26 mei 2015 om 11:21
iBOOD
Jabra Reviewactie

We hebben weer een fraaie primeur te pakken voor jullie. We hebben namelijk acht supervette Jabra Vega headphones binnengekregen en mogen deze door jullie, onze beste vrienden, laten testen!Wat maakt de Jabra Vega volgens ons zo vet?

Om te beginnen is het een zeer uniek model en zijn er slechts twee webshops in Nederland die dit model actief voeren. Nu snappen wij dat dit een headphone niet per direct goed maakt, maar het volgende wel: De over-ear headphone geeft namelijk een kraakhelder Dolby-geluid met krachtige basprestaties. Dankzij de ingebouwde actieve Noise-cancelling blokkeer je zelfs tot 99% van het omgevingsgeluid, zodat jij je echt tot in de studio waant wanneer je geniet van je favoriete artiest. Mocht je toch even uit je bubbel willen gaan en horen wat men om je heen precies zegt, dan druk je op de eavesdrop-knop. Hierdoor schakel je de externe microfoon in, die vervolgens door de speaker laat horen wat er om je heen gezegd wordt. Best vet toch, Mr Bond? Dezelfde externe microfoon wordt uiteraard ook gebruikt voor het voeren van telefoongesprekken.


Zelf ervaren?

We snappen dat je voor een headphone als deze wel warm loopt en deze dolgraag wilt testen. Maar voordat je deze headphone kunt testen, moet je ons natuurlijk overtuigen. Schrijf op dit forum, in ongeveer 200-250 woorden, waarom jij en alléén jij goed genoeg bent om deze supervette headphone te testen en reviewen. Wanneer we jou uitkiezen help je met jouw uitgebreide review anderen bij het maken van een goede keuze voor een headset en nadat je review uiteindelijk is goedgekeurd door Kieskeurig mag je de headphone gewoon houden, post wel even de link naar jouw review hier in het forum ;).

Wanneer maken we de gelukkige reviewers bekend?

Woensdag 3 juni 2015 a.s., hier op het forum!

Specificaties van de Jabra Vega hierrr

26 mei 2015 om 12:21
Carla & Guus Gebruiker

Hallo

Ik ben Guus en ik heb jaren lang eiegen radio programma gehad bij een lokale omroep  en ik ben alléén dé tester want zit al vanaf mijn luiers in de muziek, ben echt kritisch op geluidskwaliteit en erger me als ik ergens ga luisteren waar het geluid niet goed afgesteld staat. Elk krasje, pieptoontje is voor mij een ergernis, ben ras liefhebber van diverse soorten muziek, want in elke soort muziek zit wel iets in wat iedereen leuk vind.

Als ik headphones/ luidsprekers ga luisteren neem ik steevast dezelfde cd’s mee om er zeker van te zijn dat het geluid goed is.

een headphone is voor mij goed als je helemaal geen ruis rondom hoort hij lekker op je hoofd zit en ook bij een heel zacht volume VET klinkt

Dus stuur hem maar op :-) dan laat ik jullie graag weten wat mijn ervaringen er mee zijn

26 mei 2015 om 12:31
christiaan92 Gebruiker

Hallo iBOOD,

Het lijkt me supergaaf om deze Jabra Vega te testen, en ik denk dat ik daar de aangewezene persoon voor ben. 
Allereerst is muziek een ware passie voor me. Ik studeer en moet daardoor iedere dag 2 uur op en neer met de trein. Hierdoor zit ik vaak met muziek op me hoofd. Helaas heb ik als student niet de pieken om een setje zoals dit aan te schaffen en moet ik het meestal doen met simpele oordoppen. Zo weet ik heel goed hoe slechte muziek klinkt;) en weet ik zo a contrario ook hoe goeie muziek klinkt! Haha. Nee, maar alle gekheid op een stokje. Elke dag in de trein met goedkope oordoppen is geen pretje door al het lawaai om je heen op 9 uur s ochtends. Ik denk daarom dat ik mijzelf in de perfecte omgeving bevind om de actieve Noise-cancelling te testen. Nooit meer het geluid van schreeuwende kinderen door m’n hitjes heen. Daarnaast kan ik deze headphone goed vergelijken met de headphone die ik door het gemis aan goeie doppen wel eens stiekem van mijn broer leen. Ik zou deze dan ook kunnen afzetten tegen de resultaten van deze Jabra Vega. Overigens luister ik naar alle soorten muziek en kan ik de verschillen in prestaties daar ook proberen weer te geven.

Last but not least staat deze headphone mij waarschijnlijk ook gewoon het beste van iedereen hier, en zal ik dus een soort van ambassadeur zijn voor Jabra.

Groetjes,

 

26 mei 2015 om 12:54
starvar Gebruiker

Hallo, mijn naam is Diederik. Ik ben een 2de jaar Elektronica-ICT student aan universiteit Gent. Ik ben altijd al enorm gepassioneerd geweest door muziek en ben al van vroeg bezig aan een uitgebreide collectie van koptelefoons. mijn eerste koptelefoon was een Wesc Oboe black van amazon, die na verloop van tijd stuk is gegaan, waarna ik me  een Wesc Bongo heb aangeschaft, wat achteraf echter geen goede beslissing leek te zijn. Na een paar maanden begaf ook deze het, sindsdien heb ik ook mensen afgeraden van Wesc headphones aan te schaffen. Na een korte tijd zoeken op het net bleek iedereen het er over eens dat Sennheiser een van de beste merken is wanneer het op prijs kwaliteit aankomt. Ik bezit 2 HD205’s die elk 50 euro kosten en 1 HD419 die mij 90 euro heeft gekost. Sinds vorig jaar bezit ik nu ook een Beyerdynamic DT770 PRO 80 Ohm edition die 150 euro heeft gekost en die perfect is voor mijn FLAC muziek af te spelen. Mijn doel is om in de toekomst nog een stapje hoger te stappen en mij een echte lampen versterker aan te schaffen en een betere audiofile headphone, echter heb ik het als student momenteel niet zo breed ;). De reden dat ik meedoe aan deze wedstrijd is omdat de Beyerdynamic en Sennheisers wel een mooi all-round geluid leveren, vooral de beyerdynamic heeft een ongeloofelijk dynamisch soundpalet waarin hogen en lage tonen extreem goed naar voren komen, echter is de isolatie bij deze koptelefonen een pak minder goed. Ik neem bijna iedere dag de trein en de bus en dat is dus de ideale testomgeving voor deze koptelefoon uit te testen aangezien ik de mensen niet wil storen met mijn muziek maar ook net omdat ik dan niets hoor van wat er zich om mij geen afspeelt en ik volledig met mijn gedachten bij de muziek kan zijn. Verder zou ik deze koptelefoon testen op geluid (highs/lows), Bass, kleur van het geluid, draagbaarheid van de headphone en de bouw kwaliteit. Aangezien ik headphones bezit van lagere en rondom de prijsklasse van deze denk ik dat ik toch algemeen in staat zal zijn om de headphone correct positief of negatief te bekritiseren en de uitschieters te kunnen belichten.

Als bewijs van mijn legitimiteit, heb ik hier een foto van mijn collectie, echter bezit ik wesc bongo niet meer en heb ik mijn gaming headset (de TurtleBeach P11) inbegrepen.

 

Alvast bedankt voor het bekijken van mijn Applicatie.

Mvg,

Diederik Mathijs

 

26 mei 2015 om 13:00
Binnenmars Gebruiker

Muziek is mijn passie, mijn hele leven al, helaas heb ik een raar hoofd en de meeste hoofdtelefoons passen niet, met name de overears, vanwege het formaat, had ik al gezegd dat dat ik nog nooit de voorrondes van Idols, de Voice of Holland en zo nog nooit  heb gehaald, dit terwijl mijn vader overleden is.

Volgens mijn vrouw ben ik ook al doof aan het worden, maar vreemd genoeg is zij de enige die daar last van heeft, het lijk mij dat de externe microfoon hier uitstekend van pas komt middels het knopje uitschakelen Oostindisch.

O voor ik het vergeet, betreffende dat laatste knopje wil mijn vrouw nog graag weten of dat ook remote werkt, bij voorkeur via BT

Had ik al gezegd dat muziek mijn passie is en dat mijn vader is overleden?

Normaliter ben ik nogal kritisch zeg maar sarcastisch, maar voor gratis en zo knijp ik wel een oogje dicht ;(

 

26 mei 2015 om 13:07
Binnenmars Gebruiker

O ja en ik heb ook nog nooit wat gewonnen, behalve een appeltaart in de postcodeloterij, maar die zijn we vergeten op te halen, want dat was maar een week geldig.

26 mei 2015 om 13:09
Binnenmars Gebruiker

En een plantenbak met bingo op de voetbal, maar dat is al 40 jaar geleden.

26 mei 2015 om 13:43
Manu1977 Gebruiker

Beste Ibood,

 

Ik zou graag deze headphones willen testen. Ik ben gek op muziek maar zal deze ook voor gaming, lync/skype e.d. gaan testen. Ik gebruik dagelijks in-ear plugs (Jabra Rox) en headphones, het draagcomfort is hierbij voor mij erg belangrijk. Ik hou van verschillende soorten muziek van Jazz, klassiek, dance en hardrock. Ik ben erg benieuwd hoe het met deze headphones zal gaan klinken.

Voor mijn studie en werk maak ik ook veel gebruik van Lync/Skype, voor mij is het dan ook erg belangrijk dat ik goed verstaanbaar ben.
Mijn voorkeur gaat uit naar overear headphones met name voor de noisecanceling als ik aan het gamen, muziekluisteren en bellen ben wil ik zo min mogelijk afgeleid worden door mijn omgeving.

Als ik een product koop zoek ik altijd eerst goed uit wat de reviews zeggen over het betreffende product. Ik ervaar dit altijd als erg prettig dat mensen dit doen. Op deze manier kan ik dit ook eens een keer voor mensen terug doen en mijn ervaringen delen over een product. Ik ben zelf vrij kritisch en let erg veel op details ik acht mezelf hierom ook als een geschikte kandidaat om een review te kunnen maken over een dergelijk product. Ik zal de Jabra Vega in verschillende situaties testen en mijn gebruikerservaringen delen zodat de lezers een gedegen en vooral eerlijke review zullen kunnen lezen van de Jabra Vega.

26 mei 2015 om 13:57
Jeff89 Gebruiker

Beste Ibood-ers,

Het lijkt mij ontzettend tof om de Jabra Vega te testen. Ik ben in mijn dagelijks leven gecertificeerd test & kwaliteitsspecialist. Dit betekent dat ik dagelijks collega’s en klanten adviseer op het gebied van kwaliteitsbeheersing. Ik heb meerdere jaren ervaring in het voorbereiden en uitvoeren van functionele testen. Ik schrijf met regelmaat kwaliteitsrapporten en beoordelingen. Ook heb ik veel ervaring in het beschrijven van gebreken en verbeterpunten in een manier waarop iedereen die het leest begrijpt waar het over gaat. Ik ben daarnaast een aantal jaar redactielid geweest van ons personeelsblad en heb in deze periode de nodige artikelen geschreven.

Mijn werkplek bevindt zich in een drukke omgeving waardoor ik vaak aangewezen ben op mijn koptelefoon. Ik heb hier dus alle gelegenheid om de Jabra te onderwerpen aan de nodige testuren. Ik ben erg benieuwd naar de noise-canceling functionaliteit, omdat ik dit vaak mis aan mijn huidige Sennheiser.

Kortom, voor een gedegen review door een absolute muziekliefhebber moeten jullie bij mij zijn :-).

26 mei 2015 om 14:02
MoveYourBody Gebruiker

Beste medewerk(st)er,

Waarom ik veel interesse heb om test persoon te zijn is het volgende: Ik luister veel muziek en doe dat voor 95% via een hoofdtelefoon. Na enkele merken over-ear te hebben geprobeerd en ik weer terug gegaan naar in-ear van het merk Etymotic. Ik ben daar zeer van onder de indruk vanwege: de heerlijke en eerlijke sound, de onvoorstelbare detailweergave van de muziek of gesproken woord, het zeer aangename draagcomfort en de duurzaamheid. De lat voor de Jabra Vega ligt bij mij dus hoog. Ook al geven ze de hoofdtelefoon cadeau samen met een envelop met geld, ik zal een eerlijke mening geven waar een geinteresseerde zijn/haar voordeel mee kan doen. Is het niks, dan zal ik dat zo verwoorden. Andersom, en dat hopen we natuurlijk, dan zal ik een goed onderbouwde positieve review. Daarbij let ik op alles wat ik goed vindt aan mijn Etymotics, dus niet alleen op weergave. Ik zou zeggen; kom maar op met de Jabra Vega!!

26 mei 2015 om 15:21
hakkefoe Gebruiker

Beste Ibood,

 

Ook ik zie het wel zitten om de Jabra Vega te testen. Er zijn doorheen de dag niet veel zaken die ik doe zonder muziek of film. Wanneer ik ’s morgens opsta gaat onmiddellijk de radio aan tot de kinderen klaar zijn voor school/ crèche. Eenmaal zij zijn weggebracht ga ik de fiets op met mijn Monster Gratitudes richting mijn bureau. Op bureau wordt luister ik de hele dag, via mijn monster in door diverse genres van muziek (afhankelijk van het type taak waar ik mee bezig ben). Zeker wanneer ik geconcentreerd wil werken kan dit handig zijn om mij af te sluiten van de omgeving. Eenmaal thuis gaat onmiddellijk opnieuw de radio aan tot de kindjes naar bed zijn en alles opnieuw is opgeruimd. Daarna wordt er standaard tv en/of film gekeken. Zoals u kan zien heb ik voldoende opportuniteiten om de Jabra Vega te testen.  Eenmaal de kinderen naar school/crèche zijn kunnen zij waarschijnlijk, doorheen de werkdag, met voorsprong mijn Monster Gratitudes vervangen. Daarnaast zal ik ze ook goed kunnen gebruiken bij de ’s avonds film en tv kijken, of wanneer ik mij ’s avonds even wens af te sluiten en nog even geconcentreerd wens door te werken.

26 mei 2015 om 16:02
krugerrand Gebruiker

De Jabra vega

is die dan echt zo mega?

onderworpen aan mijn test

misschien klinkt hij wel niet zo best

geeft deze mooie zuivere klanken

of is het eerder om te gaan janken

is de bas ook wel goed

en klinkt die zoals het moet

het geluid van buitenaf wil ik niet horen

met deze klepper op mijn 2 oren

en ben ik ermee aan het bellen

wil ik niet weten wat de buurt staat te vertellen

voldoet hij wel of niet aan mijn eis

dan geef ik met overtuiging het bewijs

door een review te maken

hopelijk gaat hij dus niet kraken

zal hem ook met andere gaan vergelijken

alleen moet ibood nu nog voor mijn tekst gaan bezwijken

26 mei 2015 om 16:16
quendo66 Gebruiker

Beste Ibood,

Ik zou graag de Jabra Vega headphones willen testen omdat ik naar mij inzien de ideale testpersoon ben. Graag leg ik uit waarom.

Dagelijks zit ik zo’n 1,5 uur in het openbaar vervoer. Tijdens het reizen luister ik vooral naar Apple Lossless, Spotify en Soundcloud muziek. Genres die ik luister zijn vooral luister zijn Techno, Disco, Indie en Klassiek. Uiteraard luister ik ook thuis muziek, wanneer ik thuis muziek luister doe ik dat veel al met mijn FIIO E7 DAC. Het reviewen en testen van een headphone waarbij de features aansluiten op het dagelijks gebruik waarvoor hij bedoeld is lijkt mij de beste manier om de headphone aan de tand te voelen en beste advies te geven.

Naast het gebruik van headphone zelf heb ik erg veel verschillende headphones gehad en ik ben dan ook erg benieuwd naar de verschillen tussen deze headphones. Headphones die ik nu heb verschillen veel, zo heb ik de draadloze Jabra Move, een Razer Kraken, een Pioneer HDJ-1000, een Philips Citiscape Uptown en een Sennheiser HD 201.

Tot slot ben ik naar mijn idee enige aangewezen persoon om de Jabra Vega headphones te testen en reviewen omdat ik ruime ervaring heb met het doen van reviews op zowel Kieskeurig als Tweakers.

Met vriendelijke groet,

Lennard

26 mei 2015 om 17:21
ROCKER100 Gebruiker

Hallo iBOOD!

Ik ben een student met een passie voor muziek. Ik luister elke dag naar muziek op YouTube, de radio, Spotify etc. Ik luister naar een wijd genre van muziek, van hardstyle tot country. Ik ben zelf helemaal leip van goede headphones/boxen (maar kan ik dit niet allemaal betalen met mijn studentenloon :P). Ik heb zelf een JBL Duet 200 speaker voor als ik veel in beweging ben heb ik toch muziek op de achtergrond, mijn headphones zijn: Audio Technica ATH M50x (mijn eerste professionele headphone van 139 euro!), TurtleBeach P11 (voor de PS3), Creative Tactic 3D Alpha, een Razer Kraken Pro en een Tritton 720+ 7.1 (allemaal voor het gamen op de PC) en de Veho NPNG (gekocht hier op iBOOD) en een aantal standaard oortjes. Kortom een kleine verzameling die ik met deze Jabra graag zou willen uitbreiden ;P Ik gebruik mijn headset(s) dus dagelijks en niet alleen thuis maar ook onderweg, ik ga met de fiets naar school en gebruik daarom ook vaak een headphone om naar muziek te luisteren terwijl ik mij in het zweet trap om op tijd te komen en geloof me een beukende beat uit een goed klinkende headphone motiveert mij om extra hard te gaan! Kortom muziek (en de daar bijhorende headphones/boxen) speelt in mijn leven een grote rol, een lekkere mix tijdens het gamen als ik lekker ga of een beukende beat als ik aan het zweten ben op de fiets of een heerlijk rustgevende toon als ik even niks doe.

Ik ben dus jullie tester als het aankomt op headphones! Ik hoor het wel, alvast bedankt voor het kijken naar mijn bericht.

 

Mvg,

Nick

26 mei 2015 om 17:44
mmmcompany Gebruiker

Hey Lieve mensen bij Ibood,

Ik ben een groot liefhebber van verscheidende muziekapparatuur.

Zelf heb ik een kleine collectie koptelefoons en oordopjes.

Deze varieerd van de Shure se215 tot de Sennheiser HD 215.
Bij het kopen van mijn koptelefoons stel ik verschillende eisen aan ze. Ze moeten comfortabel zitten en genoeg geluid isoleren. Kwalitatief goed geluid produceren, hierbij vind ik het belangrijk dat het geluid natuurgetrouw.

Het is echter geen doodszonde om een beetje extra bas te hebben, dit moet echter niet ten koste gaan van de reproductie van de mid’s en hoge tonen van de koptelefoon.

Daarnaast is er nog de kwestie van de noise cancelation, ik kijk er naar uit om deze te ervaren. Sommige merken pakken dit erg aggresief aan en zorgen hiermee voor een drukkend geluid op de oren dat erg ongemakkelijk wordt. Dit zou een van de aspecten zijn waarop ik de koptelefoon ga testen.

Qua uiterlijk vind ik het belangerijk dat hij er stevig uitziet, en heb tot nu toe altijd zwarte koptelefoons gehad. Zelf vind ik dat de subtiele rode markering er op de foto strak uitziet, dit is een van de zaken die ik graag in persoon zou willen verifieren en reviewen.

Hiermee hoop ik jullie overtuigd te hebben mij een kans te geven de Jabra Vega te reviewen.

Tot slot nog even dit voor het geval jullie het de vorige keer gemist hadden.

Top dat jullie dit soort acties doen, diepgaande reviews trekken mij over de streep om een aankoop te doen bij jullie.  Deze reviews in combinatie met jullie forum/community maakt Ibood een van mijn dagelijkse stops op het web.

Groet,

 

Mmmcompany

1 juni 2015 om 23:44
mmmcompany Gebruiker

Hey ibood,

Het is misschien niet heel erg belangrijk voor de wedstrijd maar ik ben morgen jarig.
Het zou het allermooiste cadeau zijn om deze pracht van een koptelefoon te mogen testen voor mijn verjaardag!.

Groetjes,

Mmmcompany

26 mei 2015 om 19:23
elise33 Gebruiker


Beste iBooders, Mijn naam is Elise, 25 jaar en ik studeer Audio-Visuele vormgeving aan het Sint Lucas in Eindhoven. Mijn leven bestaat voornamelijk uit het maken/bewerken van beeld en geluid! Ik speel piano en kan werkelijk waar geen dag zonder muziek! Ik zoek mijn leven lang al naar de perfecte draagbare audio-beleving, voor thuis, onderweg en natuurlijk op school/werk! Ik heb al veel oordoppen/headphones/speakers uitgetest in mijn leven, van Beats Audio tot B&O! Graag zou ik deze Jabra Vega headphone  willen testen voor jullie. Ik ben een veeleisende gebruikster, ik neem geen genoegen met “gemiddeld” en zal zeker streng maar rechtvaardig oordelen. Mijn muziekvoorkeuren rijken van Klassiek tot Rock & metal en ik zal ze dan ook op het gehele spectrum testen!

Laatst heb ik ook aangeboden in-ears te testen voor jullie, maar helaas is dat hem niet geworden. Hopelijk heb ik deze keer meer geluk. Ik denk nog steeds dat ik een prima bijdrage kan leveren aan het testpanel! Groetjes, Elise

26 mei 2015 om 20:29
avhelvoirt Gebruiker

Sinds mijn 12e luister ik al met veel plezier naar muziek met merken zoals Shure, sennheiser, Bose, Sony en nog veel meer.  Alleen is het lang geleden dat ik weer mooier geluid heb kunnen beluisteren dan wat ik momenteel geluisterd heb. Eerlijk gezegd kende ik het merk niet en zou ik daarom met veel plezier de koptelefoon testen over de plus en min punten van de koptelefoon.

26 mei 2015 om 20:40
vosserd Gebruiker

Beste iBood,

Een eigenwijze maar objectieve audiofiel gezocht? I’m your (wo)man!

Als masterstudente Veiligheidswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen heb ik van nature een kritisch oog voor de kwaliteit van producten. Daarnaast ben ik jobstudent als codeur van radio-uitzendingen, waardoor ik dagelijks een 8 tal uren praatprogramma’s en muziek beluister. Zelfs tijdens mijn pauzes is mijn – momenteel gebrekkige hoofdtelefoontje – nog steeds vergroeid aan mijn hoofd doordat mijn eigen muziek op deze relaxmoment luidkeels door mijn oren galmt.

Mijn kritische blik, of kritisch oor in dit geval, in combinatie met het dagelijks aanhoren van zowel radio als eigen muziek zorgt er alleszins voor dat ik genoeg gelegenheid heb om een ongetwijfeld vakkundig oordeel van deze Jabra Vega headphones te vormen. Mijn karaktertrek als perfectionistische muggenzifter en mijn overgevoeligheid aan ruis stellen me in staat tot in detail te aanhoren hoe deze headphones hun beloften nakomen.

Met behulp van mijn vlotte pen mondt dit oordeel ook uit in een vlotte tekst, die niet alleen een gedetailleerd overzicht zal vormen van mijn luisterervaringen maar daarbovenop ook nog eens een literair hoogstaand werk wordt (te interpreteren met enige nuance)!

 

Kortom: deze review opdracht is me op de oren geschreven en ik zou dan ook met alle plezier deel uitmaken van het testpanel voor deze Jabra Vega headphones.

26 mei 2015 om 21:38
JanMisseeuw Gebruiker

Trouwe Sennheiser HD 25 gebruiker- benieuwd in welke mate deze in de buurt komt; benieuwd naar de noise cancelling

26 mei 2015 om 22:10
Marijnsp1 Gebruiker

Graag zou ik deze Jabra Vega willen testen aangezien ik van een goed muziekje houd onderweg. De Jabra Vega lijkt me daar uitermate geschikt voor als ik zo de specs lees. (‘Drop tested from 1,5 m height, Headset fold tested (folded flat with ear cups facing down 10000 times), Cable tested to withstand 15 kg pull force, dirt, temperature and humidity tested.

Ik denk dat ik geschikt ben om de koptelefoon te reviewen omdat ik fervent luidspreker bouwer ben. En dus gewoon een passie heb voor audio. Dit resulteert dan ook in talloze voorbeelden om mee te vergelijken. Helaas heb ik er soms last van dat de aansluiting van de koptelefoon los getrokken wordt bij bijvoorbeeld het overstappen in het ov. Waarschijnlijk is de Jabra VEGA hier beter tegen bestand. Ook lijkt mij de actieve noisecancceling een mooie toevoeging ten opzichte van mijn nu gebruikte Sony en sennheiser koptelefoon.

26 mei 2015 om 23:50
nc1264 Gebruiker

Ik wil deze koptelefoon ook wel willen testen. Heb een collectie van koptelefoons (Bose, Sony & Teufel) en het lijkt me geweldig om de Jabra Vega daar eens tegenover te zetten. Gebruik op mijn werk ook een Jabra headset dus ik heb wel hoge verwachtingen.

27 mei 2015 om 00:17
delot2011 Gebruiker

Ook al is 2015 het jaar van “no bra” toch zou ik heel graag de jabra vega willen testen.

Als veganist sluit alleen de naam al perfect aan bij mijn lifestyle.

Ik kan hier natuurlijk een epistel schrijven over hoe goed deze koptelefoon aansluit bij mijn muziekkeuze en hoelang ik al op zoek ben naar een rood zwarte koptelefoon,

en over de 100 soorten muzieksoorten die ik als sinds mijn peuterjaren luister en over de studies die ik gedaan heb op audio gebied en over etcetc.

Ik bewaar mijn teksten liever voor een eerlijk, uitgebreid, rechtvaardig review op Kieskeurig!

 

 

 

27 mei 2015 om 00:18
joey-dossche Gebruiker

In bijberoep plaats ik installatie’s voor evenementen en regel hier uiteraard ook vaak de muziek en de lichtinstallatie. Het is daarom aangewezen dat ik een professionele hoofdtelefoon gebruik om men installatie goed te kunnen regelen. Deze hoofdtelefoon voldoet voor de volle 100% aan mijn eisen (stevig, goed van kwaliteit, goede demping van achtergrondgeluiden,…) ik gebruik nu een Beats Pro die ook aan al mijn eisen voldoet, maar ik sta volledig open voor andere merken te testen. Doordat ik deze op een Hooge frequentie gebruik en men kennis over geluid en ervaring in de muziekwereld denk ik dat ik geschikt ben om dit toestel te testen en te beoordelen.

27 mei 2015 om 00:23
ikisjasper Gebruiker

Beste ibood,

Ik zou graag de jabra vega willen vergelijken met mijn steelseries en senheiser koptelefoons! Het lijkt op een erg gaaf product en al het klopt dat deze head Phone kraakhelder geluid bied zal ik m graag willen gebruiken voor het streamen van games. Ook kan de noice cancelling erg goed van pas komen bij mijn geplande zomervakantie reis! Ik hoop snel meer van jullie te horen en zit nogsteeds te popelen op de eerste hunt van dit jaar!

 

Keep it up ibood!

27 mei 2015 om 00:29
Dopie Gebruiker

Ja, ik wil!

28 mei 2015 om 06:36
bendit Gebruiker

Ik ook wel.

27 mei 2015 om 00:33
ikisjasper Gebruiker

Beste ibood,

Ik zou graag de jabra vega willen vergelijken met mijn steelseries en senheiser koptelefoons! Het lijkt op een erg gaaf product en al het klopt dat deze head Phone kraakhelder geluid bied zal ik m graag willen gebruiken voor het streamen van games. Ik ben namenlijk sinds een paar dagen bezig met het streamen op de site twitch.tv. Hier kunnen mensen  mij volgen en luisteren naar mijn commentaar. Het zou geweldig zijn om ook aan mijn kijkers uit te kunnen leggen hoe ik aan de head Phones kom en wat ik er van vind! Het lijkt me een toffe ervaring en ik zal graag een mooie recentie schrijven over deze headPhones. Ook kan de noice cancelling erg goed van pas komen bij mijn geplande zomervakantie reis, in het vliegtuig heb ik namenlijk vaak het geluk on dicht bij een kruisende baby in de buurt te zitten. Hiervan krijg ik snel hoofdpijn en bij lange vluchten zou deze feature erg goed van pas komen! Ik ben namenlijk best een muziek junkie maar in het vliegtuig moet ik dus vaak oordoppen in in plaats van muziek oortjes omdat ik snel Hoofdpijn krijg in lawaaierige ruimtes! Ik hoop snel meer van jullie te horen en zit nogsteeds te popelen op de eerste hunt van dit jaar!

 

Keep it up ibood!

27 mei 2015 om 00:51
powrrr Gebruiker

Hallo Ibood.

Allemaal mooie woorden hier van gebruikers die deze koptelefoon willen testen en zelfs hun hele verzameling laten zien. Er zitten ook woorden tussen die een leek nooit zal begrijpen. Als ik wordt gekozen zal ik de plus en minpunten van deze koptelefoon beschrijven in gewone mensentaal zodat iedereen die kan lezen het ook kan begrijpen. Het zal dan gaan over het draagcomfort (ook tijdens het slapen:), geluid, stevigheid, gebruiksvriendelijkheid, design en alles wat ik tijdens het testen tegen ga komen.

27 mei 2015 om 00:57
megaktje Gebruiker

Beste Ibood

Ik vind mezelf de beste persoon om deze koptelefoon te testen omdat ik een echte muziek freak ben. Ik luister al een groot deel van mijn leven naar een uitgebreid aantal muziekstijlen en ben daarin van alle markten thuis waardoor ik deze koptelefoon ook uitgebreid kan testen om te kijken of deze koptelefoon een goede kwaliteit geluid levert bij verschillende muzieksoorten.

Ik kan deze koptelefoon testen onder verschillende omstandigheden namelijk op de fiets, op school en thuis tijdens het gamen, hierdoor kijk ik niet alleen naar de kwaliteit van het geluid maar ook naar de duurzaamheid van de koptelefoon. Ik heb in mijn leven al veel verschillende koptelefoons gehad waarbij mijn motto altijd was: Voldoende is niet genoeg, ik wil het beste. Ik weet dus waar ik over praat wanneer ik een review moet schrijven waarbij ik ook in kan gaan op specifiekere details van de koptelefoon. Ik heb ook al vaker een review geschreven waarbij het ook ging om elektronica apparatuur dus waar heb ik ook ervaring mee. Ten slotte vind ik de look van deze koptelefoons al uitstekend en ook dat hij goed bij mij past dus het design krijg van mij sowieso al een dikke voldoende!

Houdoe!, Kevin

27 mei 2015 om 01:22
beaufort Gebruiker

hi iBood,

 

Heb geen arsenaal aan koptelefoons om te showen waarom ik een geschikte reviewer zou zijn.

Alle koptelefoons die ik tot nu toe heb gehad waren kwalitatief niet goed genoeg om mijn delicate flaporen van de juiste aangename tonen te voorzien.

Een mooi kristal helder hoog, een uitgebalanceerde mid en een diepe bas zonder overdreven te bonken als de overdadige beats uit de gelijknamige headphones.

Dat klinkt als muziek in mijn oren.

Zou het dan toch echt kunnen zijn dat deze Jabra koptelefoon het waard is om een permanente plek op mijn oren in te nemen?

Dat zou ik graag willen uitproberen en mijn ervaringen daarover met de rest van de wereld delen.

Ik zal beloven de koptelefoon te verwennen met een verscheidenheid aan muziekstijlen. Van klaziek, pop, rock, R&B, Reggae, hip hop tot jazz.

De noten uit mijn basgitaar, gitaar en digitale piano wil ik ook graag via de Jabra testen.

Verder hoop ik dat ik op mijn werk het geroezemoes en gekakel niet meer hoef te horen door de noise-canceling functie die ons wordt beloofd.

Ik kijk met spanning uit naar een positief bericht en hoop de Jabra spoedig aan een uitgebreide test te kunnen onderwerpen.

27 mei 2015 om 01:23
gatfietsen Gebruiker

Beste Team Ibood,

Graag zou ik mij ook beschikbaar stellen voor het testen van de Jabra Vega. Ik ben een 21 jarige student en studeer Commerciële Economie. Hierdoor maak ik wekelijks vele eenzame treinreizen mee die gelukkig wat beter worden gemaakt door mijn muziek. De muziek die ik luister is erg divers; van oudere countryrock tot aan electronic dance music.

Waarom ik de Jabra Vega zou moeten reviewen? Ik zou de Jabra Vega op een andere manier reviewen dan anderen. Uiteraard staat de geluidskwaliteit voorop, maar omdat op andere aspecten vaak minder wordt gefocust zal ik deze ook zwaar meenemen;

- Noise cancellation; Als veelvuldig treinreiziger wil ik mijn medereiziger uiteraard niet vervelen met mijn muziek, laat staan ruzie krijgen in de stiltecoupé.

- Draagcomfort; Omdat er tijdens het leren veel muziek wordt geluisterd en daar nogal wat tijd in gaat zitten, is het belangrijk dat de koptelefoon voor meerdere uren fijn zit.

- Flexibiliteit; In hoeverre kan de koptelefoon aangepast worden naar wens?

- Uiterlijk; Het oog wil uiteraard ook wat ;-).

- Extra’s en accessoires; Uiteraard spreekt het voor zich dat elke accessoire leuk meegenomen is, maar heeft elk accessoire ook een toegevoegde waarde?

In het kort; ik ga de koptelefoon niet alleen testen op het geluid, maar voornamelijk op alledaags (studenten)gebruik. Al met al lijkt het mij zelf gewoon heel leuk om een product te mogen testen en een review te schrijven.

Ik hoor graag van jullie, Ibood!

27 mei 2015 om 01:54
pippe31 Gebruiker

Já!!! Ik wil….

Maar waarom zou ik een tester moeten worden van zo’n super headset? Niet omdat ik jullie een foto van 10 andere mooie sets kan sturen, die hèb ik namelijk helemaal niet. Ook niet omdat ik vanaf de luiers of eerder al in de muziek zit, of elke dag uren met de trein reis. Wel omdat ik migraineklant ben en slecht iets op mijn hoofd kan velen, een headset móet dus goed zitten wil je mij er blij mee maken en wellicht ook omdat ik dolgraag naar klassieke muziek luister, waarbij de bas best lekker is, maar de hoge tonen kritisch zijn en juist daarin kenmerkt een goede speaker zich (ongeacht waar hij zich bevind, in een tower of in een koptelefoon) de balans moet deugen en de hoge tonen moeten kraakhelder blijven.  Wat mij betreft in elk geval. Maakt dat me kritisch? Ja hoor, dat denk ik wel. Plus dat ik van nature een enorme zeurpiet ben natuurlijk, dat scheelt ook.

En bottom line geldt voor mij, net als voor zovelen hier, dat ik natuurlijk dolgraag zo’n ding asiel wil aanbieden voor langere tijd.

Kom maar op, dan komt er een puike -edoch kritische- review aan voor de Jabra Vega!

27 mei 2015 om 02:08
yucel90 Gebruiker

Beste Ibood,

Ik heb al altijd heel mijn leven veel muziek geluisterd en heb ook veel van headphones veranderd heb zelf op dit moment beats by dre mixr vind hem zelf wel zeer goed maar doet wel pijn aan jou oren na een tijd ik weet ook heel veel over de specialisaties van wat er in zit. Ik hou ook heel veel bezig met het repareren van headphones als ze ens kapot gaan of er een probleem aan is heb tot nu toe wel altijd het gefixt. Ik zou ook heel graag deze headphone voor jullie willen uitproberen en daarna er een zeer goede en duidelijke review over willen geven.

mvg,

Yücel

27 mei 2015 om 02:38
yucel90 Gebruiker

Ook zou ik heel graag deze headphone willen uittesten voor jullie omdat ik het een zeer mooie headphone vindt met goede specificaties en een zeer mooie uiterlijk. Ik zou altijd al wel heel graag zo een headphone uitgetest willen hebben voor jullie. Als ik gekozen zou worden kunnen jullie er ook heel zeker van zijn dat jullie zeer snel een review van mij zullen terugkrijgen en zeker er geen spijt van zouden hebben dat jullie dit product naar mij zouden gestuurt hebben. Ik wens iedereen geluk met dit wedstrijd en dat de beste mogen winnen. Iedereen zou wel zo een mooie en goede headphone willen uittesten. Dus mogen de beste winnen ;)

27 mei 2015 om 02:39
yucel90 Gebruiker

Beste Ibood,

Ik heb al altijd heel mijn leven veel muziek geluisterd en heb ook veel van headphones veranderd heb zelf op dit moment beats by dre mixr vind hem zelf wel zeer goed maar doet wel pijn aan jou oren na een tijd ik weet ook heel veel over de specialisaties van wat er in zit. Ik hou ook heel veel bezig met het repareren van headphones als ze ens kapot gaan of er een probleem aan is heb tot nu toe wel altijd het gefixt. Ik zou ook heel graag deze headphone voor jullie willen uitproberen en daarna er een zeer goede en duidelijke review over willen geven.Ook zou ik heel graag deze headphone willen uittesten voor jullie omdat ik het een zeer mooie headphone vindt met zeer goede specificaties en een zeer mooie uiterlijk. Ik zou altijd al wel heel graag zo een headphone uitgetest willen hebben voor jullie. Als ik gekozen zou worden kunnen jullie er ook heel zeker van zijn dat jullie zeer snel een review van mij zullen terugkrijgen en zeker er geen spijt van zouden hebben dat jullie dit product naar mij zouden gestuurt hebben. Ik wens iedereen geluk met dit wedstrijd en dat de beste mogen winnen. Iedereen zou wel zo een mooie en goede headphone willen uittesten. Dus mogen de beste winnen

mvg,

Yücel

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.