken via mijn hoofdtelefoon, maar die is ondertussen al aan vervanging toe. De on-ears lijken me dan ook echt iets voor mij. Stuur ze maar mijn richting uit, en ik schrijf er een – eerlijk (!) – verslagje over.

7 februari 2017 om 12:25
McHayes Gebruiker

Ooooh, ik wil wik wil!

Ik ben verslaafd aan muziek, zal ik het maar bekennen… Op de fiets (uren lang genieten), in de auto, op kantoor, in m’n zeteltje met een leuk boek,  muziek hoort er altijd bij.

En muziek moet je horen zoals het bedoel dis. Niet op crappy in-ears van en paar euro. Niet op blikken goedkope headphones.

Ik had destijds het geluk een Philips Fidelio te mogen testen. Wat een heerlijke hoofdtelefoon was dat! Ik heb dan voor iBood ook met héél veel plezier ettelijke reviews geschreven! Ik ben behoorlijk actief op Facebook, Instagram, Twitter,… en zal die kanalen met héél veel plezier inschakelen om deze headphones te bespreken. En misschien zou dit de reden kunnen zijn om m’n You Tube kanaal eens op te frissen met een unboxing/review…

Niet echt een voorkeur, al hou ben ik niet zo’n grote fan van in-ears (tenzij op de fiets) , maar misschien kunnen deze me overhalen.

“One good thing about music, when it hits you feel no pain” (integendeel)

7 februari 2017 om 12:31
ibrahimibrahim Gebruiker

Ik hou ervan om muziek te luisteren en wil graag een koptelefoon of oordoppen die niet anderen storen maar mij van optimale muziek verzorgt

Daarom wil ik graag testen

9 februari 2017 om 23:49
ibrahimibrahim Gebruiker

Mijn voorkeur gaat naar on-ear wit

7 februari 2017 om 12:32
bob.vandermeulen Gebruiker

Natuurlijk wilt gewoon iedereen een gratis koptelefoon/ oortjes, daarom dat we nu allemaal onszelf aan het verkopen zijn als goede review schrijvers.

Hou je vast, hier komt mijn “motivatie”brief.

Iedereen luistert wel naar muziek, ik ben daar geen uitzondering op, in de auto, tijdens het sporten, op het werk, of gewoon thuis in de zetel. Vooral tijdens het sporten maak ik gebruik van oortjes om mijn muziek te beluisteren. Want dat maakt het sporten gelukkig nog plezant!

Waarom ik graag de koptelefoon wil testen: daar zijn 2 goede redenen voor:

1) mijn huidige koptelefoon heeft na 2,5 jaar dienst er de brui aan gegeven. Dus een nieuwe koptelefoon is dringend nodig.

2) FIFA op de PlayStation kan je natuurlijk niet spelen zonder geluid. Als je partner dan graag in stilte wilt verder werken, kan dit voor problemen zorgen. Toch wel een hele goede reden om mij een koptelefoon te bezorgen ????

Welke koptelefoon jullie mij willen opsturen is voor mij niet belangrijk, ze zijn namelijk alle 3 mooi en handig. Toch heb ik een lichte voorkeur voor de witte koptelefoon.

 

Met vriendelijke groeten

(Jullie) reviewschrijver.

7 februari 2017 om 12:38
rsmeets Gebruiker

Ik offer me graag op ;) om de zwarte in-ear oordopjes te testen…

Ik luister meerdere uren per week met oordopjes, en voor mij primeert:

- draagcomfort

- hoe gedetailleerd & neutraal het geluid klinkt (geen overdreven/modderige bassen aub)

Ik heb zelf: Shure E4C, Phonak Audéo, Philips SHX20 om mee te vergelijken (let wel, de duurste waren daarom nog niet de meest comfortabele…)

7 februari 2017 om 12:38
tuffie30 Gebruiker

Oohh! Ik zou daar wel heel graag aan willen meehelpen! Waar schrijf ik me in? :-)

Ben een behoorlijke muziek fanaat ( een dag geen muziek…)

Het kost me dan ook best wat moeite om een goede koptelefoon te vinden qua geluid, de balans tussen mooie diepe bassen en de hoge tonen moet voor mij echt goed zijn, anders is het plezier van het luisteren voor mij veel minder en draag ik hem dus niet. Bij mij thuis vind je dus ook een verzameling aan koptelefoons die ik in de hoek heb gesmeten, omdat het geluid compleet waardeloos is hahaha. Draag dus tijdens het uitvoeren van mijn huishoudelijke taken een koptelefoon, tijdens het hardlopen, tijdens het wandelen of fietsen, in de metro, afijn overal dus!

Heb niet echt een voorkeur, maar als ik er dan toch eentje moet aanwijzen; doe mij de zwarte in ear dan maar.

7 februari 2017 om 12:50
Kittykbs Gebruiker

Hier worden koptelefoons heel veel gebruikt bij mijn tienerdochters,  vooral met spellen spelen op de pc of filmpjes kijken of muziek luisteren op hun telefoon..  Ikzelf hoef die onzin niet te horen en dus moeten ze hun koptelefoon opdoen,  ze hebben  nu een simpele on ear koptelefoon van de kruidvat,  en verwacht zeker wel verschil met deze aan kwaliteit van binnen en buiten!  Hier is het testen wel waard van de on ear koptelefoon..

7 februari 2017 om 12:51
Maruna Gebruiker

Ik doe graag mee met de test. Ben een muziekfietser, dagelijks op en neer naar mijn werk op de fiets met muziek op. Een goede test lijkt me of ze met wat windruis nog lekker luisteren en of ze goed blijven zitten.

Ik prefereer in-ears, ze zien er allemaal stylish uit dus de kleur maakt me niet uit

7 februari 2017 om 12:51
tregnard Gebruiker

Awel.  Dat zou nog iets voor mij zijn

Ik maak er waarschijnlijk mijn buren heel gelukkig mee , mijn gehoor wordt wat minder , en het geluid van de tv wat meer ????

7 februari 2017 om 12:53
mikeislive Gebruiker

Dagelijks gebruik ik het ov, reis zo’n 4 u op een dag en dan luister ik thuis ook nog muziek. Zou een mooie uitkomst kunnen zijn.

Welke type maakt mij niet zoveel uit.

7 februari 2017 om 12:56
RonEli Gebruiker

Ik draag mijn koptelefoon 10u per dag. Ik luister de hele dag muziek tijdens het werken ’s avonds gebruik ik hem tijdens het kijken van series of het spelen van games. Mijn huidige denon koptelefoon is dringend aan vervanging toe maar heeft tot nu toe altijd goed dienst gedaan, zeker met de ingebouwde amplifier. Nu is hij stilaan aan zijn einde toe en zou een nieuwe echt wel welkom zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar de koptelefoon.

7 februari 2017 om 13:22
An Sofie Gebruiker

Mijn dochter van 14 is volgens mij vergroeid met haar koptelefoon (en muziek). De hele dag in de zetel, zelfs op de WC en als het kon nam ze alles mee in de douche. Ze volgt dan ook al sinds ze 5,5 jaar was muziekacademie, en studeert binnenkort af in de hogere graad, afdeling pop & jazz + piano.

Dus ja, de koptelefoons hebben regelmatig last van slijtage en dienen dan ook vaak vervangen te worden. Mijn dochter is een expert in waar het foutloopt na verloop van tijd. Dus willen jullie een frisse, jonge uitgesproken review, dan graag de luxe wit-rode koptelefoon!!

7 februari 2017 om 13:24
Pieter198400 Gebruiker

Hallo, ik ben een muziek liefhebber, luister elke dag muziek van allerlei muziek van klassiek tot rock. Ik luister naar details van de muziek. Bijvoorbeeld de piano op achtergrond of een klanken van een gitaar. Ik vind de bas van muziek ook.erg belangrijk goede bas. Wil graag ear on wit testen en een goede review schrijven.

Met vriendelijke groeten,

Pieter van der heide

7 februari 2017 om 13:40
Finzy Gebruiker

Yes! Dit zou een mooie vervanger zijn voor mijn huidige oordopjes die aan het overlijden zijn! :O
Ik gebruik oordopjes in verschillende omstandigheden, dus ideaal om te testen :)

Namelijk: Als ik met het OV reis als het weer slecht is, ik woon in Amsterdam dus het is altijd overvol…

Ook rijdt ik motor en draag dan graag oordopjes die goed afsluiten, want windruis is erg vervelend, daarbij vind ik muziek luisteren op de motor heerlijk en heb ik niet het budget voor een communicatie systeem waarmee ik ook muziek kan luisteren voor mijn helm want die zijn minimaal 200+ euro.

Ik werk als ICT-er en heb 80% van de tijd (als ik niet moet overleggen etc.) oordopjes in om mezelf af te sluiten van de rest en goed aan het werk kan.

Groetjes,
Perry

7 februari 2017 om 13:40
bart.bass Gebruiker

Ik rijd iedere dag 2 uur met de fiets, naar het werk en terug. Daarbij luister ik altijd naar muziek. Ik beluister veel stijlen, van klassiek tot de Vlaamse rock-scene. Meestal zijn het wel jazz albums. Dit doe ik ook in weer en wind, dus de koptelefoon moet tegen wat bestend zijn. Mijn voorkeur gaat naar de witte on-ear, daar ik nu in-ears gebruik.

7 februari 2017 om 13:41
nathalieboussauw Gebruiker

Collega’s met een foute muzieksmaak of een klagerig toontje laat ik graag overstemmen door fijne muziek!
Dus zo’n stel on-ears zou bij mij enorm goed van pas komen!

ps: ik wil gerust ook een blinddoek testen, voor al mijn collega’s met foute kledingkeuzes!!

7 februari 2017 om 13:48
Annemriee Gebruiker

Ik zou graag in aanmerking komen om de on-ear headset te testen!

Waarom moeten we jou kiezen? Ik heb thuis een collectie koptelefoons en oordopjes omdat ik graag eens wat anders probeer. Tot nu toe is de enige geschikte on(over)-ear voor mij, de turtle beach die ik gebruik voor mijn Playstation en zou er graag eentje hebben voor m’n mobiel/laptop!

Wat kunnen we van jou verwachten? Ik zal ervoor zorgen dat ik de koptelefoon op alles wat ik kan bedenken ga testen. Hierbij kunnen jullie denken aan; hoeveel geluid komt er van buitenaf nog binnen? Hoe is het draagcomfort van de koptelefoon? Prijs-kwaliteit. Hoe lang kun je deze dragen voordat je pijnlijke oren krijgt? Hóe is het geluid?

En zo kan ik nog wel even doorgaan! Ik hoop dat ik jullie genoeg heb overtuigd en wacht geduldig af :)

7 februari 2017 om 13:49
Hanneswasco Gebruiker

Zoals iedereen hier ben ik een muziekliefhebber en luister het overgrote deel van de dag naar muziek. In mijn bureau kan ik dit uit liefde voor mijn oren met speakers doen, of met mijn kwaliteitsvolle game-headset met 7.1 surround sound (Sennheiser 323D). Maar op andere momenten is dit uiteraard niet mogelijk.

Vooral op de fiets, op weg naar de universiteit of naar de sporthal, moet dit met een koptelefoon. In de zomer doe ik dat met een goedkope on-ear koptelefoon of met de kwaliteitsvolle in-ear Sennheiser PMX 680, welke een zogenaamde nekband heeft. Met het recente koude weer is het echter moeilijk om een muts en zulke koptelefoons tegelijk te dragen.

Ook reis ik regelmatig met het vliegtuig, aangezien ik een langeafstandsrelatie heb. Tijdens zo’n lange, eenzame, reismomenten is muziek altijd een dichte vriend. Echter neemt mijn on-ear koptelefoon te veel plaats in beslag, en is de Sennheiser PMX 680 iets te breekbaar om op te bergen in je broekzak. Sidenote: op 26 februari reis ik weer, dus ik kan het perfect uitproberen op het vliegtuig voor het plaatsen van de review. ;)

Om deze redenen zou ik graag een kwaliteitsvolle in-ear koptelefoon uitproberen (bij voorkeur zwart) om deze transportmomenten aangenaam te houden.

7 februari 2017 om 13:53
steffer51 Gebruiker

Zonder muziek zou het leven maar saai zijn!

Reviews lezen en bekijken (youtube) is iets wat ik bij bijna elke aankoop van een elektronisch product doe. Ik werk zelf in winkel met verschillende producten waarbij klanten graag wat uitleg willen. Belangrijke plus en minpunten zoeken bij een product is dus iets waar ik dagelijks mee bezig ben.

Ik ben er ook absoluut niet vies van om tijdens het testen andere locaties op te zoeken en effectief verschillende situaties te simuleren.

Mij’ voorkeur gaa

7 februari 2017 om 13:55
steffer51 Gebruiker

Mijn voorkeur gaat uit naar de On-Ear maar ik laat me ook zeker graag verrassen door een het In-Ear model. Kleur maakt niet uit.

Mvg

Stef

7 februari 2017 om 15:21
angelabierens Gebruiker

Mijn voorkeur gaat uit naar On-ear . Ik leg hier niet uit waarom ik de juiste tester ben want dan gaan andere mensen je alleen maar kopiëren maar geloof me als ik zeg dat ik dit heel goed zal doen en een hele goede review zal schrijven.

Groeten Angela

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.